Kipfujolták Selenát egy premieren
2011. szeptember 18. 20:00
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
nem szeretem justint, SŐT! de én is kifújolnám
köszönöm nekik, hogy helyettem is megtették!
2011. szeptember 18. 20:07
|
Mirtusz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133495 offline
|
ez annyira ostoba viselkedés. Mindig lesznek olyan rajongók akik utálkoznak és olyan emberek akiket utálnak. Justin nem járhat egyszerre minden rajongójával. Sel-t viszont sajnálom hogy még mindig bántják ezért
2011. szeptember 18. 20:22
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Idézet (krechlpanna2000 @ 2011.09.18. 14:29)
Rihanna írta:
A koncertjein is kipfujolhatnák, és akkor talán abba hagyná a nyekergést... biggrin.gif
Amúgy nem lehet jó, érzés, de hát most ez van... ízlések és pofonok, neki most a pofon jutott...
Ezen én röhögtem
heehehehehe !!!
Kezdjük ott hogy selena nagyon jól énekel és nem nyökörög vagy mit írtál!!
De a fejemet teszem rá hogy selenának jobb hangja van mint rihanna kis hülye picsának
A koncertjein is kipfujolhatnák, és akkor talán abba hagyná a nyekergést... biggrin.gif
Amúgy nem lehet jó, érzés, de hát most ez van... ízlések és pofonok, neki most a pofon jutott...
Ezen én röhögtem
Kezdjük ott hogy selena nagyon jól énekel és nem nyökörög vagy mit írtál!!
De a fejemet teszem rá hogy selenának jobb hangja van mint rihanna kis hülye picsának
Először is azt írtam hogy: nyekereg, és nem nyökörög. Nem tudom hogy hallottál már e erről a szóról, de annyi biztos hogy nem azt jelenti hogy jó éneklés
Egy szóval sem említettem Rihanna énekhangját, sőt, eszembe sem jutott a hozzászólás írása közben. Biztosan a nicknevemből gondoltad hogy kicsit szidod az én kedvencemet, csak hogy kvittek legyünk.
Végül pedig csak annyit hogy a fejedet azért ne tedd fel semmire, mert egyszer majd azt veszed észre hogy nincs a helyén...
2011. szeptember 18. 21:11
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
jajj istenem, idióta kis libák!mintha lenne esélyük biebernél!!! szánalom!!! -.-""""""""""""""""""""
2011. szeptember 18. 21:19
|
|
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline
|
Nem fogom senkinek sem erőltetni,h szeressék Sellym.Mindenkinek mg(magánügy),h szereti-e vagy sem.Fel lehet vállalni interneten keresztül vagy blogon,de szegénynek a szemébe mondani tiszteletlenség.Ő is ember és ő is úgy érez,mint mások,fügetlenül attól,h sztár,neki is van szíve.Sajnálom őt,de ez van,ez jár a sztársággal,Justin igazán megvédhette volna!
2011. szeptember 18. 21:21
Nem szeretem sem Sellykét sem pedig a 'pasiját' (sztem csaja) de, most őszintén
Semmi esélyük sincs Justinkánál akkor ha szeretik és boldog akkor miért csinálnak ilyeneket?
Phö -.-
Semmi esélyük sincs Justinkánál akkor ha szeretik és boldog akkor miért csinálnak ilyeneket?
Phö -.-
2011. szeptember 18. 21:28
erre csak 1 szót tudok mondani:
SZÁNALMAS!!
"""
SZÁNALMAS!!
2011. szeptember 18. 21:42
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Amint látom szépen gyűlnek a hozzászólások rendesen.
Én úgy vagyok ezzel,hogy mindkét rajongótábortól elfogathatatlan az ilyen viselkedés.Lehetséges hogy azért tört ki a "fújólás" mert Justin nem adott autógrammot és elszelelt. Az lett volna a legjobb szerintem,ha Justin is ki áll pózolni,integetni stb. Ha én Justin rajongó lennék,mindenképpen megpróbálnám a kedvencem szemszögéből nézni,hogy ha ő boldog vele,akkor én is az vagyok,mert tudom,hogy a kedvencem boldog és szerelmes. Mint ahogy sokan írtátok. Ugyanez vonatkozik a Selena rajongókra is. . Bár mindenki tudja,hogy a Beliberek nagyon agresszívek.
Egy szó mint száz,fogadják el,hogy ez van,még ha érdek kapcsolat is és kész.
Én úgy vagyok ezzel,hogy mindkét rajongótábortól elfogathatatlan az ilyen viselkedés.Lehetséges hogy azért tört ki a "fújólás" mert Justin nem adott autógrammot és elszelelt. Az lett volna a legjobb szerintem,ha Justin is ki áll pózolni,integetni stb. Ha én Justin rajongó lennék,mindenképpen megpróbálnám a kedvencem szemszögéből nézni,hogy ha ő boldog vele,akkor én is az vagyok,mert tudom,hogy a kedvencem boldog és szerelmes. Mint ahogy sokan írtátok. Ugyanez vonatkozik a Selena rajongókra is. . Bár mindenki tudja,hogy a Beliberek nagyon agresszívek.
2011. szeptember 18. 22:04
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Rihannna ez jó :'D <3
Szerintem gáz hogy ezért kifújolták.....szegény azért vannak itt olyanok akik bele sem gondolnak abba hogy ez milyen leeht.Ha most azt olvasnám hogy mondjuk Miley Cyrust kifújolták (nem egy nagy kedvencem) akkor azért együttéreznék vele és nem azért egyből azt kommentelném hogy: Na végre megtették már alig vártam véééégre! Ezek szerintem nagyon szánalmas dologok.
Szerintem gáz hogy ezért kifújolták.....szegény azért vannak itt olyanok akik bele sem gondolnak abba hogy ez milyen leeht.Ha most azt olvasnám hogy mondjuk Miley Cyrust kifújolták (nem egy nagy kedvencem) akkor azért együttéreznék vele és nem azért egyből azt kommentelném hogy: Na végre megtették már alig vártam véééégre! Ezek szerintem nagyon szánalmas dologok.
1 felhasználónak tetszik:
Rihannna
2011. szeptember 18. 22:34
Jó a fülbevalója.
Ennyit tudok hozzászólni az esthez.
Ennyit tudok hozzászólni az esthez.
2011. szeptember 19. 00:08
|
|
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline
|
ez vicces... valaki azért izél mert kifújjolták valaki meg egyetért vele....
szerintem bunkóság azért pattogni mert Justin őt szereti... azért ő nem csinált semmi rosszat.xdd szerintem akkor is vicces.xdd
2011. szeptember 19. 07:50
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
úúristen. ezek a Belieberök egyre szánalmasabbak -.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.