Új időpontban a Vámpírnaplók
2011. szeptember 29. 18:43
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
lol nekem a mama régen megengedte hogy éjfél után kezdődő sorozatot nézzek hétközben, persze csak ha leviszem a szemetet
ajánlom fgyelembe
2011. szeptember 29. 20:22
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
Ebből a következő fog következni: Pénteken kevés a nézetség, át teszik szerdára és ott még kevesebb lesz tehát megfogják szüntetni már most látom előrre....
PEDIG IMÁDOM A Vámpírnaplókat!
2011. szeptember 29. 21:24
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Menjenek a...
Ha az volt a cél,hogy minden műsort a leglehetetlenebb időbe rakják,akkor kijelentem:SIKERÜLT!!!A Valóságosszemét miatt(VV)minden eltolódik,átbonyolódik!Utálom már az RTLt is,a sok reklámjukkal ami hajnalig húzza a filmet,élvezhetetlen lesz,és már belelehet őrülni a több mint öt perces reklámba.Értem ügye a "karika" -amit merészen kijelentek- hogy szart sem ér de a nap!Szerdaa?Mért? Komolyan emberek,tévét nézni már nem érdemes "családi film" sincs mert tele van nem oda illő jelenetekkel és reklámokkal.
Ha az volt a cél,hogy minden műsort a leglehetetlenebb időbe rakják,akkor kijelentem:SIKERÜLT!!!A Valóságosszemét miatt(VV)minden eltolódik,átbonyolódik!Utálom már az RTLt is,a sok reklámjukkal ami hajnalig húzza a filmet,élvezhetetlen lesz,és már belelehet őrülni a több mint öt perces reklámba.Értem ügye a "karika" -amit merészen kijelentek- hogy szart sem ér de a nap!Szerdaa?Mért? Komolyan emberek,tévét nézni már nem érdemes "családi film" sincs mert tele van nem oda illő jelenetekkel és reklámokkal.
2011. szeptember 30. 11:31
|
|
Alex Stavivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 134 Csatolások: 40 Azonosító: 144693 offline
|
Idézet (Tündiee @ 2011.09.20. 15:19)
Amúgy azt írtátok neten szoktátok nézni..Hol lehet megnézni? pls...
A barátnőm és ...na jó. Bevallom én is
A műsorszerkesztők igazán figyelhetnék az ehhez hasonló fórumokat. Sokat tanulhatnának belőle.
2011. szeptember 30. 11:57
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Gratulálok nekik. A Supernatural-el is ez volt, mindig csak későbbre és későbbre tették, aztán csodálkoztak, hogy senki nem nézte már akkor. Simán elnézném a hülye Való Világ helyett...
2011. szeptember 30. 12:18
minek kell a valóvilágnak menni? a TVD sokkal jobb.
2011. szeptember 30. 12:42
Nekem már mindegy,hogy mikor adják én már megnéztem felirattal annyira szeretem,hogy nem bírtam kivárni még adják tévében!!!
2011. szeptember 30. 13:10
oh de jó!Ha ilyen későre rakják akkor tuti h kevesebb lessz a nézőjük!Ez elég nagy kicseszés volt mindekivel aki csak nézi és még velem is, ilyen későre rakni b****s.
2011. szeptember 30. 14:31
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Ez szemétség,nem 80 éves emberek nézik a sorozatot hanem 10 évesek(vagy több na mind1)Szerintem még a legértelmesebb az lenne ha vissza tennék Péntekre vagy Szombatra raknák,a szombat talán még jobb is lenne!De SZERDÁN???Most már kénytelen vagyok a netten nézni
2011. szeptember 30. 15:49
Hát mire találták föl a netet meg az ilyen letöltös szarokat?!Ottvan pl.a bitHUmen is...Ha nem tudod miaz ird be a Googleba és regisztrájlatok és ottt igyen lehet letölteni iflmeket egy fikarcnyidba se kerül,csak egy regi-re!
A bratyom is onann tölti le nekem az évadokat
De hogyha nem tetszik az ötlet,a példa akkor ne irjatok rá semmit,maradjatok fönt sokáig és igyatok kévát basszus h föntmaradhatsatok ://...Már elnézést mindenkinek.És ebből se legyen vita PLZ!:)Nem rossz indulatbol mondom,csak valamennyivel szerettem volna segiteeni is :-)
A bratyom is onann tölti le nekem az évadokat
2011. szeptember 30. 19:38
Hát, inkább nem írom le, hogy erről a késői kezdésről mit gondolok. Nem tudom megnézni, és ez eléggé fusztrál.
2011. szeptember 30. 19:43
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
nem nézem és nem érdekel
2011. szeptember 30. 21:26
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
miért???::
hogy a ne tudjuk nézni mert holnap suli!!!! nem igaz!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: