Mondd meg a kedvenc színed, és megmondom ki vagy!
2011. szeptember 22. 21:34
Amióta az eszemet tudom, a kék a kedvenc színem. Így elolvasva úgy érzem, teljesen én vagyok. Csak annyi hibádzik, hogy engem könnyű kihozni a sodromból.
De próbálom féken tartani, legtöbbször sikerül...
2011. szeptember 23. 09:19
|
|
detty.95| Jeongminné | |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 533 Azonosító: 132737 offline
|
Lila
Aki a lila színt részesíti előnyben, szeret kitűnni a társaságból. Érzékeny és őszinte a szerelmi kapcsolatban is. A barátai szeretik, mert igazán szívből tud lelkesedni.
Teljesen ilyen vagyok. ;D
Aki a lila színt részesíti előnyben, szeret kitűnni a társaságból. Érzékeny és őszinte a szerelmi kapcsolatban is. A barátai szeretik, mert igazán szívből tud lelkesedni.
Teljesen ilyen vagyok. ;D
2011. december 31. 19:48
sárga,lila és zöld. - tök jó, mindegyikből igaz rám valamennyi.
2012. január 04. 20:08
|
|
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline
|
Fekete és rózsaszín... ha a fekete első mondatát (független, érett személyiség) lecseréljük a rózsaszín utolsó mondatára (kicsit gyerekes is lehet...), akkor igaz
2012. január 10. 14:43
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Lila tényleg illik hozzám
.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: