Idén ősszel jön Rihanna új albuma
2011. szeptember 16. 16:00
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
nagyon várom már
2011. szeptember 16. 16:08
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nekem pedig pont a Rated R tetszett a legjobban. Az volt a legegyedibb és a legigényesebb. Az előtte lévők átlagosak, de hallgathatók, a Loud pedig összecsapott lett. Van rajta összvissz 2 dal, ami jó is és nem is untam meg. A kislemezek a Man Down és a California King Bed (esetleg még a Cheers oké) kivételével csapnivalók, de már a CKB-t is meguntam mikor kislemez lett belőle. Gondolom az új lemez is összecsapott, populáris, rádióbarát, de mégis megbotránkoztató tucatzene lesz. Tőle szerintem mostanság nem is lehet mást várni.
Amúgymeg az nem épp a legigényesebb munkáról tesz tanúbizonyságot, hogy évente dobálja piacra a lemezeket...
Amúgymeg az nem épp a legigényesebb munkáról tesz tanúbizonyságot, hogy évente dobálja piacra a lemezeket...
2011. szeptember 16. 16:24
hihetetlen, hogy évek a toppon van! nagyon várom az új albumát!
2011. szeptember 16. 17:16
Már várom. Rihanna összes dala nagyon jól sikerült így gondolom ugyan ez lesz az albummal is.
2011. szeptember 16. 17:19
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
várom az albumot
2011. szeptember 16. 17:33
Az igénytelen albumok hamar elkészülnek...
2011. szeptember 16. 17:36
Egyébként nekem is nagyon tetszett a Rated R, arról a lemezről a Te Amót még mindig imádom. Egyedi, de nem feltűnési-viszketettség-módon. (
)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: