Megjelent Tony Bennett és Lady Gaga duettje
2011. szeptember 18. 13:40
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Végre leesik sok mindenkinek,hogy ez a ribi tud énekelni.... -.- Tony úr egy jazz isten. *-*
2011. szeptember 18. 13:44
Az Amy duett nekem jobban tetszett, de ez is egyszerűen elképesztően jó. Gaga miért nem ilyen dalokat rak fel az albumaira? Itt legalább hallani, hogy igazából milyen jó hangja van, szóval biztos vagyok benne, hogy egy jazz albumra is vevők lennének az emberek. Én nem vagyok egy nagy jazz-rajongó, de ha Gaga kijönne egy olyan albummal, amin olyan színvonalú dalok vannak, mint amilyen ez a duett, rohannék megvenni. Sokszor az embereknek nem a tucat pop meg elektro zene kell, hanem valami különleges, gépesítetlen.
2011. szeptember 18. 13:49
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
nem igazán csípem a jazz-t, de ez nagyon tetszik
2011. szeptember 18. 13:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.18. 13:24)
Bírom, mikor írjátok, hogy furcsa. Attól, mert egyesek a tucat popdalokhoz vannak szokva, attól még ez nem furcsa, ez jazz. Semmi furcsa nincs benne.
Egyébként tetszik a dal, de az Amyvel készült duett jobb lett.
Egyébként tetszik a dal, de az Amyvel készült duett jobb lett.
Erről van szó. A tuc tuc számok azok mennek, de meghallgatni egy élő zenekaros jazz albumot, az már nem megy. Szegény Tony papának még adatlapja sincsen, pedig több mint 60 éve énekel és eddig több mint 70!! albuma!!! jelent meg.
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.18. 13:44)
Az Amy duett nekem jobban tetszett, de ez is egyszerűen elképesztően jó. Gaga miért nem ilyen dalokat rak fel az albumaira? Itt legalább hallani, hogy igazából milyen jó hangja van, szóval biztos vagyok benne, hogy egy jazz albumra is vevők lennének az emberek. Én nem vagyok egy nagy jazz-rajongó, de ha Gaga kijönne egy olyan albummal, amin olyan színvonalú dalok vannak, mint amilyen ez a duett, rohannék megvenni. Sokszor az embereknek nem a tucat pop meg elektro zene kell, hanem valami különleges, gépesítetlen.
Vevők a jazzre az emberek, de nem az olyan 10-12 éves liölmonszterek akik eddig életükben nem hallottak se Tonyról, se jazzről. Most is csak gaga miatt hallgatták meg és az eddig kommentek majdnem mind arról tanuskodik, hogy fura, nem az ő stilusuk stb.
Aki meg azt mondja, hogy tetszik, az is csak gaga miatt mondja és nem veszi a fáradtságot, hogy meghallgasson egy jazz lemezt (amiben nincs gaga) mert az már nem érdekli. Elfogultság az van- Zenei igény? Az meg nincs.
A jó zenét hallgatni kell, nem csak hallani.
2011. szeptember 18. 13:58
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Nekem vannak jazz lemezeim, ahogy soul, és blues is! Én nem vagyok begyöpösödött litömánsztör, és nem is úgy beszélek/írok/szerintem... bár lehet... kinek hogy
Nekem valóban tetszik, és libabőrös is lettem, mert a stílus és az előadó találkozása számomra tökéletes mert mindkettőt imádom. Ezért tetszik a dal
2011. szeptember 18. 14:04
Idézet (_ToTo_)
Vevők a jazzre az emberek, de nem az olyan 10-12 éves liölmonszterek akik eddig életükben nem hallottak se Tonyról, se jazzről. Most is csak gaga miatt hallgatták meg és az eddig kommentek majdnem mind arról tanuskodik, hogy fura, nem az ő stilusuk stb.
Aki meg azt mondja, hogy tetszik, az is csak gaga miatt mondja és nem veszi a fáradtságot, hogy meghallgasson egy jazz lemezt (amiben nincs gaga) mert az már nem érdekli. Elfogultság az van- Zenei igény? Az meg nincs.
Igen, sajnos ez így igaz, de talán most, hogy Gaga készített egy jazz-duettet, talán felnyílik a szemük és rájönnek, hogy a világ nem Gaga popzenéje körül forog. (Igen, tudom, hiába reménykedek, de na..)
2011. szeptember 18. 14:12
El se hiszem, hogy Lady Gaga ilyet is tud!Nagyon jó lett!Tony pedig szokásos módon csodálatos!
2011. szeptember 18. 14:15
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Wow, ez nagyon jó, Gagának nagyon jól áll ehhez a hangja, inkább ezt kéne csinálnia... mondjuk én eleve szeretem a jazzt (meg Tony Bennettet is), úgyhogy
2011. szeptember 18. 14:16
|
|
Cuki babaNever say never |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 1873 Csatolások: 2 Azonosító: 129122 offline
|
nos lehet nem az én műfajom, de egy szép és kellemes irányzatnak tartom a jazz zenét, kár,hogy kiveszendőben van ,pedig különleges s értékes és ez a duett is jó lett
2011. szeptember 18. 14:16
Imádom eleve ezt a számot
de Lady Gaganak sokkal jobban áll ez a stílus
2011. szeptember 18. 14:17
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
azért tök aranyos, hogy csomó embernek most esik le, hogy a csaj tud énekelni... ők lehet még nem hallották zongora mellett élőben... akkor ez sem lenne meglepetés
2011. szeptember 18. 14:20
|
|
kácsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 151946 offline
|
Én szerem a Jazz zenét és néha hallgatok is!
Csak az a gond evvel a műfajjal, hogy a legtöbb pop sztár nem tud ilyet énekelni, mert nem könnyű vagy csak a menedzserek azt mondják neki, hogy ezt ne mert nem fogják hallgatni és nem leszel híres(ez számukra meg azt jelent nem kapnak annyi pénzt amennyit akarnak)!
de ez a szám is nagyon jó!
és kíváncsian várom a kislemezt!
Csak az a gond evvel a műfajjal, hogy a legtöbb pop sztár nem tud ilyet énekelni, mert nem könnyű vagy csak a menedzserek azt mondják neki, hogy ezt ne mert nem fogják hallgatni és nem leszel híres(ez számukra meg azt jelent nem kapnak annyi pénzt amennyit akarnak)!
de ez a szám is nagyon jó!
és kíváncsian várom a kislemezt!
2011. szeptember 18. 14:22
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Bárcsak Gaga inkább jazzt énekelne!
2011. szeptember 18. 14:29
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Gagának ezt kéne énekelnie. sokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: