Tizedik alkalommal lép fel Zorán december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a BS-ben. Az előadóművész szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy jövőbeni tervei között nem szerepel egy újabb ilyen nagyszabású koncert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zorán decemberi koncertje az utolsó lesz
2011. szeptember 15. 09:40
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tizedik alkalommal lép fel Zorán december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában, illetve elődjében, a BS-ben.
Ahogy nézem ITT nem sok mindenkit érdekel olyasmi ami színvonalas is.
Úgy látszik az a menő az ITT fórumozóknak, ha eSPé ad 'nagykoncertet' (wtf?) 2000 embernek. A BS-ben 7x ennyien lesznek a Zorán koncerten. Akkor az övé mi lesz? Hiperszupermegaóriáskoncert?
Azért szép kis pálya áll mögötte, még én sem éltem amikor már zenélt.
Ahogy nézem ITT nem sok mindenkit érdekel olyasmi ami színvonalas is.
Úgy látszik az a menő az ITT fórumozóknak, ha eSPé ad 'nagykoncertet' (wtf?) 2000 embernek. A BS-ben 7x ennyien lesznek a Zorán koncerten. Akkor az övé mi lesz? Hiperszupermegaóriáskoncert?
Azért szép kis pálya áll mögötte, még én sem éltem amikor már zenélt.
2011. szeptember 15. 10:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Azért csak fel fog még lépni élőben, csak nem mondjuk az Arénában. Legalább is én reménykedem, mert még nem jutottam el egy koncertjére sem, pedig időszerű lenne. Van egy dala, amitől mindig elfog a sírógörcs, Majd egyszer...
Évek óta várom, mikor jön el az a majd egyszer, de tudom, hogy arra még mindig éveket kell várnom...
2011. szeptember 15. 10:54
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Sajnálom hogy az utolsó koncertje!Szeretem a zenéjét.Jah és _ToTo_ teljesen egyetértek veled!
2011. szeptember 15. 13:28
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Én tényleg nem ismerem, meg semmi, de SPnél biztos jobb, szval akik nem ismerik, azokat attól még nem biztos, hogy nem érdekli, csak mindenféle más sztár koncertjei
2011. szeptember 15. 13:54
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
jó engem nem izgat
2011. szeptember 15. 13:56
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.09.15. 13:54)
jó engem nem izgat
Ezt aztán feltétlenül be kellett jelenteni, ugye?
2012. április 26. 09:35
|
|
|
Tegnap a Körtánc Kóló turné keretein belül a mi városunkban koncertezett Zorán, és bevallása szerint ugyanazt a showt adta elő - természetesen vendégművészek nélkül - mint amit az Arénában decemberben. És igen, ott voltam! Ez az álom is kipipálva.
Csodálatos, érzelmekkel teli élmény volt. Köszönöm szépen.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.