CanDee Sweet
sikerült ezzel a cikkel elérned, h még a legnagyobb utálói is pozitív szemmel tekintsenek rá! Ez azért gratulációt érdemel, nagyon örülök, h vetted a fáradtságot és megalkottad ezt a cikket!
Ez már többször is megfogalmazódott bennem ,de most le is írom, h nagyon örülök, h te szerkeszted Gaga adatlapját, mert nem vagy elvakult, de még is szereted és képes vagy reálisan látni a dolgokat, majd azokat tök jól megfogalmazni és közzé tenni!
Lady Gaga a támadások középpontja
2011. szeptember 15. 16:38
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
nagyon jó lett a cikk!
2011. szeptember 15. 17:02
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Tartalmas cikk, a kezdetektől mostanáig, Gaga már biztos nem az, mint az egykori New York-i lány. Régebben eredetibb volt a stílusa, a kevesebb, néha több és ezt a ruhakölteményeire értem. Nem kell eltúlozni. Viselje azt, ami kényelmes neki, még is divatos. Még mindig nem tekintek rá pozitív szemmel és még mindig úgy gondolom, hogy nem neki van a legjobb hangja a popiparban.(Christina Aguilerának sokkal különlegesebb hangja van, aki hasonló stílusú, mint Gaga, de szerencsére nem viszi túlzásba.)Gaga átlépett már pár határt, a hírnév miatt. Már nem látom benne az a szorgalmas, jó tanuló diák lányt. Régebben a zenéi is jobbak voltak. Megdolgozott a sikerért. Nem tagadhatom napjainkra a legnépszerűbb énekesnő lett. Sok ismerősöm van, akik eltávolodtak tőle, mert nem a várt formáját hozza, mint régen, köztük vagyok én is. Ma már Gagát semminek veszem. Szerintem fontos, hogy megmaradjon a tisztaság és Gaga inkább mocskos, mint tiszta, tele van botrányokkal és az ilyen embert nem tudom értékelni. Nem tudom tisztelni, felnézni, példaképként tekintelek rá, mert sokszor lesüllyedt, hogy az inkább szánalmas volt. Nálam leírta magát.
2011. szeptember 15. 17:02
A Poker Face Meg az előtte lévő pár száma jó! A többinél már kezdett elszállni! Nem tehetek róla nem szeretem GaGát akár mit is írnak róla!
2011. szeptember 15. 17:46
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Én nem vagyok nagy rajongója, de sok számát szeretem. Tisztelem, hogy egyedi, de mostanában már túlzásba viszi, és kicsit erőltetett...hogy lopta-e a fent felsoroltakat, azt nem tudom, csak annyit tudok rá mondani, hogy már szinte mindent kipróbáltak, nem nagyon lehet új dolgokat kitalálni, ez nem feltétlenül lopás, főleg ha csak kicsit hasonlít...
2011. szeptember 15. 17:57
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nagyon jó cikk lett,gratulálok hozzá!
Én személy szerint szeretem Lady Gagát. Néha nekem is sok az amit csinál.Nem tudom,hogy feltűnési viszketegsége van-e,vagy egyszerűen csak ilyen,de az tuti,hogy kevesebbel is sokra menne.
A hang a lényeg,ami neki aztán van.
Én személy szerint szeretem Lady Gagát. Néha nekem is sok az amit csinál.Nem tudom,hogy feltűnési viszketegsége van-e,vagy egyszerűen csak ilyen,de az tuti,hogy kevesebbel is sokra menne.
A hang a lényeg,ami neki aztán van.
2011. szeptember 15. 18:08
Lady Gaga a Born This Way-t az SNSD Be Happy című számáról koppintotta~~~~~
2011. szeptember 15. 18:50
MinYoung elmondom neked hogy az SNSD pedig Madonna Express Yourselféről koppinta a Be Happy-t. 
2011. szeptember 15. 18:54
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Klassz cikk! 
Teljesen igazak ezek a tények, amikkel utálni lehet Gagát!
Én sem utálom, viszont amit az elmúlt hónapokban/években tett felháborítónak tartom!
Nagyon sok cselekedetével azt gondolja, milyen menő vele, közben pedig az ellenkezőjét gondolja mindenki! Ha visszább venne a pórázon akkor bajom nem lenne vele
Ja, és még a zenéről! Nagyon alábecsülöm azokat akik koppintanak más zenéiről! Elég szánalmas hogy ha egy énekesnek nincsen annyi kreativitása, hogy egy egyedi zenét alkosson!
A Ruha koppintások szerintem csak véletlen történnek! Majd biztosan mindenki azzal lesz elfoglalva hogy Madonna ugyan olyan ruhát akar mindenképpen felvenni mint ami Demi Lovaton van -.-"
Teljesen igazak ezek a tények, amikkel utálni lehet Gagát!
Én sem utálom, viszont amit az elmúlt hónapokban/években tett felháborítónak tartom!
Nagyon sok cselekedetével azt gondolja, milyen menő vele, közben pedig az ellenkezőjét gondolja mindenki! Ha visszább venne a pórázon akkor bajom nem lenne vele
Ja, és még a zenéről! Nagyon alábecsülöm azokat akik koppintanak más zenéiről! Elég szánalmas hogy ha egy énekesnek nincsen annyi kreativitása, hogy egy egyedi zenét alkosson!
A Ruha koppintások szerintem csak véletlen történnek! Majd biztosan mindenki azzal lesz elfoglalva hogy Madonna ugyan olyan ruhát akar mindenképpen felvenni mint ami Demi Lovaton van -.-"
2011. szeptember 15. 19:44
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
jó kis cikk lett.
én szeretem gagát.
amugy meg a koppolásokat illetően- ha másol is, nem csak ő másol..-.-""
én szeretem gagát.
amugy meg a koppolásokat illetően- ha másol is, nem csak ő másol..-.-""
2011. szeptember 15. 19:52
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
na jó én nem olvasom végig nincs türelmem hozzá! én csak annyit mondok akinek nem tetszik így az ne nézze!ne hallgassa! és kész!
:D:D
2011. szeptember 15. 20:01
|
|
Athmorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 153205 offline
|
Remek cikk lett, gratula. 
Hát mit ne mondjak, én Gagát nem utálom, mert okom nincs rá. Nem különösebben érdekel a személye, hiszen az igazi énjét nem is ismerjük, csak azt, amit kifelé mutat.
A zenéje bejön, nekem ennyi a lényeg, az nem érdekel, hogy vele mi van... A fanatikus rajongókat meg sosem szerettem.
Ha meg lopott, az az ő baja, én még attól élvezhetem a számokat
Hát mit ne mondjak, én Gagát nem utálom, mert okom nincs rá. Nem különösebben érdekel a személye, hiszen az igazi énjét nem is ismerjük, csak azt, amit kifelé mutat.
A zenéje bejön, nekem ennyi a lényeg, az nem érdekel, hogy vele mi van... A fanatikus rajongókat meg sosem szerettem.
Ha meg lopott, az az ő baja, én még attól élvezhetem a számokat
2011. szeptember 15. 20:04
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
IMÁDOM EZT A CIKKET! ha GaGa nem lenne, nem tudom most kit hallgatnék. az biztos, hogy nagyon sokat köszönhetünk neki!
))
2011. szeptember 15. 20:06
én szeretem Gagát és sok számát hallgatom,de néha nekem egy kicsit sok Ő maga.
nagyon sok számát imádom és például a hair az a szám ami felszokott vidítani,amikor szomorú vagyok.szerintem monst kéne neki az,hogy SZÜNET.és utánna jöhetne egy turné,ami újra beindítja a GaGa gépet...
2011. szeptember 15. 20:23
|
|
EsztijaCsokimaci.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1036 Csatolások: 689 Azonosító: 159207 offline
|
most eléggé hanyatlásnak indult. eddig sem volt a kedvencem de a christina aquleirás ügy után aztán nagyon megváltozott a véleményem róla. a zenéje tényleg rádragad ha akarod ha nem, de ez nem jelenti azt hogy szeretem is. én tényleg nem tudom mit képzel magáról, hogy innen onnan lopogat, hogy konkrétan egy elcsépelt utánzat, a női pop előadók keveréke (pl. Madonna, Christina Aquleira, Cher). mondhattok akármit, de hogy a ti "mádörmánsztörötök" egyedi, azt nem.
2011. szeptember 15. 23:18
Köszönöm szépen a sok dícséretet!
Látom még most is vannak nem ide illő kommentek, de tudjátok hogy van, aki hülye... Sajnos az értetlen emberekkel nem lehet mit kezdeni, de azokkal sem, akik csak a hibát keresik. Ez a szánalmas, nem Lady Gaga viselkedése.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2011. szeptember 15. 23:19
Idézet (EszterLondon @ 2011.09.15. 15:58)
"Rengeteg, ő is egy lett közülük. Az pedig, hogy a parókájuk hasonlít még nem jelent semmit."
kérlek, kendi
u.i.: Tegnap jelent meg a Machu Piccu kislemez formátumban, örülnék, ha többen felfigyelnének a "wearing a jacket made of meat" sorra...

kérlek, kendi
u.i.: Tegnap jelent meg a Machu Piccu kislemez formátumban, örülnék, ha többen felfigyelnének a "wearing a jacket made of meat" sorra...
Kérlek eszterlondon számomra momentán nem is jelent semmit, nem vagyok ostoba, hogy ilyen dolgokon lovagoljak veled ellentétben.
2011. szeptember 16. 10:50
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
A zenéit általában szeretem bár a you and iért nem vagyok oda, de az öltözködése sztem undorító és a feltűnősködése is :S
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.