A Sólo tengo ojos para ti című sorozat férfi főszereplőjét David Zepedára cserélték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sebastián Zuritát David Zepedára cserélték
2011. szeptember 19. 15:33
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Zepeda nagyon jó színész és Angelique pedig jó színésznő. Kíváncsi leszek az eredményre, de az, ahogy kivágták Zuritát szerintem szemét dolog volt, bár biztos nem marad munka nélkül.
2011. szeptember 19. 16:16
Undorító, ahogy Murguía "eltakarította" az útból Zuritát. Szeretem Davidot, nagyon tehetséges, de nem tudok átsiklani afelett, hogy valaki ilyen mocskos módon paterolja be a kis kedvencét egy szerepbe. Murguía "monnyon le" a Televisa meg szedje össze magát, mert szörnyű, ami most ott megy és ez a nézettségen is tükröződik..
Ennek ellenére bízom a sorozat sikerében, mert az eddigi szereplők közt sok kedvencem van és ráférne már egy kis nézettség javulás a Canal de las Estrellasra is.
Ennek ellenére bízom a sorozat sikerében, mert az eddigi szereplők közt sok kedvencem van és ráférne már egy kis nézettség javulás a Canal de las Estrellasra is.
2011. szeptember 20. 18:21
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Remélem jó lesz
2011. szeptember 20. 18:37
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
remélem jó lesz
2011. október 12. 15:42
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Elég k.csög húzás volt szerintem, bár így jobban érdekel a sorozat
2012. április 16. 16:19
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Én a Kettős jászmát is láttam mos a Sarokba szoítvát is látom a La fuerze el destinot is nézem és a Csábítás földjét is láttam.
2012. április 26. 18:16
egyetértek az előttem szólókkal David miatt biztosan nézhető lesz a sori
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: