Pucéran fotózza magát Scarlett Johansson (18+)
2011. szeptember 14. 19:18
Háháhá, sosem volt szimpatikus a nő. Majd tanul a hibáiból.
2011. szeptember 14. 19:22
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Ne haragudj Taurilla, de neked nem teljesen mindegy, hogy ki nézi meg? Tudtommal nem vagy admin, se moderátor, úgyhogy nem feladatod mások kioktatása, és szerkeszt gomb is létezik. 
Egyébként meg nagyot csalódtam benne, nagyon szerettem Scarlerttet, de az, hogy ő is beállt Vanessa Hudgens, Blake Lively mellé...nem ilyenekkel kéne magára vonni a figyelmet, hanem tehetséggel.
Egyébként meg nagyot csalódtam benne, nagyon szerettem Scarlerttet, de az, hogy ő is beállt Vanessa Hudgens, Blake Lively mellé...nem ilyenekkel kéne magára vonni a figyelmet, hanem tehetséggel.
2011. szeptember 14. 19:23
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Scarlett! Nagyon szeretlek, de most egy kicsit csalódtam benned. 
Miért kellett? Még ha ízléses képek lennének, de hát nem azok.
Scarlett annyira gyönyörű nő, de a középső képen szánalmasan fest!
Miért kellett? Még ha ízléses képek lennének, de hát nem azok.
Scarlett annyira gyönyörű nő, de a középső képen szánalmasan fest!
2011. szeptember 14. 19:37
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Taurilla!
Te meg ne floodolj!
Szerintem ezek igazi képek. Ezt nem gondoltam volna róla.
Te meg ne floodolj!
Szerintem ezek igazi képek. Ezt nem gondoltam volna róla.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2011. szeptember 14. 19:57
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Még melyik sztárban csalódhatunk? Mert lassacskán már mindenkiről kerül fel ilyen kép! Egyáltalán ki tárol magáról meztelen fotókat? Ráadásul ő HÍRES,simán kilophatják a táskájából és ennyi! Gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 14. 20:03
Örülök hogy mindenki fel van háborodva azon, hogy meg mertem említeni a hibáikat, közel sem kioktató szándékkal, mégis kioktatnak arról, hogy ne oktassak ki senkit
Gyönyörű.
Leírtam a véleményem. Szerintem teljesen felesleges vitatkozni, mert a vélemény meglehetősen szubjektív dolog - a lehető legjobb indok a vitára. Épp ezért, átsiklok a cseppet sem békés hozzászólásaitok felett - miért vagytok felháborodva, ha olyan miatt szóltam, amit tényleg ti baltáztatok el?
És - csak hogy ne legyen off - Újra megemlíteném Scarlett fejszerkezetét. Megfizethetetlen.
Jobban belegondolva, nekem sem tűnik fotóboltnak, túlságosan tisztának tűnik a kép a tipikus photoshop hibák terén.
Leírtam a véleményem. Szerintem teljesen felesleges vitatkozni, mert a vélemény meglehetősen szubjektív dolog - a lehető legjobb indok a vitára. Épp ezért, átsiklok a cseppet sem békés hozzászólásaitok felett - miért vagytok felháborodva, ha olyan miatt szóltam, amit tényleg ti baltáztatok el?
És - csak hogy ne legyen off - Újra megemlíteném Scarlett fejszerkezetét. Megfizethetetlen.
Jobban belegondolva, nekem sem tűnik fotóboltnak, túlságosan tisztának tűnik a kép a tipikus photoshop hibák terén.
2011. szeptember 14. 20:08
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ma már 2 cikk is volt +18 karikáson
2011. szeptember 14. 20:14
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
és? ha zavarja a lelkibékéd, ne nézd
amúgy szerintem ő. és nem sajnálom az ilyeneket, óriási felelőtlenség.
2011. szeptember 14. 20:15
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ha már ennyi pénzem lenne, vennék egy külön, nem túl okos telefont, azzal csinálnám a képeket, nem vinném sehová a készüléket, így max a barátom és saját magam számára lennének a fotók elérhetők. vagy egy kisebb tudású fényképezőgép. mindegy...
2011. szeptember 14. 20:19
Az első biztos hamisítvány, pl. hol van a másik keze??
2011. szeptember 14. 20:21
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.14. 20:19)
Az első biztos hamisítvány, pl. hol van a másik keze??
Feje mögött/alatt.Nem hinném ,hogy hamisítvány lenne.
Remélem most büszke magára !
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.