Lady Gaga a támadások középpontja
2011. szeptember 15. 09:34
Bár azt nem tagadom jó hangja van de mindig lop >_>
2011. szeptember 15. 10:25
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Gratulálok a cikkhez! Nagyon tetszik!
Én nagyon szeretem Gagát, jók a számai és a klipjei. Szerintem van tehetsége, mindent szeretek benne. Nem zavar az hogy hogyan öltözik, nem feltűnő ruhába el se tudnám képzelni.
Nekem nem számít mit csinált és hogy még mit fog csinálni, a lényeg hogy nagyszerű nő!
2011. szeptember 15. 11:30
Hát én bírom és imádom a számait..
Egyébként meg jó cikk lett..
Egyébként meg jó cikk lett..
2011. szeptember 15. 11:38
Én nagyon bírom ezt a csajt, mégha nem is eredeti. SOkoldalú. Tud énekelni élőben, maga írja a dalait, hangszeren is tud játszani. Vagyis, ha úgy vesszük már-már zenész kategória. Tény, hogy az egyik legmegosztóbb személy napjainkban. Talán tesz is ennek érdekében.
2011. szeptember 15. 12:21
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Azta mindenit milyen jó kis cikk íródott!
Igazából én akkor imádom a legjobban Gagát, amikor leül énekelni egy szál zongorával, és a háttérben nincsen más hangszerelés. Az valami elképesztő olyankor! Csodaszépek az ilyen előadásai! Rá aztán tényleg nem lehet mondani, hogy nem tud énekelni. Úgyhogy ezzel teljesen egyetértek, hogy iszonyatosan tehetséges! Meg ahogy én látom, nem egy rosszindulatú csaj. Igazán kedvesnek tűnik. Én szeretem hallgatni azt is, amikor beszél.
Nekem olyan kis törékenynek is tűnik olyankor, amikor nem csinálja a Chicagót. Esetleg ezek miatt nem akadok fenn olyanokon, hogy jaj, már megint milyen ruha van rajta, meg, hogy már megint mit művel a színpadon/klipben stb. Az csak egy jelmez, és az csak egy műsor, színház... Szóval én valahogy nem tudok kiábrándulni belőle, bárki bármit mond.
2011. szeptember 15. 12:21
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Engem nem érdekel gaga, csak ne minden második cikk róla szóljon az oldalon, ebben legalább normálisan le van írva minden. Azért olvastam el.
2011. szeptember 15. 12:23
KrysTianBrown ezt az bizonyítja hogy a Yoü & I-t még (!!!!)_ToTo_(!!!!) is elismerte.
2011. szeptember 15. 12:27
Nehogy azt hidjétek hogy Madonna nem másolt. Folyamatosan a 80-as években utánozta Marilyn-t.
2011. szeptember 15. 13:51
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
jó ez a kép Gaga-rol
2011. szeptember 15. 14:03
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Szerintem abszolút nem jogos,hogy Madonnától lopott.A lopás az lenne,ha mondjuk a zenei alap vagy a szöveg ugyanaz lenne.Most az,hogy egy dal hatással volt egy másik dalra,az mióta lopás?Manapság mindenki ihletet merít valamiből,mivel már kb. minden zenei stílust megalkottak.Akkor igazából mindenki majmol mindenkit?
Engem nem botránkoztatnak meg a ruhái,szerintem tökéletesen illik az egyéniségéhez,és nem is azért csinálja,hogy feltűnősködjön,hanem mert ő ilyen (ezt abból gondolom,hogy interjúk alkalmával is a válaszaiból az derül ki,hogy egy elvarázsolt világban és és borzasztó egyedien látja a körülötte lévő dolgokat).
A mozgássérültes dolog meg...Úgy is nézhetnék,hogy támogatja őket vagy együtt érez velük,ha akarnák.
Engem nem botránkoztatnak meg a ruhái,szerintem tökéletesen illik az egyéniségéhez,és nem is azért csinálja,hogy feltűnősködjön,hanem mert ő ilyen (ezt abból gondolom,hogy interjúk alkalmával is a válaszaiból az derül ki,hogy egy elvarázsolt világban és és borzasztó egyedien látja a körülötte lévő dolgokat).
A mozgássérültes dolog meg...Úgy is nézhetnék,hogy támogatja őket vagy együtt érez velük,ha akarnák.
2011. szeptember 15. 14:18
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
jó kis cikk
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: