Demi Lovato összetörhetetlen!
2011. szeptember 20. 20:50
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Eddig egyáltalán nem szerettem Demit, meg a többi ilyen Disney sztárt se, de Demi tényleg sokat változott. Már tényleg nem olyan mint ezek a Disney sztárok örülök, hogy a zenei karrierjére koncentrál mostantól. A kezelő központ biztos jót tett neki, tényleg sokkal erősebben tért vissza, és szerintem komolyabb meg érettebb lett, ez látszik a fotósorozatokból meg fellépésekből. A Skyscraper volt az első száma ami tényleg megtetszett. Demi pedig tényleg tehetséges, a hangja nagyon jó, dalokat is ír. Az új lemeze is nagyon tetszik, a legjobb róla az Unbroken, remélem kislemez lesz majd, meg még a For the Love of a Daughter is nagyon jó lett. A borító is nagyon bejön, Demi gyönyörű rajta. Örülök, hogy ilyen sikeres már az album.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2011. szeptember 20. 22:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon várom
.
2011. szeptember 21. 10:51
imádom!
For The Love Of A Daughter a legjobb szám rajta szerintem, meg még van egy pár! Hatalmas ajándékot adtál nekem ezzel az albummal, Demi!!
2011. szeptember 21. 12:30
|
|
vivcsa111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 75288 offline
|
egyszerűn fantasztikus lett az új album *.* az első kettőnél is jobb, IMÁDOM <3 csodálatosak lett a számok és nagyon jól áll neki ez az Új stílus. Kedvencem az Ubroken az Iyazzel közös duett, a Devvel közös duett, Jason Deruloval közös duett, és a For the Love of a Daughter <3 Csak így tovább Demi (: (L)
2011. szeptember 21. 15:30
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
töretlen helyett inkább törhetetlen. =) Vannak rajta nagyon-nagyon jó számok, de összességében nekem kissé unalmas lett az album. Bár meg kell hagyni, egy Disney-shez képest eszméletlen jó lett XD
2011. szeptember 21. 16:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2011.09.21. 15:30)
töretlen helyett inkább törhetetlen. =) Vannak rajta nagyon-nagyon jó számok, de összességében nekem kissé unalmas lett az album. Bár meg kell hagyni, egy Disney-shez képest eszméletlen jó lett XD
Szerintem is jobban hangzik a törhetetlen vagy az összetörhetetlen, de töretlenre lett megváltoztatva a cím, úgyhogy akkor gondolom így helyes.
2011. szeptember 21. 17:02
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
♥
) imádom *__*
2011. szeptember 21. 18:52
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Úristen, hogy erre mióta vártam már. De megérte.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.