Elsírta magát a színpadon Marc Anthony
2011. szeptember 18. 15:33
nore<P ezzel nem értek egyet a férfiaktól elvárják hogy kemények legyenek de ők is emberből vannak csak azért fogják vissza az érzéseiket nehogy puhánynak nevezzék őket egy férfi igenis ha kell sírjon, mutassa ki hogy érez ez nem szégyen, sem bűn egyszerűen ők is emberből vannak.
2011. szeptember 18. 15:43
|
|
Vampire barbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 160239 offline
|
Jajj de aranyos
2011. szeptember 18. 16:02
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ööö férfi szemmel nézve ez égő, a lányok meg ettől hogy is mondjam el vannak ájulva!
2011. szeptember 18. 16:13
hát szerintem egyáltalán nem baj. meg ez amugy is emberfüggő: ha pl. bíbörke rendezne egy bőgésjelenetet kiröhögném! marc alpbol sztem tök normális csávó!
2011. szeptember 18. 17:33
Mentem volna a tortáért, amíg eláztatja a színpadot.
2011. szeptember 18. 17:53
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Bocsika, néhány helyen a pontosság kedvéért kiigazítanám a cikket.
1. Bár ez csak technikai kérdés, de még nem mondták ki Jennifer Lopez és Marc Anthony válását.
2. Marc Anthony nem egy szállodában, hanem a Miami American Airlanes Arénában adott TELTHÁZAS - nem pedig zártkörű – koncertet születésnapján, szeptember 16-án. Amikor megjelent a színpadon a TÖBB TÍZEZRES TÖMEG együtt énekelte neki a „Happy Birtday”-t. Ennek azért lehetett hangulata, ismerjétek el! Nem hiszem, hogy akadna ember, akit egy ilyen helyzet ne érintene meg, ő pedig köztudottan könnyen meghatódik akár egy szomorú dal hatására is. Érzékeny művészember.
3. A „Hasta Que Te Conocí” című számot évek óta énekli minden koncertjén. Első dalai közé tartozik, Jennifer Lopez még sehol nem volt, amikor lemezre énekelte. Tehát nem a saját szerelmi életéről szól, maximum illik a jelen helyzetre.
4. A fent említett hotelben tényleg megfordult még aznap éjjel . A koncert végeztével, éjfél után a Club 50-ben (ami valóban a Miami Viceroy Hotel-ben található) közel 150 ismerőse és barátja várta, hogy felköszönthesse. Az ünnepséget a Kohl’s ruházati cég szervezte számára, velük most igen szoros üzleti kapcsolatban áll. Marc ide is a lányával, Ariana-val érkezett, de nem maradt sokáig. Az esti újabb koncertjére való hivatkozással már éjjel kettő előtt távozott. Szóval mondhatni, hogy ez az ünneplés nem hatotta meg annyira, mint rajongói szeretete a koncerten.
Néhány képet feltöltöttem Marc oldalára, az előző fórumtémához, akit érdekel, ott megnézheti.
1. Bár ez csak technikai kérdés, de még nem mondták ki Jennifer Lopez és Marc Anthony válását.
2. Marc Anthony nem egy szállodában, hanem a Miami American Airlanes Arénában adott TELTHÁZAS - nem pedig zártkörű – koncertet születésnapján, szeptember 16-án. Amikor megjelent a színpadon a TÖBB TÍZEZRES TÖMEG együtt énekelte neki a „Happy Birtday”-t. Ennek azért lehetett hangulata, ismerjétek el! Nem hiszem, hogy akadna ember, akit egy ilyen helyzet ne érintene meg, ő pedig köztudottan könnyen meghatódik akár egy szomorú dal hatására is. Érzékeny művészember.
3. A „Hasta Que Te Conocí” című számot évek óta énekli minden koncertjén. Első dalai közé tartozik, Jennifer Lopez még sehol nem volt, amikor lemezre énekelte. Tehát nem a saját szerelmi életéről szól, maximum illik a jelen helyzetre.
4. A fent említett hotelben tényleg megfordult még aznap éjjel . A koncert végeztével, éjfél után a Club 50-ben (ami valóban a Miami Viceroy Hotel-ben található) közel 150 ismerőse és barátja várta, hogy felköszönthesse. Az ünnepséget a Kohl’s ruházati cég szervezte számára, velük most igen szoros üzleti kapcsolatban áll. Marc ide is a lányával, Ariana-val érkezett, de nem maradt sokáig. Az esti újabb koncertjére való hivatkozással már éjjel kettő előtt távozott. Szóval mondhatni, hogy ez az ünneplés nem hatotta meg annyira, mint rajongói szeretete a koncerten.
Néhány képet feltöltöttem Marc oldalára, az előző fórumtémához, akit érdekel, ott megnézheti.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 18. 18:18
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Eszter655 jobban nem is tudnám megfogalmazni
2011. szeptember 19. 09:09
szerintem egyáltalán nem égő,ha egy pasi sír...ebből is látszik,hogy Ő is egy érzésekkel teli ember
2011. szeptember 19. 19:48
Az jó a JLo egy pasival randizgat,míg az exe a születésnapját,ünnepli a családdal...
2011. szeptember 19. 19:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (nagyalbi @ 2011.09.18. 17:53)
Bocsika, néhány helyen a pontosság kedvéért kiigazítanám a cikket.
Egyébként írhatnál róla te cikkeket, én örülnék neki! Amikor megláttam a cikket, először azt hittem, hogy te írtad.
2011. szeptember 19. 21:05
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.19. 19:56)
Egyébként írhatnál róla te cikkeket, én örülnék neki! Amikor megláttam a cikket, először azt hittem, hogy te írtad.
Ezt az ajándékot kaptam Marc szülinapjára.
A viccet félretéve, nagyon örültem neki. Biztosan észrevetted, hogy már el is kezdtem kicsit átalakítani az oldalt. Lecseréltem a régi képet egy frissre, az életrajzba pedig igyekszem majd néhány érdekességet is belevenni.
Több cikket írtam már Marc-ról, ebből eddig négy jelent meg. Mivel erősen elfogult vagyok, nem mindig tudom eldönteni, az általam fontosnak tartott hír érdekel-e másokat is. Így most csak képeket töltöttem fel a témában. Megtalálod a fórumtémák között.
Egyébként köszi a támogatást, nagyon jólesik!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. október 07. 17:42
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
JLO egy másik pasival randizik, mialatt az exe a születésnapját ünnepli......Ezt egy kicsit szemétségnek tartom. Legalább megjelenhetett volna a szülinapján.......
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.