Doktor House bekerült a Guinness világrekordok 2012-es könyvébe, pontosabban Hugh Laurie, a modortalan, kukacoskodó orvost alakító brit színész, mivel ő a legnézettebb férfi a tévében. A rekordkötet szerdán jelent meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Laurie a legnézettebb a tévében
2011. szeptember 15. 14:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Pályafutása elején sokat játszott együtt Mr. Beannel, azaz Rowan Atkinsonnal A fekete vipera című brit komédiasorozatban." --> És ne felejtsük már el Stephen Fryt sem...
Egyébként nem értem, hogy bír ennyi évadot a sorozat, én már a 3. évadnál befejeztem a nézését.
Hugh remek színész, remek komikus és kiváló zenész, de olyan izé, hogy mindenki csak House-zal bírja őt azonosítani...
Hugh Laurie egyébként november 17-én fellép a Children in Need jótékonysági koncerten Angliában. Én még ezt is beleírtam volna a cikkbe érdekességképpen.
Egyébként nem értem, hogy bír ennyi évadot a sorozat, én már a 3. évadnál befejeztem a nézését.
Hugh remek színész, remek komikus és kiváló zenész, de olyan izé, hogy mindenki csak House-zal bírja őt azonosítani...
Hugh Laurie egyébként november 17-én fellép a Children in Need jótékonysági koncerten Angliában. Én még ezt is beleírtam volna a cikkbe érdekességképpen.
2011. szeptember 15. 14:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Stephen Fry neve hol marad a listáról? Vele is alkotott, nem is keveset és jót
Szóval ő a legnézettebb. Cool. Abszolút nem meglepő, eszméletlen sikerei vannak a sorozatnak is, kár, hogy nem eredeti ötlet, de mindegy. Én személy szerintem nem szeretem a House-t és alig várom, hogy kilépjen, csináljon végre valami mást, remélem a távozás után is látjuk majd még tévéképernyőn
Szóval ő a legnézettebb. Cool. Abszolút nem meglepő, eszméletlen sikerei vannak a sorozatnak is, kár, hogy nem eredeti ötlet, de mindegy. Én személy szerintem nem szeretem a House-t és alig várom, hogy kilépjen, csináljon végre valami mást, remélem a távozás után is látjuk majd még tévéképernyőn
2011. szeptember 15. 14:46
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én is szeretem a Doktor Houset:)
2011. szeptember 15. 14:46
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:42)
"Pályafutása elején sokat játszott együtt Mr. Beannel, azaz Rowan Atkinsonnal A fekete vipera című brit komédiasorozatban." --> És ne felejtsük már el Stephen Fryt sem...
Én a 4. évad végén szálltam ki a House-ból. Azért kezdtem el nézni, mert számomra Hugh Laurie és Robert Sean Leonard nagy húzóerőt jelentettek, de már a negyedik évadban megkopott a varázs.
2011. szeptember 15. 14:47
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
hehe:D Hehe
Haha
2011. szeptember 15. 14:48
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.09.15. 14:44)
Stephen Fry neve hol marad a listáról? Vele is alkotott, nem is keveset és jót
Ó, még valaki, hiányolja a jó öreg Stephent...
A House önmagában nem volt rossz, az első két évad kifejezetten jó és ötletes, utána kezd az egész nagyon lapos lenni, úgyhogy én be is fejeztem. Néha szerdánként nézem a tv2-n, de általában lesek, mint a lukinyúl, mert nem nagyon értem, hogy ki éppen miért szenved...
És igen, ha már koppintás... A Doc Martin, khmm... Gyanúsan ez volt a House alapötlete, mert ugye az amcsik maguktól nem tudnak kitalálni semmit és másolják az európai kitalálmányokat.
2011. szeptember 15. 14:49
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:48)
Ó, még valaki, hiányolja a jó öreg Stephent...
Én is hiányolom. Ha jól tudom, Hugh sokkal többet dolgozott együtt Fry-jal, mint Rowannel...
2011. szeptember 15. 14:51
|
|
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.15. 14:49)
Én is hiányolom. Ha jól tudom, Hugh sokkal többet dolgozott együtt Fry-jal, mint Rowannel... 
Igen, igen.
Amúgy szerintem is...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 15. 14:57
Ez nem meglepő...kiváló színész.Ennyi.
2011. szeptember 15. 14:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.15. 14:49)
Stephen-nel több sorozata is volt és még mái napok barátok.
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:48)
És igen, ha már koppintás... A Doc Martin, khmm... Gyanúsan ez volt a House alapötlete, mert ugye az amcsik maguktól nem tudnak kitalálni semmit és másolják az európai kitalálmányokat.
Ne hívd koppintásnak, mert leszedik a fejed
Miért népszerű a House? Hugh és a karaktere miatt. Zsémbes dokit is tudni kell alakítani, arról persze ne feledkezzünk meg, hogy vele szeretette meg mindenki a sorozatot és már a sokadik évet nyomja odakint ugyanabban a sorozatban.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 15. 15:01
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ha olyan jó miért nem folytatják a sorozatot?
2011. szeptember 15. 15:04
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Czuppon Mónika @ 2011.09.15. 15:01)
Ha olyan jó miért nem folytatják a sorozatot?
Úgy hallottam, hogy Hugh kilép és a Fox-nál meg tudják, hogy így nincs értelme folytatni, meg vannak halva nélküle. Elteszik a fiókba porosodni, majd 6 év múlva remake lesz belőle az NBC-n Robert Pattinsonnal
2011. szeptember 15. 15:16
|
|
AriandaGrandeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 160535 offline
|
én nagyon bírom
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.