Mi leszel, ha nagy leszel? Felnőtt?
2011. szeptember 17. 10:51
Szerintem attól még, hogy valaki fizikailag felnőtt az még nem jelenti azt, hogy szellemileg is az. Lehet, hogy valaki elmúlt 18 éves de az még nem jelenti azt, hogy felnőtt. Tapasztalat és öntudat is kell hozzá. De ez az én véleményem.
2011. szeptember 17. 11:43
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
Grat! Nagyon jó cikk hasznos és én erre nem is gondoltam még de 100% -ig eggyetértek! 
2011. szeptember 17. 13:15
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Az az igazság,h én egyáltalán nem várom a 18at.Mégcsak 14 vagyok,de nem szeretnék se nagyobbnak tűnni,se semmi.És ez most furán hangzik mert kb mindenki egész életében a 16-ot és a 18-at várja,mert akkor már nagynak számít.De sztem nem jó idősnek lenni,hisz 20 évesen inkább arra fogok vágyni,h "bárcsak tizenéves lennék..." unokatesóm is így van vele,ugyanis ő 20 éves. Amúgy a témával kapcsolatban:vannak terveim mi szeretnék lenni,de tudom mit kell ahhoz elvégezni h pl fodrász legyek,szval még sztem változni fog,h mi leszek,egyenlőre suliba járok
♥
2011. szeptember 17. 14:50
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
Hatalmas cikk, tömör igazság. Minden elismerésem az írónak, ez szuper lett
Több ilyen cikk kéne!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 17. 16:02
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Nagyon jó a cikk.

Én 13 vagyok és jövőre elvégzem az alapsulit, és még lövésem sincs, h milyen középsuliba menjek, de abban az egyben biztos vagyok, h gimibe nem megyek, hiába tanulok jól... xD
Én 13 vagyok és jövőre elvégzem az alapsulit, és még lövésem sincs, h milyen középsuliba menjek, de abban az egyben biztos vagyok, h gimibe nem megyek, hiába tanulok jól... xD
2011. szeptember 17. 19:18
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Az utolsó mondatot kijavítanám, maradjunk annyiban, hogy a felnőtt élet nem CSAK abból áll.
Na de a viccet félretéve a cikk remekül van megfogalmazva, csak nem értem hová is akarsz kilyukadni? Nyilván van aki így éli az életét, van aki pedig úgy, de lehet olyat mondani, hogy csak ez vagy az a jó életforma? Egy egyetemre járó fiatal élete nem állhat csak a tanulásból és felelősségvállalásból, néha kell a kikapcsolódás és a felelőtlen dorbézolás, mert mikor lesz erre lehetősége rendszeres munka mellett, 40 évesen? Természetesen a szórakozás mellett legyen azért célja, és tegyen is meg azért mindent, hogy el is érje azt. Én talán a két szélsőség közé helyezném magam, amiket leírtál. Önálló vagyok abból a szempontól, hogy főzök, mosok, takarítok és számlákat fizetek be az albérletben, ahol lakom, úgy, hogy anyukámék ezt finanszírozzák. Államilag támogatott képzésen vagyok, tehát a sulira nem kell költeni, úgymond "csak" a mindennapi életre. Bevallom nehéz szakot választottam, nem vagyok benne biztos, hogy bírnám mellette a munkát, de szerencsésnek mondhatom magamat, amiért erre nem is vagyok feltétlenül rákényszerítve. Mindenesetre igyekszem a szüleimnek többféle módon is meghálálni, hogy vállalták az azzal járó pluszköltségeket, hogy egy másik városban tanuljak tovább. Segítek itthon amikor csak szükséges, és nem kérek pénzt csipcsup marhaságokra, feleslegesen nem adok ki semmire. Az én értelmezésemben ilyen idős korban ez a normális, bár minden tiszteletem azoké, akik 19-20 évesen egyetem mellett még dolgoznak is, és full egyedül finanszírozzák a megélhetésüket. A szüleimet éppen ezért, amit fentebb leírtam, remek embereknek tartom, mert felkészítettek az életre, megtanították a pénz értékét és folyamatosan állítanak a magam lábára.
Igazából egyébként ebből az egészből csak annyit szerettem volna kihozni, hogy az egyetem tényleg nagy élmény, és nem csak az új ismeretek és tanulmányok miatt, hanem azért a légkörért is, ami ott körülvesz, és azért lássuk be, az egyetemi bulik megismételhetetlenek.
Igazából egyébként ebből az egészből csak annyit szerettem volna kihozni, hogy az egyetem tényleg nagy élmény, és nem csak az új ismeretek és tanulmányok miatt, hanem azért a légkörért is, ami ott körülvesz, és azért lássuk be, az egyetemi bulik megismételhetetlenek.
2011. szeptember 18. 11:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.09.17. 19:18)
Nézőpont kérdése. Én gyűlölöm a tömeget és a zajos helyeket, soha nem voltam még diszkóban se és nem is szándékozom. Nekem egyetemista koromban az volt a "buli", hogy eljártam színházba. De embere válogatja.
Nekem azokkal van bajom, akik csak buliznak, nem érdekli őket a suli és a szüleikkel tartatják el magukat.
Én anno azért helyben jártam egyetemre, mert nem engedhettük meg magunknak az albérletet. Én meg még gyávább nyúl voltam, meg nem nagyon volt fogalmam a dolgokról, úgyhogy maradtam itt helyben. Ez részben jó, részben nem. Jó, mert például találkoztam a párommal, nem jó, mert a szüleim előszeretettel "telepszenek rám", mivel itthon lakom és soha semmi nem jó és soha semmi nem elég.
2011. szeptember 19. 13:26
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tényleg nagyon jó lett a cikk, gratulálok az írójának.
Én is mindenben egyet értek, ami a cikkben benne van, és szerintem angyon jó dolog, hogy már nem csak sztárokról olvashatunk híreket a Starityn.
2011. november 06. 21:43
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Hát szép!Mi más lennék?
2011. november 07. 15:00
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
Pontosaan
Mi más lehetnék??
2012. január 06. 14:11
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát én kiskorom óta IMÁDOK rajzolni,és evvel a tehetségemmel akarok elhelyezkedni az életben:)...sokan mondták,hogy tetoválónak elmehetnék,grafikusnak vagy divattervezőnek:)...de sajnos nem tudjuk finanszírozni ezekhez a tanulást...meg Magyarország kilátástalan...külföldön lenne esélyem.Ha belehúzok a nyelvtanulásba akkor ki fogok menni és ott rajz terén elhelyezkedem
)
2012. március 04. 17:56
ez sajnos nem csak rajtam és a vágyaimon, de a keresztszámokon és a ponthatárokon is múlik :!
2012. március 24. 18:43
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Én se akarok felnőni...
2012. március 27. 22:02
gyereknek lenni sokkal jobb, mnit felnőttnek. egyébként nagyon jól megírt cikk.
2012. november 07. 12:45
Semmiben nem jobb, mint akármelyik másik. Csak abban változik a helyzet, hogy akkor már mindenki felelősséget vállal a saját tetteiért és senki nem viszi el a balhét helyette.
2013. szeptember 25. 13:50
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
tök jó cikk lett
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.