Madonna parfümöt készít
2011. szeptember 17. 16:11
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Vegye már észre, hogy gyereke van, akire nem kéne irigykednie, hanem inkább elfogadnia, hogy milyen szép VOLT, ha a lánya is ilyen szép. És felfogni, hogy mindenki megöregszik egyszer, és inkább viselné méltósággal, mint hogy itt pattogjon. Persze én a tizenéves fejemmel könnyen beszélek... De akkor is. Nem Eau de Macskapisit kéne gyártania, hanem a családjával, meg a huszonéves pasijával kéne foglalkoznia, mert ha nem vigyáz, Lourdes elhappolja előle... Mellesleg hozzá sokkal jobban passzolna korban, de mind1
2011. szeptember 17. 19:42
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Jesszus ma sok mindenkire megorroltam.
Ez a kép 1989-ben készült.Nem most ennyi évesen.
Gondolkodjatok mielőtt véleményt nyilvánítotok.Ha nem szereted írd le hogy nem szereted.Minek fontoskodik.Minek pasizik.Tehát hogy miért nem szereted és ne a jelzőket.
...gusztustalan liba?undorító nő?
Hol a szókincs?
Ő már üzletasszony is miért ne adhatná a nevét egy parfümhöz.Adja a nevét jótékonysági szervezetekhez is.(nem csak a lányiskolához)
Ha 20 évesen pörgött akkor 50-60 évesen miért ne lehetne aktív.Akár szexuálisan is.Remélem ti is ennyi energiával fogtok rendelkezni ennyi idősen és nem az értágítós infúzióra fekszetek be a kórházba.Ugyanis már a 60-as születésűeket is infundáljuk illetve várnak epeműtétre és .....grrrrr
Ez a kép 1989-ben készült.Nem most ennyi évesen.
Gondolkodjatok mielőtt véleményt nyilvánítotok.Ha nem szereted írd le hogy nem szereted.Minek fontoskodik.Minek pasizik.Tehát hogy miért nem szereted és ne a jelzőket.
...gusztustalan liba?undorító nő?
Hol a szókincs?
Ő már üzletasszony is miért ne adhatná a nevét egy parfümhöz.Adja a nevét jótékonysági szervezetekhez is.(nem csak a lányiskolához)
Ha 20 évesen pörgött akkor 50-60 évesen miért ne lehetne aktív.Akár szexuálisan is.Remélem ti is ennyi energiával fogtok rendelkezni ennyi idősen és nem az értágítós infúzióra fekszetek be a kórházba.Ugyanis már a 60-as születésűeket is infundáljuk illetve várnak epeműtétre és .....grrrrr
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. szeptember 17. 22:15
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (ladygaga234 @ 2011.09.17. 15:58)
istenem nemrég összeverekedett lady gagával most
meg utánozza!eznem komplett

meg utánozza!eznem komplett
Ugye, ugye te most csak kib.szottul viccelsz?
2011. szeptember 18. 17:48
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
szerintem is igaza van Amayának.
2011. szeptember 18. 19:14
Remélem jó lesz, de Madonnát ismerve biztos az lesz!
2011. szeptember 18. 20:26
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.09.16. 16:01)
Érdekes, mert ez a kép úgy a '90-es években készülhetett

Hahaha. Marha vicces. Komolyan ez az agyi szint már szánalmas.
Miért kell azt gondolni, hogy én nem tudom, hogy a kép régen készült?! Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy Madonna "másolta" volna Gagát, szó sincs róla. Inkább én az ellenkezőjét mondanám. Csak mindenki fejében először Lady Gaga jelenik meg, ha ezt az egeres motívumot látjuk. Mindegy. Nem tudom miért kell rögtön hülyeségekre gondolni? Miért kell minden ok nélkül azt feltételezni valakiről, hogy ennyire gyér, hogy nem tud egy ilyen alapvető dolgot. Ezen, hogy tudok szórakozni? Minden elismerésem a tiétek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.