Scarlett Johansson ügyvédjével indított támadást a meztelen képeit közlő lapok ellen. Aki nem törli a lopott fotókat, ki fogja vívni Scarlett ügyvédjének haragját és abban nem lesz köszönet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ügyvédjével fenyegetőzik Scarlett Johansson
2011. szeptember 15. 11:47
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nem kell csinálni,és akkor nincs ez az egész
2011. szeptember 15. 12:09
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Jessica77 @ 2011.09.15. 11:46)
hát,gondoltam h a képek vagy hamisak,vagy pedig olyanok amik tabuk lettek volna,de vmi észkombájn felpakolta őket a netre...
Egy másik meg előtte lefotózta magát.
De ahogy Pixie Buue mondja, nem kell csinálni, és akkor nincs minek (véletlenül
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. szeptember 15. 12:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Scarlett Johansson ügyvédjével indított támadást a meztelen képeit közlő lapok ellen."
Már látom magam elött ahogy a magazinok, pletyka és napilapok munkatársai elkezdik járni az előfizetők lakását és az utca emberét aki megvette valamelyik újságot - kikapják a kezükből és kivágják ollóval a képeket, aztán elnézést kérve visszadják a maradékot
Már látom magam elött ahogy a magazinok, pletyka és napilapok munkatársai elkezdik járni az előfizetők lakását és az utca emberét aki megvette valamelyik újságot - kikapják a kezükből és kivágják ollóval a képeket, aztán elnézést kérve visszadják a maradékot
2011. szeptember 15. 12:39
|
|
Horlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 141852 offline
|
mar csak az erdekelne h nem gondolkodik elore a butuska es mi a fenenek fotozza magat puceran?? nincs tukre vagy egyszeruen nem fer a fejembe h mi haszna van ezekbol, szoval errol kene egy tajekoztato cikk mert ez szerintem sokakat erdekel...!!!??? :/
2011. szeptember 15. 13:25
Soha nem értettem, minek fotózzák magukat az emberek pucéran, amikor MINDIG rossz kezekbe kerül. Pl a napisz@r.com-on külön szekció van olyan pucér képekkel, amiket a pasik küldenek be az ex barátnőikről...
2011. szeptember 15. 13:43
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Értelmetlenül hadakozik, a képek kikerültek a netre és máris mindenki láthatja őket a lapok leközlése nélkül is. Ilyenkor nincs ésszerűbb megoldás, mint belenyugodni, hogy megjelentek és maximum azt az embert levadászni az ügyvédeivel, aki eladta őket.
Erőt úgy kellene felmutatnia, hogy elfogadja a helyzetet, egyébként sem hozzák szégyenbe ezek a fotók. Privátak ugyan, viszont kár bosszankodni azon, ami már visszafordíthatatlan. Büszkén vállalhatná a képeket: "Igen ez én vagyok, na és. Ebben mi a felháborító?"-stílusban, emellett persze elmondhatná, hogy sérült a magánszférája mert ellopták tőle a képeket. Kár az idegességért meg az ügyvédek órabéréért.
Erőt úgy kellene felmutatnia, hogy elfogadja a helyzetet, egyébként sem hozzák szégyenbe ezek a fotók. Privátak ugyan, viszont kár bosszankodni azon, ami már visszafordíthatatlan. Büszkén vállalhatná a képeket: "Igen ez én vagyok, na és. Ebben mi a felháborító?"-stílusban, emellett persze elmondhatná, hogy sérült a magánszférája mert ellopták tőle a képeket. Kár az idegességért meg az ügyvédek órabéréért.
2011. szeptember 15. 14:14
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Az ő hibája, hisz ha nem csinálja azokat a képekt akkor semmi gond nem lenne
2011. szeptember 15. 14:30
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
akkor minek csinálta?
2011. szeptember 15. 14:34
Aki nem csinál ilyen képet az nem is kerülhet ilyen helyzetbe.Gondolkodni kéne talán mielőtt cselekszünk
2011. szeptember 15. 14:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Még egy sztár, aki nem ért a dolgokhoz.
Ha egyszer felkerültek a képei a netre, már oly mindegy. A világ összes weblapjáról is letöröltethetik, de a képeket valaki(k) már úgy is lementették. Ami felbukkan a világhálón, az utána is elérhető lesz, az ügyvédje és senki sem tud ez ellen tenni. Próbálkozzon csak a kisasszony, azt még lehet, de úgy sem ér el vele semmit.
2011. szeptember 15. 16:15
1. Miért készít magáról meztelen képet internetes mobiltelefonról;
2. Nesze neked google buzz vagy plusz vagy mi a franc, amelyről az egész világ rögtön tudja, hogy éppen hol vagy és mit csinálsz...
Akinek nincs esze, azt nem tudom sajnálni...
2. Nesze neked google buzz vagy plusz vagy mi a franc, amelyről az egész világ rögtön tudja, hogy éppen hol vagy és mit csinálsz...
Akinek nincs esze, azt nem tudom sajnálni...
ophely88
2011. szeptember 15. 16:20
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem totál felesleges.ahogy ophely88 is mondta,letörölhetik ahonnan csak akarják,pereskedhet,fenyegethet akit csak akar,már nemegy ember leszedte a képet a saját gépére.
egyébként nem értem,hogy minek kell olyan képeket készítenie magáról akákinek,amik olyan helyzetben mutatják őt,amikkel más simán visszaélhet.főleg ha egy híres emberről van szó.
egyébként nem értem,hogy minek kell olyan képeket készítenie magáról akákinek,amik olyan helyzetben mutatják őt,amikkel más simán visszaélhet.főleg ha egy híres emberről van szó.
2011. szeptember 15. 17:34
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Még egy idióta...
ophely88
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.