Demi Lovato - Unbroken (teljes album letöltése, 15 dal + album borító):[u][/u]
http://www.4shared.com/get/zz3falIK/Unbroken_-_Demi_Lovato__Full_A.html
Demi Lovato: „Talán már nem is élnék”
2011. szeptember 18. 09:38
Elképzelhetetlen erő kellett ahhoz, hogy talpra álljon, és a legfontosabb, hogy felismerte a betegségét, és kezeltette magát. Demi nagyszerű példakép, és mindenki át tudta érezni a helyzetét. Én maximálisan meg voltam - és most is meg vagyok - elégedve Demivel, nagyszerű énekesnő. Csodálatra méltó
2011. szeptember 18. 09:58
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Kramisha @ 2011.09.17. 21:28)
Nem viszi egy kicsit túlzásba? Jóó, persze én nem tudok semmit az igazi magánéletéről, meg a problémáiról, ahogy itt senki sem, de akkor is... Ennyire ne sajnáltassa magát...
Van valami abban amit mondasz. Mikor meglátok egy Demis cikket, valami olyasmi jár a fejemben hogy: "Na, már megint..."
Másrészt viszont örülök, hogy Demi nem tusolja el az ügyet, nyíltan beszél róla, ugyanis túllépett a betegségen, ennyi figyelmet csak érdemel. Egyelőre nem tudok választani a két álláspontom között
2011. szeptember 18. 10:24
Nehéz éve volt,de a lényeg,hogy most már jobban van..
2011. szeptember 18. 10:25
nagyon örülök hogy Demi jobban van
Biztos nagyon nehéz lehetett talpra állni
Csodálom is őt ezért
2011. szeptember 18. 11:01
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Nagyon örülök Demi jól léttének . remélem mindig ilyen marad mint most ilyen boldog, ilyen sikeres , és ilyen őszinte . Bevalom én régeben nem szeretem Demit de megkedveltem és most már a kedvenceim közé sorolom .
2011. szeptember 18. 14:03
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
nagyon örülök, hogy Demi jól érzi magát már.
Szerintem nagyon jó, hogy nyíltan mesél betegségéről mert így szerintem rengeteg tininek tud segíteni és remek példát mutat, hogy segítséget kérni nem szégyen.
Szerintem nagyon jó, hogy nyíltan mesél betegségéről mert így szerintem rengeteg tininek tud segíteni és remek példát mutat, hogy segítséget kérni nem szégyen.
2011. szeptember 18. 14:09
örülök, hogy pozitív itányba változik az élete, nem szeretném, hogy ami volt újra megtörténjen
2011. szeptember 18. 15:44
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
HAJRÁ DEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2011. szeptember 18. 16:01
Én jobban kedvelem Demit a többi ex-Disney-s tehetségtelen csitrinél, mert neki legalább van hangja, de őszintén szólva néha már nagyon el van túlozva ez az egész rehab ügy. Túl van rajta. Pont. Nem kellene erről beszélnie többet, már elmúlt. Mindenki tudja, hogy a rehab életeket ment, szóval ezzel sem mondott újdonságot.
2011. szeptember 18. 16:20
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Csak azt nem értem, hogy miért szól mindegyes interjúja és megnyilvánulása erről. Tudom, hogy ez nagy dolog, meg örülünk, hogy jólvan, de már a könyökömön jön ki Demi Lovato rehab sztorija. Szerintem neki is könnyebb lenne felejteni, meg továbblépni, ha nem folyton ez lenne a téma.
2011. szeptember 18. 17:36
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hihetetlen,hogy mennyi mindent kibírt és belátta,hogy gondja van és elment a klinikára.Tényleg szörnyű belegondolni,hogy mi lett volna,ha nem vonul be.Hál' Istennek ez nem történt meg és most Demi erősebb mint valaha.
2011. szeptember 18. 18:23
gratulálok h végig csinálta és most is köztünk él ma is mint egy pop DÍVA és nem került a süllyesztőbe!
Hajrá DEMI<3
2011. szeptember 18. 19:25
Imádom Demi-t,jó,hogy ilyen példát mutat nekünk
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: