Megvannak az idei MTV EMA jelöltek
2011. szeptember 19. 17:36
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
szorítok,drukkolok mindenkinek!Sok szerencsét!
2011. szeptember 19. 17:37
2011. szeptember 19. 17:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Salem @ 2011.09.19. 17:11)
Megmondom neked én a régi Gagát jobban szerettem mint a mostanit, a számai sokkal jobbak voltak mint ma. De ezek se rosszak! Viszont csak az iránta érzett tiszteletemből (is) szavaztam rá. 
Hát pont ez az, nem tiszteletből kell szavazni. Tiszelet után életműdíjat szoktak adni, nem legjobb lemez, klip, dal vagy fellépés díját.
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
UnhappyMeals,
tya04,
thunderbird,
Adri98,
Holly Keller,
Grace Benning,
Pandus
2011. szeptember 19. 17:39
kb. énis így jelöltem volna őket.de hajrááááá Katy(és nem B )Big Time Rush,Bruno Mars,Adele, és Jessie J!!
2011. szeptember 19. 17:41
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Hajrá Big Time Rush!!
2011. szeptember 19. 18:03
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ozzy érdemli csak meg a díjat az összes közül.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. szeptember 19. 18:05
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Hajrá Katy Perry,Lady Gaga,30STM
2011. szeptember 19. 18:36
|
|
hidethiepúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 153717 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.19. 17:34)
Ó remek! Találtam kemény KETTŐ előadót, akiket érdemesnek érzek a jelölésre (és persze arra, hogy megnyerjék): 30 Seconds To Mars és Foo Fighters. Na jó, még a Kings Of Leon, a Coldplay és az Artic Monkeys okésak.
De van egy olyan érzésem, hogy ISMÉT nem lesz igazságos a dolog és abból a kevés jó jelöltből mégkevesebb jó díjazott lesz...
Komolyan én már értelmét sem látom ilyen díjátadókat rendezni, meg jelölgetni előadókat, mert úgyis mindig ugyanaz a pár előadó van jelölve és nyeri meg a díjat. Mintha nem lenne a világon más előadó, csak ezek a kommersz sz.rok.
Az meg a másik, hogy sajnos nem tudom komolyan venni az ilyen jellegű díjátadókat. Most nem akarok díjátadókat, és bizonyos kategóriák nyerteseit sorolni, de mondjuk úgy, hogy a közelmúltban volt már "egy pár", amik után szerintem a minimális hallással és zenei műveltséggel rendelkezők közül senki nem veszi komolyan ezeket. Röhej.
A 30 Seconds To Marsnak kellene nyernie véleményem szerint minden kategóriában, amelyikben jelölve vannak. De ha a legnagyobb rajongóknál nem ők nyernek, akkor alacsonyabb a színvonal, mint gondoltam.
A legjobb Hip-Hop előadó jelölteken röhögnöm kell. Jaj várjunk, nem csak azokon.
De van egy olyan érzésem, hogy ISMÉT nem lesz igazságos a dolog és abból a kevés jó jelöltből mégkevesebb jó díjazott lesz...
Komolyan én már értelmét sem látom ilyen díjátadókat rendezni, meg jelölgetni előadókat, mert úgyis mindig ugyanaz a pár előadó van jelölve és nyeri meg a díjat. Mintha nem lenne a világon más előadó, csak ezek a kommersz sz.rok.
Az meg a másik, hogy sajnos nem tudom komolyan venni az ilyen jellegű díjátadókat. Most nem akarok díjátadókat, és bizonyos kategóriák nyerteseit sorolni, de mondjuk úgy, hogy a közelmúltban volt már "egy pár", amik után szerintem a minimális hallással és zenei műveltséggel rendelkezők közül senki nem veszi komolyan ezeket. Röhej.
A 30 Seconds To Marsnak kellene nyernie véleményem szerint minden kategóriában, amelyikben jelölve vannak. De ha a legnagyobb rajongóknál nem ők nyernek, akkor alacsonyabb a színvonal, mint gondoltam.
A legjobb Hip-Hop előadó jelölteken röhögnöm kell. Jaj várjunk, nem csak azokon.
Király! Ugyanezeket akartam leírni.
2011. szeptember 19. 18:43
Ez szerintetek megérdemli a Legjobb Élő Produkció jelölést??? (Katy Perry) mert szerintem rohadtul nem.
:
2011. szeptember 19. 18:44
Legjobb dal :mindenképp Bruno Mars vagy Jennifer Lopez.
Legjobb pop előadó:természetes hogy Britney!
Legjobb új előadó: Bruno Mars, imádom a hangját!
Legjobb női előadó: Természetes hogy Beyoncé!
Legjobb férfi előadó: Eminem!
Legjobb hip-hop elóadó: megint csak Eminem!
Legjobb videó: Beyoncé!
A többi meg nem érdekel, ezek a nyerők!!!!!
Legjobb pop előadó:természetes hogy Britney!
Legjobb új előadó: Bruno Mars, imádom a hangját!
Legjobb női előadó: Természetes hogy Beyoncé!
Legjobb férfi előadó: Eminem!
Legjobb hip-hop elóadó: megint csak Eminem!
Legjobb videó: Beyoncé!
A többi meg nem érdekel, ezek a nyerők!!!!!
2011. szeptember 19. 18:45
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Coldplay! Ez az egyetlen jelölt, akit ki tudnék emelni a többi szánalmas nyálgép közül, és nekiadni az összes díjat. Ez az együttes jelenti számomra a zenét!! A dalaik megváltoztatták az életemet, és rengetegszer erőt adtak nekem, amikor úgy éreztem, hogy minden elveszett. Selenától, és Bíberkétől is csak elhányom magam. A véleményem szerint, ez a lista főleg 12-16éves tinik kedvenceiből lett összerakva! Röhej, hogy Bíberke minden hülyeségen jelölve van, és többre van tartva, mint a Coldplay, vagy a Switchfoot!
2011. szeptember 19. 18:47
Oooh Yeah szalona csak egy jelölés Big time rush ez komoly ?
ÉS rihannát ilyen kevés helyen jelölték ?
ÉS nicki holvan ?
2011. szeptember 19. 18:49
Hajrá, Compact Disco.
A jó magyar zene képviselőinek egyike.
2011. szeptember 19. 18:52
Selena Gomez és Justint jelölték?
Hajrá Brit, 30STM, LMFAO, Beyonce és Adele!
Hajrá Brit, 30STM, LMFAO, Beyonce és Adele!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.