Katy új videóval és kislemezzel készül
2011. szeptember 16. 19:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
háát..olyan középkategóriás szám nekem,nem rossz,de nem is az abszolút imádnivaló kedvenc.egyszer-kétszer elhallgattható,de úgy különösebben nem nagy durranás.
2011. szeptember 16. 19:35
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Nagyon szeretem ezt a számot! Örülök, hogy ez lesz a köv. kis lemez.
Remélem nem fogják úgy elrontani, mint az ET-t. :S
2011. szeptember 16. 20:00
erre nemsok mindent tudok hírtelen mondani.
nagyon szeretem ezt a dalt de erre azért nem számítottam:D mondjuk igazuk van."aki nem mer, az nem nyer"
nagyon szeretem ezt a dalt de erre azért nem számítottam:D mondjuk igazuk van."aki nem mer, az nem nyer"
2011. szeptember 16. 21:04
The One That Got Away. Nem is lehetne jobb választás. Egyszerű dallamú, fülbemászó.
2011. szeptember 17. 18:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy kislemez lesz, de szerintem az album egyik legjobb dala. Örülök, hogy ebből lesz klip. A Peacock-ot szerintem már nem fogják kiadni, pedig mindig úgy volt, hogy az lesz majd az új kislemez, de szerintem rettenetesen rossz szám. Gondolom a The One That Got Away lesz az utolsó klip az albumról. Kíváncsi leszek a klipre, meg, hogy ez is első lesz e a Billboard-on.
2011. szeptember 17. 19:13
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jaj de aranyos
de azért jobbat is halotam már
2011. szeptember 20. 18:36
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
kíváncsi vok a klippre
2011. szeptember 28. 19:07
kíváncsi vagyok, mert katy-nek már rengeteg oldalát ismertem. várom, hogy ez milyen lesz!
2011. november 05. 16:24
|
FuckerGagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 163180 offline
|
kíváncsi vagyok rá!
imádlak Katy!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: