VV5: magányos csaló az új villalakó
2011. szeptember 17. 09:34
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
való világ honlapon rajta van hogy meddig bírja zélés nélkül : 1 hónap pff.! xD
2011. szeptember 17. 09:39
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.09.17. 09:34)
való világ honlapon rajta van hogy meddig bírja zélés nélkül : 1 hónap pff.! xD
Van, akinél meg kb. 1 hét van írva
2011. szeptember 17. 09:52
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
-.-" na tessék még egy balek !! Most komolyan, ez kell az embereknek ? Jól van hogy elindult a VV5 de legalább értelmes, és igényes embereket szavaznának be!!!
2011. szeptember 17. 10:04
már önmagában a kategóriák is nevetségesek.. ez az ember meg.. -.-
2011. szeptember 17. 10:07
OMG még egy elmerozzant balek,de azért jókat fogok rajta nevetni
xD
2011. szeptember 17. 10:11
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
mi van most mind a hülyék kerülnek be a villában
2011. szeptember 17. 10:16
Számomra a Való Világ egy szánalmas hely ahova olyan emberek jelenkeznek akik sztárságra vágynak,hát pedig nem lesznek azok az emberek többségében,mivel mindnen most is róluk fog szólni és nem lesz semmi értelmes a tévében és ez odáig fog fajulni,hogy már nem fogják inkább bekapcsolni a tévét.Mondjuk azt sem értem,hogy az ilyen kis 8 évesek szülei,hogy engethetik meg nekik,hogy ez a szánalmas tévéműost nézzék minden este,mikor már lassan itt lenne nekik a lefekvés ideje.Mondjuk én is oda kapcsoltam tegnap este,mert azt hittem,hogy a Vámpírnaplók megy abban az időpontban és néztem ezek egy híg agyú szellemileg gyengék voltak benne.Az a Kukker vagy kicsoda szánalmas személyiség volt,mellesleg ilyen öltözékben nem égetném le magamat csak azért,hogy bekerüljek a showba vagy,hogy szavazzanánk rám.A három ember közül az az Attila vagy kicsoda volt még a legnormálisabb számomra úgy kinézetileg a többi viszont nagyon gáz volt.Viszont nem szurkoltam egyiknek sem,de már tudom,hogy még 1 adást sem fogok végig nézni!Amúgy nem hiszem el azt,hogy hogyan bírják végig nézni az emberek a villában lévő sötét,idióta személyiségeket.
2011. szeptember 17. 10:39
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
anyám..a a fejrendszer xDD
2011. szeptember 17. 10:39
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Csak azt tudnám mi olyan jó abban hogy az emberek ilyen szánalmasan h_lye műsort nézzenek. Tele van i*ióta tökfejekkel, akik a pénzért égetik le magukat ország világ előtt, azt hiszik hogy sztárok pedig nem azok. Az éjszaka is világosabb ezeknél.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: