Michael testvére felkészült a menekítésre
2011. szeptember 15. 21:22
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Hát, örülök neki, hogy nemcsak nekem nem világos a cikk mondanivalója. Nem értem, miért kell még a halála után is felhánytorgatni a régi dolgokat!? Inkább azzal foglalkoznának, hogy életében mennyi mindent letett az asztalra.
Minden téren kiváló volt! R.I.P. Michael Jackson!♥
2011. szeptember 16. 15:45
|
|
WereInHeavenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160658 offline
|
SENKI NEM TUDJA MEGÉRTENI, HOGY NEM J*CKO HANEM JACKSON!? A J*CKO MICHAEL GÚNYNEVE. EZT Ő IS ELMONDTA EGY INTERJÚBAN. BASSZUSMÁR, MINDENKI ÍGY HÍVJA A MÉDIÁBAN, ÉS AZ EMBEREKRE IS RÁRAGAD. -.-"
(AZÉRT ÍRTAM NAGYBETŰVEL, HOGY FELTŰNJÖN MINDENKINEK
(AZÉRT ÍRTAM NAGYBETŰVEL, HOGY FELTŰNJÖN MINDENKINEK
2011. szeptember 27. 21:04
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Jacko? az eszem megáll :/ ez olyan gonoszság
2014. július 11. 13:47
Mindenkivel tökéletesen egyet értek! Ez az! Miért nem lehet csak egyszerűen Jacksonozni? Mi ezzel menőzöl, hogy Jackózod? Istenem ilyenek a hülye emberek aki Jackózzák!
2014. július 11. 19:02
Sajnálom szegény Michaelt,így meghurcolni valakit teljesen ártatlanul.Gratulálok média,mégegy csodálatos ember,akinek elb*sztátok az utolsó éveit pénzért,hírnévért...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: