Kipfujolták Selenát egy premieren
2011. szeptember 19. 09:11
elég szánalmasak a Bieber fanok...mondjuk érthető,hiszen Bieberért rajonganak -.-
2011. szeptember 19. 12:10
|
LenaLia21visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 38 Azonosító: 158991 offline
|
ezeket a Bieber fanokat nemértem-.-" hamár szeretik, imádják azt a szerencsétlent! akkor a barátnőjét ne fújjogják ki, meg amit csinál..dehát tudom vannak olyan emberek akik inkább foglalkoznak mások dolgaival, mint sajátjaikkal!
2011. szeptember 19. 16:27
Én már nem bírnám ki a helyében én úgy behuztam volna a Beliebereknek h kórházi ellátásra lenne szükségük de most komolyan normálisak az ilyen emberek?? Én nem szeretem Justin Biebert de nem fújjolok meg hasonlók.
2011. szeptember 19. 18:05
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Hahahahaha meg is érdemli a kis beképzelt..
2011. szeptember 19. 19:17
|
Selly fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 155261 offline
|
fúúúúúúúúúúúúúúúú Belieberek kimaradnak a jóból hogy nem szeretik selenát és a kis justinukat szeretik ha meg igazán tisztelnék justint akkor elfogadnák azt hogy az érzései szerint selenát szereti...
2011. szeptember 19. 19:30
Jó lenne,ha Justin rajongói kiábrándulnának Justinból.
2011. szeptember 19. 19:36
Szegény Selena,nem értem azokat a Justin rajongókat akik ennyire elítélik Selenát,csak azért mert Justinnal jár...
2011. szeptember 19. 20:22
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
De retardaltak...-.-
2011. szeptember 19. 22:18
úrsiten, hogy lehetnek ennyire élettelen barmok:A
Azért kifújolni valakit, mert a kedvencükkel együtt van.. nem is az hogy örülnének boldog vele..
Azért kifújolni valakit, mert a kedvencükkel együtt van.. nem is az hogy örülnének boldog vele..
2011. szeptember 19. 22:20
Idézet (Nasin @ 2011.09.19. 22:18)
úrsiten, hogy lehetnek ennyire élettelen barmok:A
Azért kifújolni valakit, mert a kedvencükkel együtt van.. nem is az hogy örülnének, hogy boldog vele..
Azért kifújolni valakit, mert a kedvencükkel együtt van.. nem is az hogy örülnének, hogy boldog vele..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: