Szerdán debütált Amy Winehouse és Tony Bennett duettje, ami a Body and Soul címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Debütált a Tony Bennett–Amy Winehouse-duett
2011. szeptember 15. 20:01
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hihetetlen milyen profizmussal enekel Amy nagyon birom ezt a laza stilusat jo lett
2011. szeptember 15. 20:08
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
gyönyörű szám.
Amy-nek csodálatos hangja van.
2011. szeptember 15. 20:20
|
|
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline
|
Meg döbbentő hogy az emberek csak azután becsülik meg igazán a dolgokat miután elvesztik azokat... Sajnálom Amy-t nagyon pedig én nem szerettem nem utáltam egy szóval átlag ember volt számomra és mégis roszul esik hogy eltávozott
2011. szeptember 15. 20:25
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Szeretem a számot és főkébb az Amy részeit.Sajna halála még mindig sokkol és már csak a szívemben fog élni és őszintén borzalmasnak találom azt,hogy valakik a halála előtt őszintén lefosták,utána itt istenítik.Amy amúgy hihetetlenül nézett ki,rá sem ismertem
2011. szeptember 15. 20:30
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
-ToTo de örülhet ennek a címnek
-
Ez valami eszméletlen csodálatos lett, egyszerűen tökéletes.
Na íme, ilyet is tudnak (illetve tudtak
) csinálni a 21. században (jó, igaz csak ez a verzió), lehetséges. El sem hiszem. Isteni lett, egésznap hallgatni tudnám. Amy egy őstehetség volt (és ezt nem csak a halála után mondom, nem akkor szerettem meg) hihetetlen, hogy mennyire kár egy ilyen páratlan énekesnőért.
Ez valami eszméletlen csodálatos lett, egyszerűen tökéletes.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 15. 20:44
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
nem vagyok oda jezzért,de ez tényleg nagyon szép
Amy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.