Kylie Minogue a minap bevallotta, hogy nagy rajongója Britney Spearsnek, és akár közös dalt is készítene vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Minogue Britney Spearsszel énekelne
2011. szeptember 19. 10:09
tényleg jó volna,ha összeállnának egy duett kedvéért
remek énekesnő mindkettő
2011. szeptember 19. 10:18
Imádom ezt a nőt, annyira, de annyira szeretem. Habár furcsa, mert jó magam anno Britney-n és Kylie-n nőttem fel, és bár régebben Britney volt a nagyobb kedvenc, de most valahogy Kylie tarol nálam egy ideje. Őt még nem fertőzte meg ez a diszkó tucctucc divathullám. Talán ezért is tartom őt a világ legegyedibb előadójának Madonna mellett. Furcsa így olvasni, hogy a régi két kedvenc énekesnőm még, ha egy duett erejéig, de összeállna. Szerintem jót hoznának ki belőle, csak félő, hogy Britney tucctucc technója elrontaná. Mindenesetre én is örömmel fogadnám.
2011. szeptember 19. 12:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
de jó lenne
én támogatom
2011. szeptember 19. 15:19
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Kylie-t nagyon imádom, Britney-nek meg van egy pár dala amit meghallgatok,de nem túlzottan kedvelem. Viszont,ha Kylie benne lesz akkor csak jó lehet
2011. szeptember 19. 17:22
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
hát ez megint valótlan (akárhányszór ilyen twitter beszélgetés lebonyolódik Britney és egy híresség között másnap ugyanezt olvashatjuk) kicsit uncsi már), Britt nemrég mondta hogy ha választhatna akkor Lenny Krevtz-el csinálna egy közös dalt.
2011. szeptember 19. 17:24
na, a két legrosszabb hangú énekesnő öszeáll, ebből csak rossz sűlhet ki!
2011. szeptember 19. 17:28
Idézet (wiky96 @ 2011.09.19. 17:24)
na, a két legrosszabb hangú énekesnő öszeáll, ebből csak rossz sűlhet ki!
Mondja az, akinek Britney Spears a kedvencei között a hetedik helyet foglalja el.
2011. szeptember 19. 18:35
Awww nagyon jó lenne ez a duett, remélem igaz és tényleg készül egy közös dal, ami tuti hatalmasat szólna!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: