Megjelent Tony Bennett és Lady Gaga duettje
2011. szeptember 18. 14:35
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Nem tetszik?? O.o bár mit is vár az ember miley fanoktól.... bocsánat, nem akartam személyeskedni, de már kezd nagyon sok lenni az éretlen hozzászólás... és ez igencsak zavaró. még egyszer bocsi
2011. szeptember 18. 14:51
|
|
Vecyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 497 Csatolások: 47 Azonosító: 125651 offline
|
nézem a pasit mondom nem ez az akivel amy is csinált egy zenét erre kiderül a cikk utlsó mondataiban h az
nah mondom mivan ezzel a pasival ilyen fellkapot lett
2011. szeptember 18. 15:02
Végre egy jó dal Gagától, már mióta erre várok!
2011. szeptember 18. 15:30
A jazz nem az én stílusom... Szal nekem nem tetszik annyira...
2011. szeptember 18. 15:39
Apám sok jazz-t hallgat, úgyhogy hozzá vagyok szokva. És amúgy jó szám.
2011. szeptember 18. 15:46
Idézet (Vecy @ 2011.09.18. 14:51)
nézem a pasit mondom nem ez az akivel amy is csinált egy zenét erre kiderül a cikk utlsó mondataiban h az
nah mondom mivan ezzel a pasival ilyen fellkapot lett 
Az ilyen hozzászólások után gondolkodom el azon, hogy mennyire mélyre süllyedhet még a mai társadalom. Még ha nem is ismered Tony Bennett munkásságát, legalább a cikkben láthattad, hogy tizenötszörös(!!) Grammy-díjas énekes, sokkal több mindent tett le az asztalra, mint az imádott Gagátok vagy Amytek... Ilyenkor inkább kötnéd hátra a kezed és bújnál el egy sötét sarokba...
Gaga pedig remélem, tényleg kiad egy Jazz-albumot, mert ez az, ami igazán jól áll neki és még zeneileg is értékelhető
2011. szeptember 18. 15:50
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem elképesztően jó lett, az egyik legjobb dala Gagának. Jó lenne tényleg ha lenne karácsonykor egy jazz album vagy ilyen stílusú dalok lennének a következő lemezen. Nagyon jól áll Gagának a jazz. Az Amy-vel készült duett is tetszik, mindkét dal egészen más lett. Örülnék ha lenne a The Lady is a Tramp-nek klipje, akkor tényleg többen megtudnák, hogy Gaga ilyet is tud. A hangját is megmutatja egy ilyen dalban. Persze a lemezeire nem ilyen dalokat fog főleg tenni, pedig tényleg jobb lenne, de ez nem annyira populáris. Gaga viszont van annyira népszerű már mondjuk, hogy megtehetné és sikeres is maradna. A Stefani-ként kiadott lemeze, a Red & Blue is nagyon jó, de azzal mégsem tudott befutni. A Tony lemez az eddigi dalok meg a közreműködők alapján jó lesz, örülök, hogy Gaga is szerepelhetett rajta.
2011. szeptember 18. 15:56
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Ez más stílus Gagától! Ez olyan mintha New Orleans-ba lennék ezzel a zenével!
2011. szeptember 18. 16:07
Erről van szó!
Bár az Amy-s duett nekem is jobban tetszik, jó lett ez is. Tud ez a nő ha akar, kár hogy ilyen szar elektro-s zenére pazarolja a tehetségét, és ilyen undorító klipeket csinál...
Nekem tetszik, de azon ki vagyok akadva, hogy Tony-nak még adatlapja sincsen.
2011. szeptember 18. 16:15
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nekem a jazz és a blues a kedvenc zenei műfajom, ez pedig az egyik kedvenc dalom. 1937-ben hallhatta a nagyérdemű először egy tévéshowban, és azóta rengetegen feldolgozták, felénekelték. Általában mindegyik változat tetszik, mert ez a dal zseniális. Ez is tetszik. Lady Gagának jól áll ez a műfaj és jól is csinálja. Kellemes hangja van és képes belevinni azt a színt, ami ehhez a dalhoz kell. Nagyon ügyes.
És ezt úgy mondom, hogy a Gaga-jelenség úgy kell nekem, mint hátamra egy púp.
Tony Bennett pedig...hát, azt hiszem róla nem kell egy szót se szólnom. My hat off to you, Master!
2011. szeptember 18. 16:30
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem nagyon jó lett! És most kifejezetten tetszik, nem az az elgépesített tucatzene, amit eddig Gaga produkált.
2011. szeptember 18. 16:36
A Jazz-t mindíg is utáltam és ez után sem fogom szeretni.
2011. szeptember 18. 16:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2011.09.18. 16:36)
A Jazz-t mindíg is utáltam és ez után sem fogom szeretni.
Nem baj, te hallgasd a géphangú britniszpirszt
2011. szeptember 18. 16:44
Én mindig is kedveltem ezt a műfajt bár hozzá kell tenni hogy azért nem sűrűn hallgattam.Ennek ellenére ez kifejezetten tetszik és én úgy gondolom hogy Gagának is ilyesmi műfajban kéne inkább nyomnia,sokkal elfogadhatóbb és értékelhetőbb lenne a jelenlegi munkáinál.Sokkal jobban kijön a hangja is,itt érezhetőbb hogy mit tud.Persze várhatjuk hogy ez megtörténjen,kétlem hogy a jelenlegi stílusát csak úgy lecserélné hiszen sokan továbbra is vevők rá ígyhát...na mindegy.Mindenesetre ez a szám elnyerte a tetszésem de osztom azok véleményét akik szerint az Amy-vel való duett azért jobban sikerült.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: