mostmár Demi tényleg felnőtt
Demi Lovato összetörhetetlen!
2011. szeptember 20. 14:27
én nagyon drukkolok neki, mert szerintem ő egy nagyon jó személyiség. amugy meg wwooww! nem is tudtam hogy ilyen jó helyezéseket értek el az albumjai
2011. szeptember 20. 14:34
|
|
BabyGirl97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 153400 offline
|
a legjobb szám:Fix a heart <33333
2011. szeptember 20. 14:37
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
na ezt vartam mar miota...
2011. szeptember 20. 14:52
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
hajrá Demi! én imádom a dalaidat
2011. szeptember 20. 15:08
|
|
ALittleBlackStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 160471 offline
|
HAPPY UNBROKEN DAY Lovatics! ♥
#ProudOfDemi
#ProudOfDemi
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. szeptember 20. 15:14
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Imádom Demit, örülök, hogy erős, össze szedte magát és ami a legfontosabb egészséges és boldog! Ő a kedvenc énekesnőm és a példaképem is, pont ezért, mert megmutatta, ha valamit elszeretne érni, azért bármit képes megtenni. Igazi céltudatos, kitartó lány. Istenem! Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű lett, felnőtt, igazi nő lett a kis Demiből. A Don't Forget és a Here we go again c. albuma is megvan, mindkettőt imádom, örülök, hogy most új stílusban énekel, érzelmesebb dalokkal adja ki új albumát. Ő igazi tehetség, a dalait maga írja és az életéből merít, hogy jutott el idáig és neki sem volt könnyű, a sikerért meg kell dolgozni és ő sokat dolgozott. Demi maradj mindig ilyen, örökre kedvencem maradsz!♥♥
2011. szeptember 20. 15:18
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
jó a lemez borítoja
2011. szeptember 20. 15:51
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
Nekem nagyon tetszik az új album
2011. szeptember 20. 16:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Deminek szüksége volt a szanatóriumban töltött időre ahoz, hogy rendbe jöjjön és az emberek felnöttnek lássák. Sokkak könyebb volt a dolga, mint Mileynek vagy Selenának.
De bavallom öszíntén, imádtam a régi Demit, a rockos, szomorú, de pörgös és néha emos számaival. Nekem még ha tetszenek is, nem jönnek be annyira azok a tuctuc-os partyszámai az albumáról. Persze a Skyscraper és a hozzá hasonló számok jók... csak nincs benne az a régi energia.
Azért remélem, hogy Demi tovább fog kisérletezni és a következő albumánál visszatér a rockosabb vonalra. Mindenesetre, büszke vagyok Rád, Demi!
De bavallom öszíntén, imádtam a régi Demit, a rockos, szomorú, de pörgös és néha emos számaival. Nekem még ha tetszenek is, nem jönnek be annyira azok a tuctuc-os partyszámai az albumáról. Persze a Skyscraper és a hozzá hasonló számok jók... csak nincs benne az a régi energia.
Azért remélem, hogy Demi tovább fog kisérletezni és a következő albumánál visszatér a rockosabb vonalra. Mindenesetre, büszke vagyok Rád, Demi!
2011. szeptember 20. 16:47
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Alig várom, hogy végre hallhassam. Tudom, hogy már több napja fent van a neten, de úgy voltam vele, megvárom a hivatalos megjelenés dátumát. Szóval ma vagy holnap biztos végighallgatom
Tudom, hogy imádni fogom
Egyébként csak úgy mellesleg megjegyezném, hogy nemigen szoktam cd-ket venni a boltokban - ugyanis nagyon drága, és úgyis le tudom tölteni -, de amint meglátom valamelyik cd-üzlet polcán, tuti megveszem, ezzel is tisztelegve Demi előtt, kifejezve, mennyire büszke vagyok rá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.