Megvannak az idei MTV EMA jelöltek
2011. szeptember 19. 20:50
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Úgy gondolom, hogy a 30 Seconds To Mars nagyon is megérdemli a 3 jelölést, sőt nagyon is megérdemelnék a győzelmet is. Az alternatív kategóriában nem vagyok megelégedve a jelöltekkel, remélem sima győzelemmel a Mars lesz a befutó. World Stage kategóriában is azt hiszem nyerhetünk. A legnagyobb rajongókról meg ne is beszéljünk. Az ujjaim már lerohadnak a szavazástól és mi, azaz az Echelon nem hagyjuk magunkat és mindent megteszünk a Mars győzeleméért. Hajrá testvéreim, szavazásra fel
2011. szeptember 19. 21:19
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Johinna @ 2011.09.19. 20:50)
Úgy gondolom, hogy a 30 Seconds To Mars nagyon is megérdemli a 3 jelölést, sőt nagyon is megérdemelnék a győzelmet is. Az alternatív kategóriában nem vagyok megelégedve a jelöltekkel, remélem sima győzelemmel a Mars lesz a befutó. World Stage kategóriában is azt hiszem nyerhetünk. A legnagyobb rajongókról meg ne is beszéljünk. Az ujjaim már lerohadnak a szavazástól és mi, azaz az Echelon nem hagyjuk magunkat és mindent megteszünk a Mars győzeleméért. Hajrá testvéreim, szavazásra fel

Szó szerint a számból vetted ki a szót. Már szervezem is be a haverjaimat szavazni.
Mars
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2011. szeptember 19. 21:25
Compact Disco-t a magyarba. Azt meg remélem, Adele nem nyer, mert bár tehetséges, unom hogy a csapból is ő folyik.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 19. 21:41
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
másfél órán keresztül csak bámultam a kijelzőt. (Legjobb alternatív előadó: Arctic Monkeys; The Strokes; többi nem lényeges...)
aztán kiléptem és nem szavaztam ebben a témakörben.
aztán kiléptem és nem szavaztam ebben a témakörben.
2011. szeptember 19. 21:45
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 21:25)
Compact Disco-t a magyarba. Azt meg remélem, Adele nem nyer, mert bár tehetséges, unom hogy a csapból is ő folyik.
Én is unom már nagyon, de még mindig inkább nyerjen ő, mert tehetséges, és ne pedig egy tehetségtelen, aki szintén a csapból folyik. Kicsit furán fogalmaztam meg, de remélem, érthető.
2011. szeptember 19. 21:51
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
hát igen, gondoltam, hogy a 'legnagyobb rajongók' résznél ott fog tündökölni a két szerelmeske..
amúgy hajrá mindenkinek, bár már jobban várom az eredményeket
2011. szeptember 19. 22:14
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hajrá Adele
(+ rockelőadók)
de a magyar előadók közül 1-et sem ismerek
xD
de a magyar előadók közül 1-et sem ismerek
xD
2011. szeptember 20. 00:16
Én az oldalon láttam Alexandra Stan-t is..meg még egy pár többi előadót is akiket itt viszont nem látok..nem értem
2011. szeptember 20. 11:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 21:25)
A vizes hasonlattal élve akkor Gaga meg ott van az összes esőcseppben ...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.