csak nehogy,akik nem szeretik őt(márpedig tudjuk sokan vannak) kárt csináljon a csillagban.
Justin Bieber csillagot kapott
2011. szeptember 17. 22:10
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
ez ugye a kész átverés? -.- ilyen nincs
2011. szeptember 17. 22:15
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
nemtudom mit kell lázadni? énse szeretem sőt.. de attól még nemkevés dolgot letett az asztalra és nagyonis megérdemli..
-Ilyennek csillagot adni?
mér neked adjanak talán édesem? először akkor tegyélis érte!! lehet hogy nem szeretjük,(ami főként féltékenységből ered, mert sose lesztek ott, ahol most ő van)de attól még a munkáját EL KELL ISMERNÜNK! nemérdekel ha ez nektek nem teccik, AKKORIS IGYVAN! na csö
-Ilyennek csillagot adni?
mér neked adjanak talán édesem? először akkor tegyélis érte!! lehet hogy nem szeretjük,(ami főként féltékenységből ered, mert sose lesztek ott, ahol most ő van)de attól még a munkáját EL KELL ISMERNÜNK! nemérdekel ha ez nektek nem teccik, AKKORIS IGYVAN! na csö
2011. szeptember 17. 22:16
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
és még annyi, hogy undorítóan viselketek! na puszi
2011. szeptember 17. 22:42
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Amikor csak a címet olvastam, azt hittem elájulok. ,,Justin Bieber csillagot kapott". Azt hittem már a hírességek sétányán, mert akkor el kezdhetnénk magunkat ásni a föld alá. De megnyugodtam... Amúgy meg akármennyire nem szeretem, attól még érthető, hogy a szülővárosa büszke rá. Akkor is ha csak 9-10 éves kislányok rajonganak érte, de mégis híres. És ők ennek biztos örülnek. De valljuk be elég elfogultak.(és süketek)
2011. szeptember 17. 22:57
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
Én ettől a lénytől teljes szívemből undorodom ,de Kanadát szinte mindentől jobban szeretem szóval ez a lény Kanada szégyene,de kanadai ezért mindent megérdemel.
2011. szeptember 17. 23:03
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
JééééééééééézusomO.o...ez lesújtóO.o
2011. szeptember 17. 23:09
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Kanadának bocsánatot kéne kérnie a világtól és kártérítést fizetnie, azért, mert bíbör megszületett.
2011. szeptember 17. 23:33
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
egyetértek az előttem szólóval.
nem értem... már mindenki lehet híres? ha a szomszéd vécésnéni villant egyet és bekerül a tévébe már őis híresség?
keresve se találok semennyi tehetséget ebben a kis kölyökben, a szája mégis mekkora lett. előbb írni meg olvasni kéne megtanulnia. büdöskölyök.
nem értem... már mindenki lehet híres? ha a szomszéd vécésnéni villant egyet és bekerül a tévébe már őis híresség?
keresve se találok semennyi tehetséget ebben a kis kölyökben, a szája mégis mekkora lett. előbb írni meg olvasni kéne megtanulnia. büdöskölyök.
2011. szeptember 18. 00:22
Már megijedtem, hogy a Walk of Fame-en kapott csillagot...
2011. szeptember 18. 00:48
Én is azt hittem hogy a Walk of Fame-en kapott csillagot.bár ez még elmegy.én sem bírom justint,de ezt kivételesen aranyos dolognak tartom
2011. szeptember 18. 07:19
Jó,ez érthető hogy a szülővárosa büszke rá.De a cím hallatán én is azt hittem hogy a hírességek sétányán kapott csillagot.
2011. szeptember 18. 08:23
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Grat neki
: Megérdemli
2011. szeptember 18. 08:29
Walk of Fame – Kolesz verzió xD
Ahogy látom, a gazdasági válság mindenhová lesújt xD
Ahogy látom, a gazdasági válság mindenhová lesújt xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: