:|
na most látom nagy divatba jött Selena és Miley cukkolása.Felnőttek 18,19 évesek.Saját döntéseik vannak.Igaz néha nagyon ugy viselkednek mint egy igazi felőtt 23,24 éves,csak mert nagy hibákat követtek el.Biztos saját életük van.Nyiván nem fogják már a 15 éves tini pancsert játszani.Ami mégrosszabb ha valaki nem szereti Sellyt akkor semmi keresni valoja a premirején.Ha valamiért nem csipik Selenát akkor nem tudom minek kell megvárni és ki "pfhujolni".Én elnem tudom képzelni ezt.Ha azaz ember aki ott lenne előttem és ki "pfhujolná" vagy mi a bánatot csinál akkor csak jol arrébb okném hogy fogja be a pofáját és huzzon arréb!xdd...Ennyit az emberekről...akik cikizik annak nem ajánlom h sztár legyen mert különben ott leszek a rivalda fényes bemutatoján fölmegyek a szinpadra és jol kigánycsolom.Maximum bevisznek a biroságra xd..de én utálom ha a kedvenceimet kritizsálják fogadjkuk már el őt olyannak amilyen hisz nem a külsőért kell szeretni az ember vagy sztárt..csak kiakarják használni h felnőtt 18 évesek és ehez már van joguk.nekem csak ennyi lenne a véleményem és ezzel nem akarok sekivel se vitába szállni..
Kipfujolták Selenát egy premieren
2011. szeptember 24. 19:02
2011. szeptember 24. 23:04
|
|
Dj Csillagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 156741 offline
|
Énse igazán rajongok Selenáért, de hogy lehetnek ilyen bunkók?!
2011. szeptember 24. 23:22
|
|
HeySiennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150471 offline
|
"igazi" rajongói lehetnek Justinnak, ha nem képesek leszállni a barátnőjéről. aki tényleg szereti, annak tök mindegy, hogy kivel jár, a lényeg, hogy boldog legyen. személy szerint a pár egyik tagját sem kedvelem túlzottan, de ez már tényleg több a soknál. a sok hülye kisliba meg igazán befoghatná...
2011. szeptember 25. 11:45
|
|
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline
|
igazán befoghatnák már a szájukat mert már nagyon unom hogy ezek a kis hülye fanok akarják irányítani Selly és Justin életét! Ha nem is csípik Selenát akkor legalább Justin miatt tegyenek lakatot a szájukra! Valakinek jól meg kéne mondani nekik hogy ez így nagyon nem oké!
2011. szeptember 25. 11:50
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
ha nagyon bunkó akarnék lenni,azt mondanám hogy megérdemli...
de milyen kis genyák már basszus justin rajongói is -.-"
azzal hogy itt irigykednek sellikére,csak magukat minősítik ...
de milyen kis genyák már basszus justin rajongói is -.-"
azzal hogy itt irigykednek sellikére,csak magukat minősítik ...
2011. szeptember 25. 12:23
Most úgy ő szintén láthatjátok milyen képmutató.Kis r*banc.
2011. szeptember 25. 13:25
Idézet (HeySienna @ 2011.09.24. 23:24)
Boglár, nem Selena bemutatója volt, hanem Taylor Laurenté...
bocs. <_<
de akkor is..elekllett volna znuk a csikot ha ennyire nem szeretik :blink:
2011. szeptember 25. 14:26
Na ez már azért bunkóság volt a fanoktól.
Azért elég ciki lehetett Seliynek.
Azért elég ciki lehetett Seliynek.
2011. szeptember 25. 14:32
Ez tényleg bunkóság -.-" Hiába ha nem bírom Lady Gagát nem mennék oda fújolni.Szóval ez nagyon szánalmas volt -.-"
2011. szeptember 25. 14:37
nem értem h miért nem fogják fel? Justinka nem fog egy olyan átlagos rajongókkal kavarni mint ők! am tényleg nagyon bunkók
2011. szeptember 25. 16:42
A sok buta bunkó ember... -.-' nem csoda, hogy antiszoc vagyok
2011. szeptember 25. 20:50
|
Eszer.123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 118 Csatolások: 3 Azonosító: 160919 offline
|
Nem rajongok egyikért se, de ez tényleg nem valami kedves. De az az igazság, hogy ezek a beliberek vagy mik nem Selenát utálják, hanem azt a lányt aki Justinnal jár, bárki is legyen az.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: