Most szivatnak!?
Így kizárt hogy megmézem.
A péntek pont jó volt mert másnap nincs suli.
A francba!!
Új időpontban a Vámpírnaplók
2011. szeptember 24. 18:46
2011. szeptember 25. 01:19
|
kismancsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 160084 offline
|
Hát elég hülye időpontban van, sokan a neten nézzük.Szerintm több fiatal megnézné, ha nem ilyen későn lenne.
2011. szeptember 25. 01:23
|
kismancsomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 160084 offline
|
Nézi egyáltalán valaki a VV-t?
2011. szeptember 25. 07:02
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Az első ValóVilágot még Árpa Attila indította be, aki akkor az Rtl programigazgatója volt. Nem rég azt mondta, hogy ő a mostaniból egy percet sem látott. Sőt szégyenli magát, hogy annak idején behozta az országba a műsort. Ez azt hiszem mindent elmond. Mintha nem tudnának normális műsort adni. Pl: Vámpírnaplók. A negyed tizes kezdés még épp jó lenne.
2011. szeptember 25. 13:37
|
|
Damondaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 146124 offline
|
Ez a legszarabb időpont, a legtöbb fiatal tíz vagy fél 11.kor fekszik le mert nem engedik meg neki h fennmaradjon de pénteken simán meg lehet nézni gratulálok nekik igy most nem látom a kedvenc sorozatom am meg vki tudna mondani vmi jó oldalt ahol megtudom nézni a részeket?? előre is köszi
2011. szeptember 25. 14:56
NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
kolis vagyok és nem tudom megnézni
(
kolis vagyok és nem tudom megnézni
2011. szeptember 25. 16:30
|
|
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline
|
Hát ezt nem hiszem el! Pénteken jó volt, másnap nincs suli. És tudtommal azért kezdték a 2. évadot is adni, mert az elsőnek nagy sikere volt. Akkor most hogy van ez? A 2. évad is ugyanolyan jó mint a első.. :s És amúgy meg rohadjon meg a vv! :'D Szánalom hogy ilyeneket kell adni -.-
2011. szeptember 25. 18:26
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Miért nem adják hajnalba?????:@
2011. szeptember 25. 20:37
|
|
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 369 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline
|
fúúúú.hülye köcsögök....:@ rohadjanak már meg..kit érdekel az a sz*a valóvilág...már nem azért de a sok hülye nézi a való világot aminek semmi értelme csak bámulják hogy pár felszínes picsa meg hülye ott játsza magát a kameráknak -.-". a többi ember meg nézné a Vámpírnaplókat aminek szerintem sokkal több értelme van, de nem lehet mert a sok majom kitalálja hogy szerda 22:50 re rakja mikor a nézők több mint fele már alszik -.-"inkább iktatták volna ki a való világot.:@
2011. szeptember 26. 14:48
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
ki nem szarja le azt a valóvilágot? 
rohatdjanak meg az egy megjátszott szar ahol olyan emberek vannak akik bármit megtesznek azért h hiresek legyenek -.-"
szakadjanak meg az RTL klubosok és a VV-sek mert a VD egy normális sorozat ahol igaz szinészek vanak nem ilyen f***ok mint a valóvilágba
és egyetértek zsancyy-val
rohatdjanak meg az egy megjátszott szar ahol olyan emberek vannak akik bármit megtesznek azért h hiresek legyenek -.-"
szakadjanak meg az RTL klubosok és a VV-sek mert a VD egy normális sorozat ahol igaz szinészek vanak nem ilyen f***ok mint a valóvilágba
és egyetértek zsancyy-val
2011. szeptember 26. 15:51
|
|
Bambyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 139696 offline
|
Ezt most mért kellett mikor az a sz*r valóvilág senkit sem érdekel viszont a vámpírnaplókat meg sokan nézik és ráadásul ilyenkor suliis van ez nagyon köcsögség chhh
2011. szeptember 27. 16:30
|
|
Rimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 148511 offline
|
B@zdmeg :@
Ez most így olyan jó xD Én másik városba járok suliba, nem ott, ahol lakom, és hajnali 5-kor kelek. Nem maradhatok fent hajnalig, mert másnap egyszerűen nem bírnék koncentrálni, rendesen odafigyelni órán. Valószínűleg tényleg a VV miatt rakták át szerdára a Vámpír Naplókat. -.-
Ez egy saját vélemény volt, de pontosan tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Le a valóvilággal! Rakják vissza a kedvenc sorozatomat péntekre! És rohadj*nak meg! xD
Ez most így olyan jó xD Én másik városba járok suliba, nem ott, ahol lakom, és hajnali 5-kor kelek. Nem maradhatok fent hajnalig, mert másnap egyszerűen nem bírnék koncentrálni, rendesen odafigyelni órán. Valószínűleg tényleg a VV miatt rakták át szerdára a Vámpír Naplókat. -.-
Ez egy saját vélemény volt, de pontosan tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Le a valóvilággal! Rakják vissza a kedvenc sorozatomat péntekre! És rohadj*nak meg! xD
2011. szeptember 27. 16:46
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Hát gratulálok ehhez az oltári ötlethez! -.-" Pénteken még meg tudtam nézni, de így nem, mert suli van... A valóvilág, egy primitív szar, amit a befolyásolható, és csökkent értelmi képességű embereknek találtak ki. Ezzel a műsorral Magyarország csak megalázza magát, és mintha azt akarná mutatni, hogy minden ember ilyen hülye. Szánalmas!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: