Kipfujolták Selenát egy premieren
2011. szeptember 20. 12:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
egyszerű a véleményem:én nevetni kezdtem,amikor ezt elolvastam.egyszerűen hihetetlen,hogy ennyire elfajult ez a badarság.a dilis rajongók nem bírnak a dolgok mögé látni,hogy ez érdekből megy.aztán persze keletkezik ez az egész ˝botrány˝,hogy kifújolják a lányt.ez van,nem keveredett volna ebbe bele egyikőjük sem,ha nem mennek bele ebbe a hülyeségbe.
én egyáltalán nem tudom sajnálni őket,ugyanis maguknak köszönhetik ezt az egészet.
a rajongók reakciójáról annyit,hogy soha nem értettem,mi jó abban,ha nem látnak a féltékenységtől.meg kéne próbálni egézséges módon hozzáállni a dolgokhoz,és simán a zenéjüket hallgattni,hamár annyra szeretik azt a zenének nevezett akármit.
én egyáltalán nem tudom sajnálni őket,ugyanis maguknak köszönhetik ezt az egészet.
a rajongók reakciójáról annyit,hogy soha nem értettem,mi jó abban,ha nem látnak a féltékenységtől.meg kéne próbálni egézséges módon hozzáállni a dolgokhoz,és simán a zenéjüket hallgattni,hamár annyra szeretik azt a zenének nevezett akármit.
2011. szeptember 20. 14:50
|
|
Sellybabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 153612 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.09.20. 12:12)
egyszerű a véleményem:én nevetni kezdtem,amikor ezt elolvastam.egyszerűen hihetetlen,hogy ennyire elfajult ez a badarság.a dilis rajongók nem bírnak a dolgok mögé látni,hogy ez érdekből megy.aztán persze keletkezik ez az egész ˝botrány˝,hogy kifújolják a lányt.ez van,nem keveredett volna ebbe bele egyikőjük sem,ha nem mennek bele ebbe a hülyeségbe.
Egyáltalán nem érdekkapcsolat...
2011. szeptember 20. 15:04
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
Hát ez szánalmas..Most komolyan a sok tini p*csa azt hiszi h rajta kívül nincs 1000x szebb lány aki ugyan úgy rajong Justinért? Komolyan..annyira szánalmasak ezek a rajongók. Különben meg ha igazán szeretnék Justint akkor annak örülnének h ő boldog...
2011. szeptember 20. 15:10
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ő is ember,neki is van lelke,ő is érez valahogy.Látszott a videón mikor sétált és fújolták,utána még egy srác fotót kért tőle,hogy zavart volt,szerintem rosszul esik ez neki,nem kötelező mindenkinek szeretni,ez a sztársággal is jár,hogy utálják.
De ha Selena is kinyitná a száját,a Bíbörfeverek lecsillapodnának
De ha Selena is kinyitná a száját,a Bíbörfeverek lecsillapodnának
2011. szeptember 20. 17:24
|
|
Beautiful monsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 156669 offline
|
Jaj szegény szelenácska,majd ha lesz rá időm,akkor sajnálni fogom..... minek lett ekkora sztár,ha nem bírja,ha vannak,akik utálják?? Ez van. És lehet,hogy nem is őt utálják,hanem bíbert....szégyen az az ember,nincs mit csodálkozni...
Ez legyen a legnagyobb baja,hogy basztatják azok,akik irigyek rá.Én személy szerint ki nem állhatom,de nem fogok írni olyanokat,hogy úristen deszar,stb... Mert én tudok emberi lény módjára viselkedni,van,aki meg nem,ezek akik a vieóban vannak sajnos nem tudnak,szóval ehhez hozzá kell szoknia.
Ez legyen a legnagyobb baja,hogy basztatják azok,akik irigyek rá.Én személy szerint ki nem állhatom,de nem fogok írni olyanokat,hogy úristen deszar,stb... Mert én tudok emberi lény módjára viselkedni,van,aki meg nem,ezek akik a vieóban vannak sajnos nem tudnak,szóval ehhez hozzá kell szoknia.
2011. szeptember 20. 19:10
|
|
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline
|
SZEGÉNY SELENA miért nem hagyják már evvel őket mékén máá!?bogiii
2011. szeptember 20. 19:13
|
|
MissDemon96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 156481 offline
|
Aki legjobban hurrogott egy pasi volt! nem kéne ennyire féltékenynek lenni-e szegény lányra!
2011. szeptember 20. 19:53
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
Szegény Sel!
2011. szeptember 20. 20:15
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
Szégyen! Ilyen emberek..
2011. szeptember 21. 09:37
|
LenaLia21visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 38 Azonosító: 158991 offline
|
akkor úgylátszik Sellyke is kapott egyet:D jó szeretem, de hamár a sztárokat így ba'tatják, akk kapjon belőle őis egy kicsit a változatosság kedvéért! ;D (bocsesz, ha kicsit durva voltam.. szeretlek Sel)
<3
2011. szeptember 21. 16:33
|
|
Victory09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 160028 offline
|
Szegény Sel...ez annyira szemétség, hogy /oké, én baromira nem bírom JB-t, de Selenát annál inkább/ tökre zsarolva van lelkileg, amiatt, hogy együtt van azzal akit szeret...én tuti ki lennék, ha ilyen hülye, megszállott libák kifújolnának, csak mert együtt vagyok imádatuk tárgyával, ez már annyira beteges !! :/
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: