Új időpontban a Vámpírnaplók
2011. szeptember 22. 20:25
|
|
Some_bodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 160663 offline
|
Csak a TV-n romlott a nézettség..mindenki nézi továbbra is csak épp az interneten
Ez tényleg hülyeség áttenni!! Egyrészt később kezdődik másrészt suli! Semmi étrelme...ezeket a döntéseket sose fogom megérteni..
2011. szeptember 23. 11:52
|
|
vivienne96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 155084 offline
|
Kva anyjukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!
2011. szeptember 23. 16:10
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Egyetértek Some_body! Éppúgy vannak magyar fanok, csak a neten nézik. Na mind1, szerdán is nézni fogom.
2011. szeptember 24. 09:01
|
|
Biuuus.14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 146976 offline
|
Pfúúú -.-"" Ezek annyira rohadt barmok... Igazából már nemis tudok mit írni, mert mindenki leírta előttem, amit szerettem volna:DD .. Mind1.. Szerintem felháborító, hogy szerdára tették.. Mondjuk,én úgy szoktam, hogy megnézem tévébe, aztán amíg nemtelik le az az 1 hét, amíg jön a kövi rész, addig állandóan visszanézem neten.
Szóval.. ígyis-úgyis visszanézem mindig.!...
Amúgy szeretnék most mindenkit megkérdezni.. hogy az első-második évadot dvd-n hool lehet mesgszerezni?:'DD magyarul!természetesen:) ... Kérlek segítseteek:'DD Írjatok az emailomra pls.*-* biusangel.14@gmail.com Előőre is köszíí.
Amúgy szeretnék most mindenkit megkérdezni.. hogy az első-második évadot dvd-n hool lehet mesgszerezni?:'DD magyarul!természetesen:) ... Kérlek segítseteek:'DD Írjatok az emailomra pls.*-* biusangel.14@gmail.com Előőre is köszíí.
2011. szeptember 24. 09:41
|
|
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline
|
fúú bazdmeg.. -.- annyira sok eszük van.. beteszik hétköznap késő estére.. mikor másnap suli.. hát majd pont fent maradok addig.. ha lenne annyi eszük nem olyan későn vetítenék hanem mit tudom én 9 fele.
2011. szeptember 24. 10:17
Nekem mindegy!!! Ígyis úgyis megnézem!!
Mert imádom!!
2011. szeptember 24. 10:40
|
|
luca28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 573 Csatolások: 415 Azonosító: 152353 offline
|
hát van benne igazság mert pénteken bulizni menek rengetegen de szerdán meg már túl késön agyák de ezzzel csak az a probléma hogy az a buzi vallllllllóóóóóóóó villllllág mindenbe belekavar de ezért volt rohat magas a nézetsége a vámpírnaplóknak nyáron mert nem volt az hogy kikell használni hogy van 2 nap szünetünk de engem nem érdekel én fölveszem és másnap megnézzem de ezzel én sem vagyok a listán hogy nézném de ha leveszik beperelem őket vampirediaries imádom
2011. szeptember 24. 14:14
Én feliratosan nézem mindig levan nekem töltve mert szerintem ugy jobb de hát kinek mi
2011. szeptember 24. 14:18
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nemááár...
eddig is könyörögnöm kellett a szüleimnek,hogy megnézhessem.a gimi miatt nagyon kemények mostanában,kizárt dolog,hogy ebben az időpontban megengedik megnézni.
2011. szeptember 24. 18:23
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
ha ilyen lehetetlen időpontokban tűzik műsorra, akkor csak ne csodálkozzanak az egyre kevesebb nézettségen...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: