Új időpontban a Vámpírnaplók
2011. október 02. 18:18
Úgy utálom már ezt a hülye vv-t! Nem hogy már itt is meg a tévé is tele van a sok hülye marhaságukkal, de hogy már a vámpírnaplókat is át kell rakni! Biztos majd mindenki szerdán fogja nézni, amikor tök korán kell kelni!! Nem tudom ki az, aki nézi még ezt az idióta műsort!! Az egész semmi másról nem szól csak egy csomó primitív feltűnési viszketegséges marha hülyét csinál magából.
2011. október 02. 20:39
|
|
Bella98wvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 81 Azonosító: 149555 offline
|
Persze, hogy kevesen nézik. Mert két fajta ember van. Aki nem ismeri a sorozatot, és aki annyira szereti, hogy nem várja meg míg szinkronnal is megjelenik. Tehát nem azzal van a baj, hogy nem szeretik a sorozatot, csak egyszerűen annyira jó, hogy mire megjelenik szinkronosan, addigra már a rajongók kivülről fújják.És lehet meg is néznék, ha nem hétköznap éjjel menne, hanem mondjuk szombat délután, vagy legalább este. És gondoljatok bele, hogy vannak olyan magyarok, akik határon kívül élnek, ezért nem is 23 órakkor hanem éjfélkor kéne nézze. Szerintetek lesz, olyan aki emg is nézi?
2011. október 03. 16:37
|
|
Tóth Bernadettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156118 offline
|
Marha jó hogy szerdán lesz a b...i vv miatt úgy utálom én is a vv-ét.
2011. október 03. 18:57
|
mesykeh1111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 161414 offline
|
hát nagyon örülök neki :S már csak a neten tom nézni
2011. október 04. 13:27
|
|
Sarah28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 161493 offline
|
A hülye valóság show miatt lesz szerdán.. tökély.. Múlt hét pénteken vártam barátnőmmel. Utána jöttünk rá átrakták.. nem hiszem el.. De már egy napot kell várni azt a napot ledolgozom és este mozisás!!!!
2011. október 04. 13:44
|
bongyi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 152285 offline
|
accchhh,a szerda a legsz*rabb idöpont...akkor van a Született feleségek a Tv2-n :S
:@...a péntek tökéletes volt...klassz,most mááár én is csak az interneten fogom megnézni :S
:@...de azééér:Vámpírnaplók Forever !!!
♥ <3
2011. október 05. 15:05
|
|
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline
|
Egyet értek veled bongyi98..! Szerintem is jobb volt pénteken.. :S
2011. október 06. 15:16
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Bella98w:jaja,én is Ukrajnában lakom,és tök későn adják,mikor megy,én már rég alszom!
2011. október 08. 16:53
|
|
wwwpont007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 105810 offline
|
amúgy ez az RTL-től egy nagy szivatás... szemétség, mert aki meg pénteken alapból nézné, az most legyen fel nekik szerdán... köszönet azoknak a fáradtaknak, akik a VV-vel bolondítják az agyukat!!!!! :@
2011. október 15. 17:37
|
|
t.kyra9819új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149206 offline
|
A béna vv-miatt van én most megígérem hogy SOHA nem fogom a tv-ben nézni amíg szerdán wan csak neten... tessék ez miatt -1 néző de gondolom nem én vok az egyetlen aki neten nézi.. gratulálok RTLklub itt az eredmény egy kib***ott 'valóságshow' miatt amiket csk a hülyék néznek.... szép lépés.... -.-"" akk legább szombatra tennék át délutánra... vagy vissza péntekre de amíg szerdán van addig biztos nem nézem tv-be...-.-" :@ Grat nagyot alkotak ;( -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: