VV Anikó kés alá fekszik
2011. szeptember 19. 21:46
Gratulálok.
Még egy sztár aki vagy levetkőzik egy magazin kedvéért, vagy plasztikai sebészhez fordul...
Még egy sztár aki vagy levetkőzik egy magazin kedvéért, vagy plasztikai sebészhez fordul...
2011. szeptember 19. 22:24
jajmár...gyönyörű csaj az Ani, semmiféle orrplasztikára nincs szüksége -.-
2011. szeptember 19. 22:51
|
|
nemkellettvolnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 160898 offline
|
Jó kifogás sose rossz...
2011. szeptember 19. 23:15
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Fogd csak rá Anikó az orrsövényferdülésre! -.-
Ez csak egy hülye indok, arra, hogy róla is beszéljenek.
Mert hát itt a VV5 (nagy örömömre -.-") és őt pedig előbb-utóbb elfelejtik.
Ez csak egy hülye indok, arra, hogy róla is beszéljenek.
Mert hát itt a VV5 (nagy örömömre -.-") és őt pedig előbb-utóbb elfelejtik.
2011. szeptember 20. 08:48
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Ha nem az orrsövényét műtik, hanem szépészeti beavatkozása lesz, arra mindenki felfigyel majd, mert az orrsövény műtétnek nincs külső nyoma. 5 napig duzzadt az orr, míg az orrplasztika után effektíve úgy néz ki az ember feje, mint akinek eltört az orra (el is törik műtét alatt). Arról nem is beszélve, hogy inkább 2 hónapig látszik, mintsem 5 napig.
Konklúzió: Ha valóban csak ürügy lenne, akkor nagyon béna. Majd a műtét után kiderül, hogy hazudott e
Jómagam is most műttettem meg az orrsövényem, mivel nekem is megnehezítette az életemet, és abszolút megérte
Végre kapok levegőt rendesen... Bár több helyen is leírják, hogy az orr formája nem változik, nekem keskenyebb lett némileg az orrnyergem a műtét után (ami mellesleg zavart is előtte). Mert ugye egy "beteg" orrsövény meg is duzzad(hat). Szóval, az is lehet, hogy formabeli változást is remél. No mindegy, majd idővel kiderül...
Konklúzió: Ha valóban csak ürügy lenne, akkor nagyon béna. Majd a műtét után kiderül, hogy hazudott e
Jómagam is most műttettem meg az orrsövényem, mivel nekem is megnehezítette az életemet, és abszolút megérte
2011. szeptember 20. 10:18
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
nekem nem tűnt fel h ronda lenne az orra...
2011. szeptember 20. 15:30
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Ő dolga ha neki baja van akkor műtesse meg tudom NAGYON sokan ne mbirják Anikót de én út a vv-ben szerettem és szoljon le bárki :| sokszerencsét aműttétel és persze a műsorral!
2011. szeptember 20. 17:47
Beáll a sorba..Nekem is gáz az orrom-de attól még nincs ennyi felesleges pénzem 
Bele ne haljon már..szánalom,hogy ez megy mindenhol.
Bele ne haljon már..szánalom,hogy ez megy mindenhol.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: