nya azt tudni kell hogy a héten éjszakás vok...ilyenkor délelõtt aszom..ha tudok...
a napokban eladtam pár mp4 lejátszót...
reggel hazajöttünk asszonnyal...elég gyorsan bedõltünk az ágyba és elis aludtunk..
9:30 - cseng a telefonom:
- Hallo .......vagyok, a napokban vettem egy lejátszót,az a gondom van hogy nekem ixpém van és beteszem ezt a lemezt amit adott hozzá és nem csinál semmit..mit kell ilyenkor csinálni?
elég kómás voltam még, de az elsõre feltünt hogy sík az ember ( hogy jön ide hogy neki xp van fent?

)
mondom:
- beteszi a lemezt,sajátgépbe vagy totalcommandbe megnyitja lemezmeghajtót és elindítja a telepítést, nem magától telepít.
- de nekem mappák jelennek meg, milyen telepítést?
..ekkor már kezdtem ébredezni...
mondom:
- keresel egy exe fájlt,aminek .exe van a végén na azt elindítod és utána telepíti magát.
-ok,köszi,de akkor hogy teszem fel majd a videót?
ekkor már a hajam is kezdett égig állni...
elmagyaráztam neki hogy mit kell tenni...visszafeküdtem...
kb 11 körül újból cseng a tfon...egy másik vásárló volt az...
-hallo, amit adtál az mp4eshez lemezt azzal mit csináljak mert nekem nincs ilyen kicsi cd lejátszóm, ami lejátsza ezt a kislemezt...
ekkor már a pumpám teljesen fent volt...de jó üzletember módjára elmagyaráztamneki hogy mit csináljon és visszafeküdtem...
na szal így telt ez a szép délelõtt és mindjárt megint gó meló...de holnap már tfon kikapcs mikor hazaérek az tuti...