Kipfujolták Selenát egy premieren
2011. október 07. 14:11
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
Én szeretem Selena-t mert nem egy beképzeld énekes akinek a fejébe szállt a siker és szerintem mindig normális marad! Ne értsétek félre nem azért védem mert ő a kedvencem eggyáltalán nem! (Justin-t kifejezetten utálom) és nem hurrogom le mert van aki szereti és van aki az én kedvenceimet nem szereti. Én sajnálom Selenat mert szegény csak mosolygott nem tudta mitcsináljon gondoljatok bele nektek nem lenne rossz érzés ha a szerelmetek miatt ki pfujolnának a rajongóitok?! Ahogy mondtam nem a kedvencem de szeretem és sajnálom. Nekem ez a véleményem
2011. október 09. 03:28
|
|
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline
|
Én is csípem tündéri kiscsaj és jól is énekel, de ez a csicska telefosott zokni hülyegyerek fiúcskája mindenben csak árt neki, és mellesleg a világnak is mert a mai csajok elhiszik hogy az ilyen kis görények a férfiak pedig még lánynak sem néznek ki nem hogy pasinak!
2011. október 10. 19:08
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Régebben kedveltem Selenát és mostanában nem azért nem kedvelem, mert Justinnal jár. Egyszerűen nekem már túl sok. Úgy érzem egy kicsit elszállt magától. És már elegem van abból, hogy mindenki őt majmolja és sztárolja, miközben nála sokkal tehetségesebbek is vannak. Persze a WOWP-es Alex alakításáért tudnám díjazni, mert azért valljuk be, színésznőnek jó, de énekesnőnek nem a legjobb. Szóval ha bár Justint kedvelem, és őt nem... én azért ezt nem tettem volna. Nem is érdemli meg, kezdjük ott. Viszont annyira nem sajnálom. Nekem sem lenne jó, de mások kapnak durvább dolgokat is. És ha jól hallottam, nem igazán lányok voltak azok akik ki pfujolták, inkább fiú hangot lehetett hallani és nem hiszem, hogy azok azért tették volna ezt, mert Justint akarják.
2011. október 15. 15:51
Nem kell azért utálni mert jb-vel jár! Azért ez már nagyon durva a rajongóktól!
2011. október 16. 07:47
|
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline
|
Szegény lány!
De Justin rajongói miér utálják Justin barátnőjét??
ezt én nem értem! hülye Justin rajongók!
Bezzeg mi Little monstere-k, tudjuk hogy kell rajongani!XD
De Justin rajongói miér utálják Justin barátnőjét??
ezt én nem értem! hülye Justin rajongók!
Bezzeg mi Little monstere-k, tudjuk hogy kell rajongani!XD
2011. november 05. 22:41
|
|
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline
|
Gratulálok! Nem tudom miért velük kell foglalkozni egy premieren. Taylorral és a többi szereplővel kellett volna foglalkoznia mindenkinek! Erre Bieber oda tolja a p*fáját és elront mindent! Amúgy meg a sok h*lye p*csa miért nem fogja fel, hogy hol a helyük? És, hogy mi az illendő viselkedés?
2011. november 19. 11:04
persze selenába szerelmes?? hát nem megscalja kimkardashian vagy kinek a hugával! justin bieber egy barom
2012. február 25. 16:29
|
|
GomesDorry2012visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165681 offline
|
Pofatlan bunkok
2012. február 27. 14:18
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Idézet (Sellybaby @ 2011.09.20. 14:50)
Egyáltalán nem érdekkapcsolat...
szánalmas, hogy miket ki nem tudtok találni, csak mert utáltok egy sztárt. 
Hahah te beszélsz?? Különben szerintem is van benne valami, hogy érdek kapcsolat, nem minden nap tesz az ember olyan kijelentéseket, hogy JB olyan nekem, mintha a testvérem lenne, aztán egy- két hét, vagy tán egy hónap és már dúl is a láv? na ne nevettes már!
2012. március 21. 14:10
|
|
selenagomezforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.01. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 168293 offline
|
:"( segény kiccsaj
2012. március 22. 10:22
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Idézet (Lina21 @ 2011.09.18. 08:36)
Nem baj az :-j Mar nehogy sajnajam..valaja amit valalt *ha mondhatom igy*
nem sajnálom
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: