Én ezen nem csodálkozom,h mindenki támadja,mert csak rajta múlik,h mit és hogyan csinál.
Egyébként én szeretem GaGát,de csak a zenéjét,és különben is Ő egy megosztó személyiség.
Lady Gaga a támadások középpontja
2011. szeptember 15. 15:06
Néha tényleg nagyon udvariatlan...bár ez egy remek cikk lett.
2011. szeptember 15. 15:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Jó cikk lett, jól össze van foglalva Gaga eddigi élete. Látszik, hogy gyerekkora óta a zenével foglalkozik és szerintem hatalmas tehetség. Nagyon imádtam eddig Gagát, de amilyen most az már nem igazán tetszik. Nagyon sok a másolás tényleg, normális ötletek vagy videoklipek sincsenek már szerintem. A számok még most is jók viszont. A Born This Way album is nagyon tetszik. Nem azzal van a baj szerintem, hogy botrányos, vagy, hogy extrémek a ruhák mert ezek mindig is megvoltak. A régebbi klipek meg stílusa is extrém. Mostmár inkább erőltetett és ötlettelen lett szerintem. De attól még imádom Gagát, remélem egyszer újra olyan lesz mint amiért megszerettem. A cikk képe nagyon tetszik, meg főleg Gaga mostani profilképe.
2011. szeptember 15. 15:09
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Akkor sem csípem!
2011. szeptember 15. 15:14
nagyon jó cikk lett! bár ezekkel a lopásokkal természetesen nem teljesen értek egyet, de összességében tetszik a cikk
2011. szeptember 15. 15:16
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Ilyenkor olyan büszke vagyok magamra, hogy ezt már mind tudtam
Én amúgy nagyon szeretem gagát még most is, de mint ahogy azt már egy másik cikknél bővebben kifejtettem, amit most csinál, az egy kicsit erőltetettnek hat (számomra). Itt a klippekre meg ruhákra gondolok.
Én amúgy nagyon szeretem gagát még most is, de mint ahogy azt már egy másik cikknél bővebben kifejtettem, amit most csinál, az egy kicsit erőltetettnek hat (számomra). Itt a klippekre meg ruhákra gondolok.
2011. szeptember 15. 15:36
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Sajna évek folyamán meg is bolondult.De ahogy berobbant,olyan hamar is fog eltünni
2011. szeptember 15. 15:40
Nagyon jó cikk
és nem értem miért utálják talán ismerik attól hogy extrém ruhákat hord attól még igenis egy nagyon kedves lány akinek hatalmas nagy tehetsége van és még a rajongóit is tiszteli
2011. szeptember 15. 15:43
jó cikk bár nem kedvencem GaGa de a számai nagyon jó <3
2011. szeptember 15. 15:58
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"Rengeteg, ő is egy lett közülük. Az pedig, hogy a parókájuk hasonlít még nem jelent semmit."
kérlek, kendi
u.i.: Tegnap jelent meg a Machu Piccu kislemez formátumban, örülnék, ha többen felfigyelnének a "wearing a jacket made of meat" sorra...
kérlek, kendi
u.i.: Tegnap jelent meg a Machu Piccu kislemez formátumban, örülnék, ha többen felfigyelnének a "wearing a jacket made of meat" sorra...
2011. szeptember 15. 16:09
pár dologgal egyet értek, de sok mindennel nem...
Gaga egy egyéniség, saját stílusa van NEM pedig koppint mint azt sokak hiszik...
Ha sok anti Gaga meghallgatna egy két számát és megnéznék az életéről készült rövid kis filmet sztem sokaknak gyökerestül megvéltozna a véleményük, nem pedig csak külső alapján ítélnének.
Gaga egy egyéniség, saját stílusa van NEM pedig koppint mint azt sokak hiszik...
Ha sok anti Gaga meghallgatna egy két számát és megnéznék az életéről készült rövid kis filmet sztem sokaknak gyökerestül megvéltozna a véleményük, nem pedig csak külső alapján ítélnének.
2011. szeptember 15. 16:19
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem mondjuk a férfialteregó másolást nem kell szépíteni, férfiként nem sokan jelentek meg és léptek fel eddig díjátadón és ráadásul Jo is ugyanúgy nézett ki mint Annie. A baj meg az, hogy Gagáék beharangozták, hogy mennyire kreatív meg csodálatos lesz a VMA megjelenés aztán meg ez. A legtöbb mostani másolást nem érdemes tagadni, régen sokkal eredetibb volt, ha már nincsenek ötletek akkor nem feltétlenül kell botránkoztatni szerintem mert ez lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: