Hajdú Péter kétmilliós pert akaszt Damu Roland nyakába, amiért a színész megszegte a TV2-vel kötött szerződését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Damu Roland újabb pere
2011. szeptember 19. 16:52
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Milyen nemes lelkű ez a Hajdú Péter. Eddig tojt a bántalmazott (?) hölgyekre, most viszont, hogy 'veszélyben a műsora', egyből elő akarja keríteni őket. Szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. szeptember 19. 17:07
jaj, istenem! csak nem hiszetek el h igaz az amivel vádolják damu rolandot? én személy szerint mellette állok és nem hiszem el az ellene szóló vádakat. egyébként meg néztem a frizbit és az egész műsoridő alatt, mikor rolanddal beszélt látszott h ellenne van hajdú péter. különben sem értem mért veszélyeztette ezzel a műsort. ez is ha nem tud mást csinálni, mégjobban kíszúr az egyik "ellenségével". sztem ez szánalmas! egy kicsit beképzelt ez a hajdú péter, a kis tökéletes családjával együt.
2011. szeptember 19. 17:30
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2011.09.19. 17:07)
jaj, istenem! csak nem hiszetek el h igaz az amivel vádolják damu rolandot? én személy szerint mellette állok és nem hiszem el az ellene szóló vádakat. egyébként meg néztem a frizbit és az egész műsoridő alatt, mikor rolanddal beszélt látszott h ellenne van hajdú péter. különben sem értem mért veszélyeztette ezzel a műsort. ez is ha nem tud mást csinálni, mégjobban kíszúr az egyik "ellenségével". sztem ez szánalmas! egy kicsit beképzelt ez a hajdú péter, a kis tökéletes családjával együt.
Ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy én rendszeresen nézem a frizbit és Hajdú mindig így viselkedik bárkiről is van szó!! Személy szerint nem szeretem, mert elég nagy arca van, de ettől függetlenül ezt a műsort jól vezeti,elég uncsi lenne ha mindre csak helyeselne és bólogatna, igazat adna...a műsornak pont az a lényege amit ő csinál!!
2011. szeptember 19. 17:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ezt a szemét hajdút egy szeneslapáttal kellene agyonütni. Ekkora egy féreg.
Nem akarom Damut sem védeni, de miért kell mégegyet belerugni koholt vádakkal?
Ez a bizonyos 'exkluzív információ' csak annyi volt, hogy Damu elmondta, hogy Stohl ügyvédje fogja védeni a jövőben. Ezt a tényt az újságok is megírták. Akkor mi a szarról beszél a Tiloshelyenparkolokpéter?
Nem akarom Damut sem védeni, de miért kell mégegyet belerugni koholt vádakkal?
Ez a bizonyos 'exkluzív információ' csak annyi volt, hogy Damu elmondta, hogy Stohl ügyvédje fogja védeni a jövőben. Ezt a tényt az újságok is megírták. Akkor mi a szarról beszél a Tiloshelyenparkolokpéter?
2011. szeptember 19. 18:00
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.19. 17:43)
Ezt a szemét hajdút egy szeneslapáttal kellene agyonütni. Ekkora egy féreg.
Nem akarom Damut sem védeni, de miért kell mégegyet belerugni koholt vádakkal.
Nem akarom Damut sem védeni, de miért kell mégegyet belerugni koholt vádakkal.
Igazad van.Mit akar ez a hajdúduhaj?Isten nyugosztalja,szegény Böröczky Józsefre is ráadta azt a pólót amin a szponzorok logói voltak.Ember ez?Anyját kéne beperelni hogy megszülte.
2011. szeptember 19. 18:02
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
szerintem azért a 6év az sok. oké kapjon büntetést de ennyit?! nemtudom melyik nagyeszű bíró szabta ki a vádat de az biztos hogy nem normális. cserélték volna ki sthol bírójával
szerintem damunka kell kevesebb büntetés nem stholnak
szerintem damunka kell kevesebb büntetés nem stholnak
2011. szeptember 19. 18:23
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
juj de nagy bűn
2011. szeptember 19. 18:28
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.19. 17:43)
Ez a bizonyos 'exkluzív információ' csak annyi volt, hogy Damu elmondta, hogy Stohl ügyvédje fogja védeni a jövőben.
Nem. Ez az interjú tegnap lement, akkor erről még szó sem volt.
2011. szeptember 19. 18:42
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow
nagy dolog
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.