VV5: A villalakók egymásnak estek
2011. szeptember 20. 18:56
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
mit vártatok hogy ott öribarikra találnak
2011. szeptember 20. 18:57
|
LenaLia21visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 38 Azonosító: 158991 offline
|
Ezen én nemvagyok meglepődve! -.-" először jajj de szeretik egymást aztán pár nap múlva meg haggyáá ba'eg!-.-" ezért valóvilág..és senki sem akarja, de egyszerűen valahogy kényszeríti a tudatalattija h bekapcsolja a tv-t és nézze azt a ba'omságot!-.-" amiben pszihopaták üvöltöznek egymással nap mint nap!-.-"
2011. szeptember 20. 20:05
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Előszöris kezdeném azzal, hogy az irandóm nem a cikkírók ellen intézem... Szóval. ValóVilág. Minden erről szól, jó-jó én is megnézek egy-egy részt, emrt kiváncsi vagyok, hogy kik lesznek benn, de ez nekem már nagyon sok. Nekem már az is bőven elég, hogy minden nap leírják, hogy ki jutott be. (megjegyzem: szerintem elég lenne a heti összegzés is). De most már minden nap lesz a starity-n egy kis helyzetjelentés?! Azt is le fogják írni, hogy Seherezádé éppen mikor pisilt, vagy mi?! Nekem ez egy kicsit sok...
ui.: nem kérek negatív visszaigazolásokat!!
ui.: nem kérek negatív visszaigazolásokat!!
2011. szeptember 20. 20:53
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Szerintem jól alakul. Mivel cikket írnak róluk, így ha jó véleménnyel vagyok az egészről(csak nem tudom meddig), akkor szerintem nem kelllefújjolni illetve mást se ha ő is. Én most Vivit néztem ki magamnak, szerintem ő egy normális nő, neki fogok szurkolni. A másik pedig az, hogy a villában minden embernek megváltozik a véleménye, a stílusa, a személyisége, és sajnos nem tudja megmutatni milyen valójában(én a jóra gondolok). És attól hogy nézi valaki, vagy nincs a legrosszabb véleménnyel róla, miért nézitek le az embereket? Oké, hogy van véleményetek, ami ugye lehet, de ha valaki nézi, nem tudom mitől lehet másabb egy ember nálatok... Előre is köszönöm a szánalmatokat.
2011. szeptember 20. 22:15
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Bár most elkezdtem nézi és ez a csapat azért jobb mint a tavalyi de ki tudja még nagyon az elején vagyunk . Még szívem szerint nem is tudom hogy kit szeresek vagy kit ne szóval még nincs véleményem úgy senkiről se .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: