Idén ősszel jön Rihanna új albuma
2011. szeptember 16. 18:05
"Rihanna hatodik(...)" - nekem ez már mindent elárul. Vannak, akik már 10 valahány éve benne vannak a szakmában, és CSAK PÁR ALBUMOT CSINÁLTAK! Igénytelen, felületes és unalmas, lett a Loud is, semmit mondó számokkal, pedig mennyire szerettem a good girl gone bad-et...
2011. szeptember 16. 18:27
Azta! Elég hamar jön az új album. Mindenesetre várjuk.
2011. szeptember 16. 18:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hááát..őszintén szólva nincs több tíz éve a szakmában,de ez már a 6.lemeze..nem hiszem,hogy igényesebb lemezt sikerülne összedobnia.a jó munkához idő kell.
2011. szeptember 16. 18:39
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Rihanna^^...szeretünk:)
2011. szeptember 16. 21:35
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Kiváncsi vagyok rá
2011. szeptember 17. 10:54
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Tök jó lenne:)várom már:D
2011. szeptember 17. 11:25
|
|
Andi Ririúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 160741 offline
|
Miért jön mindenki azzal,hogy összecsapott lesz?Eddig sem voltak azok és nem is lesznek!Eddig sem voltak azok és nem is lesznekDe,ha annyira összecsapottak a számai akkor miért Ő az egyik legsikeresebb énekesnő?Az én számomra tökéletes!VagyAki ismer mindenki tudja! akkor miért írt történelemt??vagy miért mindig róla van szó,hogy milyen sikeres meg sorolhatnám életem végéig!!??Ezt nem értem!Szerintem az emberek azért tartják összecsapottnak,mert minden albuma más és más!Ez egyes embereknek nem jön be!Az albumai róla szólna akár csak a klipjei!Mindig üzen valamit,amit az igazi rajongóknak értenie kell!Nem úgy,mint a Man Down-t meg az S&M-et,hogy nem aják az adók meg ilyenek....Dehát most mit lehet ezzel tenni!A régi stílusa jobban tetszik valakinek.....de attól az albumai nem összecsapottak!!!Ezt valahogy nem értem,mikor egyszerűen Ő egy csodálatos nő!!Szuper,elképesztő amit művel!!Folyton új albumok,klipek,a koncert listájáról nem is beszélve,talkshow,fotózások,díjátadók,film készítés,parfüm debütáltatás és 1000 más dolog!És,ha megnézünk egy képét sugárzik az örömtől!talpra áll a Buzi Brownos eset után!Simán vette az akadályokat!Soha nem láttuk sírni utána!Erősnek akart látszani és az is!Egy kemény csaj!Bármire képes!Azért mert más nem tud ilyen gyorsan mindent egyszerre csinálni neki attól mehet!nem hiába tökéletes!Dehát akik szerint összecsapott azok tudják!Meghát mindig jókedvű,leszar mindent,mert Ő Rihanna és 7 millió rajongói levelet kap!:DNah mindegy!!Én mindennél jobban várom és remélem,hogy a Pesti koncerten már az új számait is énekli!De,ha nem nem baj!Nekem mindegy!!Ott leszek és nem tartom majd összecsapottnak,amit csinál,hanem megbecsülöm!!Én mindennél jobban szeretem!Ő az életem és nélküle nem lennék önmagam!Mindig a legjobbat hozza ki belőlem és magából is!!Tökéletes,csodálatos,sikeres,szuper csaj!Mi kell még?!Semmi!!Hát akkor meg?COME ON RIHANNA!I LOVE YOU!VERY,VERY LOVE YOU!♥
2011. szeptember 17. 11:32
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egy biztos:
ANDI RIRI-nek van igaza teljes mértékben...
ANDI RIRI-nek van igaza teljes mértékben...
2011. szeptember 17. 11:37
Személy szerint nekem is a Rated R volt a kedvencem,és abban az időszakban szerettem is Rihannát nagyon de most...teljesen elvesztette az egyediségét,eladja magát,szinte reklámokból él.Ha a a zenéjére fordítana annyi energiát,mint amennyit a botrányoskodásra meg a r*banckodásra talán nem itt tartana hogy "nánáná kámooon" meg "ónáná vácc máj ném". Csináljon olyan albumokat mint a Rated R mert az nem volt unalmas,de botrányos sem volt,mégis egyedi,különleges,szóval príma.:)Ha így is lehet valaki sikeres akkor minek kell még hozzá játszani a nagylányt?Szóval remélem nem csapja össze úgy mint a Loud-ot,mert abból semmi nem volt egyedi csak néhány szám,az albumborító,meg a promo képek stílusa.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.