Starity

Elsírta magát a színpadon Marc Anthony

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 18. 15:11 #21
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 643
Csatolások: 0
Azonosító: 97587
mindenki azt mondja milyen cuki,hát,szerintem ez tök gáz. egy férfi uralkodjon az érzelmein. bocsi.biggrin.gif a tortát megkóstolnám szivesen:3
2011. szeptember 18. 15:21 #22
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
hát ez no comment biggrin.gif
2011. szeptember 18. 15:33 #23
- törölt felhasználó -    
nore<P ezzel nem értek egyet a férfiaktól elvárják hogy kemények legyenek de ők is emberből vannak csak azért fogják vissza az érzéseiket nehogy puhánynak nevezzék őket egy férfi igenis ha kell sírjon, mutassa ki hogy érez ez nem szégyen, sem bűn egyszerűen ők is emberből vannak.
2011. szeptember 18. 15:43 #24
Vampire barbie
Vampire barbie
visszatérő vendég

StátuszI'm sexy and I know it *wiggle*
Hozzászólás: 123
Azonosító: 160239
Jajj de aranyos biggrin.gif
2011. szeptember 18. 15:50 #25
Fruzzsi
Fruzzsi
visszatérő vendég

Státuszwww.bestseries.ucoz.hu -t szerkesztem ;)
Hozzászólás: 222
Azonosító: 150894
legalább vannak érzései
2011. szeptember 18. 16:02 #26
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
ööö férfi szemmel nézve ez égő, a lányok meg ettől hogy is mondjam el vannak ájulva!
2011. szeptember 18. 16:13 #27
- törölt felhasználó -    
hát szerintem egyáltalán nem baj. meg ez amugy is emberfüggő: ha pl. bíbörke rendezne egy bőgésjelenetet kiröhögném! marc alpbol sztem tök normális csávó!
2011. szeptember 18. 17:33 #28
- törölt felhasználó -    
Mentem volna a tortáért, amíg eláztatja a színpadot. smileeee.gif
2011. szeptember 18. 17:53 #29
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Bocsika, néhány helyen a pontosság kedvéért kiigazítanám a cikket.
1. Bár ez csak technikai kérdés, de még nem mondták ki Jennifer Lopez és Marc Anthony válását.
2. Marc Anthony nem egy szállodában, hanem a Miami American Airlanes Arénában adott TELTHÁZAS - nem pedig zártkörű – koncertet születésnapján, szeptember 16-án. Amikor megjelent a színpadon a TÖBB TÍZEZRES TÖMEG együtt énekelte neki a „Happy Birtday”-t. Ennek azért lehetett hangulata, ismerjétek el! Nem hiszem, hogy akadna ember, akit egy ilyen helyzet ne érintene meg, ő pedig köztudottan könnyen meghatódik akár egy szomorú dal hatására is. Érzékeny művészember.
3. A „Hasta Que Te Conocí” című számot évek óta énekli minden koncertjén. Első dalai közé tartozik, Jennifer Lopez még sehol nem volt, amikor lemezre énekelte. Tehát nem a saját szerelmi életéről szól, maximum illik a jelen helyzetre.
4. A fent említett hotelben tényleg megfordult még aznap éjjel . A koncert végeztével, éjfél után a Club 50-ben (ami valóban a Miami Viceroy Hotel-ben található) közel 150 ismerőse és barátja várta, hogy felköszönthesse. Az ünnepséget a Kohl’s ruházati cég szervezte számára, velük most igen szoros üzleti kapcsolatban áll. Marc ide is a lányával, Ariana-val érkezett, de nem maradt sokáig. Az esti újabb koncertjére való hivatkozással már éjjel kettő előtt távozott. Szóval mondhatni, hogy ez az ünneplés nem hatotta meg annyira, mint rajongói szeretete a koncerten.
Néhány képet feltöltöttem Marc oldalára, az előző fórumtémához, akit érdekel, ott megnézheti.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. szeptember 18. 17:54 #30
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Én nem csodálkozom,ez tényleg megható és személyes volt.
2011. szeptember 18. 18:18 #31
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Azonosító: 152743
Eszter655 jobban nem is tudnám megfogalmazni
2011. szeptember 18. 19:26 #32
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Valóban megható volt. Szerintem nem gáz, ha egy férfi sír, neki legalább vannak érzései. Nekem szimpatikus!smileeee.gif
2011. szeptember 18. 20:53 #33
- törölt felhasználó -    
ez nagyon megható lehet ugyhogy nem csodálom smileeee.gif
2011. szeptember 19. 00:20 #34
orsollyaa
orsollyaa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Azonosító: 156603
maaarc anthonyy...<3 .:$biggrin.gifD
2011. szeptember 19. 09:09 #35
- törölt felhasználó -    
szerintem egyáltalán nem égő,ha egy pasi sír...ebből is látszik,hogy Ő is egy érzésekkel teli ember smileeee.gif
2011. szeptember 19. 15:05 #36
Szamcsika
Szamcsika
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 160876
lalol29 egyet értek veled
2011. szeptember 19. 19:48 #37
- törölt felhasználó -    
Az jó a JLo egy pasival randizgat,míg az exe a születésnapját,ünnepli a családdal...
2011. szeptember 19. 19:56 #38
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (nagyalbi @ 2011.09.18. 17:53)
Bocsika, néhány helyen a pontosság kedvéért kiigazítanám a cikket.
1. Bár ez csak technikai kérdés, de még nem mondták ki Jennifer Lopez és Marc Anthony válását. 
2. Marc Anthony nem egy szállodában, hanem a Miami American Airlanes Arénában adott TELTHÁZAS - nem pedig zártkörű – koncertet születésnapján, szeptember 16-án. Amikor megjelent a színpadon a TÖBB TÍZEZRES TÖMEG együtt énekelte neki a „Happy Birtday”-t. Ennek azért lehetett hangulata, ismerjétek el! Nem hiszem, hogy akadna ember, akit egy ilyen helyzet ne érintene meg, ő pedig köztudottan könnyen meghatódik akár egy szomorú dal hatására is. Érzékeny művészember.
3. A „Hasta Que Te Conocí” című számot évek óta énekli minden koncertjén. Első dalai közé tartozik, Jennifer Lopez még sehol nem volt, amikor lemezre énekelte. Tehát nem a saját szerelmi életéről szól, maximum illik a jelen helyzetre.
4. A fent említett hotelben tényleg megfordult még aznap éjjel . A koncert végeztével, éjfél után a Club 50-ben (ami valóban a  Miami Viceroy Hotel-ben található) közel 150 ismerőse és barátja várta, hogy felköszönthesse. Az ünnepséget a Kohl’s ruházati cég szervezte számára, velük most igen szoros üzleti kapcsolatban áll. Marc ide is a lányával, Ariana-val érkezett, de nem maradt sokáig. Az esti újabb koncertjére való hivatkozással már éjjel kettő előtt távozott. Szóval mondhatni, hogy ez az ünneplés nem hatotta meg annyira, mint rajongói szeretete a koncerten.
Néhány képet feltöltöttem Marc oldalára, az előző fórumtémához,  akit érdekel, ott megnézheti.

meghajolo.gif Köszönöm, hogy pontosítottál! meghajolo.gif Te a téma szakértője vagy, úgyhogy maximálisan elhiszem. smileeee.gif Örömmel látom, hogy tiéd Marc lapja, úgyhogy innentől kezdve gyakrabban nézek rá, hiszen biztos, hogy lesznek rajta érdekes és friss információk. smileeee.gif
Egyébként írhatnál róla te cikkeket, én örülnék neki! Amikor megláttam a cikket, először azt hittem, hogy te írtad. smileeee.gif
2011. szeptember 19. 21:05 #39
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 19:56)
meghajolo.gif Köszönöm, hogy pontosítottál! meghajolo.gif Te a téma szakértője vagy, úgyhogy maximálisan elhiszem. smileeee.gif Örömmel látom, hogy tiéd Marc lapja, úgyhogy innentől kezdve gyakrabban nézek rá, hiszen biztos, hogy lesznek rajta érdekes és friss információk. smileeee.gif
Egyébként írhatnál róla te cikkeket, én örülnék neki! Amikor megláttam a cikket, először azt hittem, hogy te írtad. smileeee.gif

Ezt az ajándékot kaptam Marc szülinapjára.
A viccet félretéve, nagyon örültem neki. Biztosan észrevetted, hogy már el is kezdtem kicsit átalakítani az oldalt. Lecseréltem a régi képet egy frissre, az életrajzba pedig igyekszem majd néhány érdekességet is belevenni.
Több cikket írtam már Marc-ról, ebből eddig négy jelent meg. Mivel erősen elfogult vagyok, nem mindig tudom eldönteni, az általam fontosnak tartott hír érdekel-e másokat is. Így most csak képeket töltöttem fel a témában. Megtalálod a fórumtémák között.
Egyébként köszi a támogatást, nagyon jólesik! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 07. 17:42 #40
Jessica99
Jessica99
visszatérő vendég

StátuszProfil szerkesztés alatt!
Hozzászólás: 126
Azonosító: 147805
JLO egy másik pasival randizik, mialatt az exe a születésnapját ünnepli......Ezt egy kicsit szemétségnek tartom. Legalább megjelenhetett volna a szülinapján.......
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok