egy zsákfos nap volt
A mai napom...
2006. november 15. 20:21
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
az edzést leszámítva, ami kifejezetten csúcs volt, mitöbb a nap csúcsa

egy zsákfos nap volt
egy zsákfos nap volt
2006. november 15. 20:37
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Gereb @ 2006. November 15. - 21:35)
story-t kerunk! 
félek, hogyha fel kell idéznem percrõl percre akkor fizikailag sérülne a PC avagy egyéb eszközök 1,5méteres kerületemben.
2006. november 15. 20:40
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(White Bull @ 2006. November 15. - 21:37)
félek, hogyha fel kell idéznem percrõl percre akkor fizikailag sérülne a PC avagy egyéb eszközök 1,5méteres kerületemben.
ilyen aprosagokkal ne foglalkozz!
2006. november 15. 21:13
|
|
|
Idézet(Gereb @ 2006. November 15. - 21:40)
ilyen aprosagokkal ne foglalkozz!
lényeg, se kocsi, se pénz, se találka....
2008. január 03. 19:37
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
no ez nem mai (1 hetes), de azert leirom, ha mar megkerestem a topicot:
bekesen ballagunk a villamossal, jonnek a megallok, mennek az emberek, a parade platz-nal a sarkon koldul egy tipikus koldus... haziallat a porazon, szakadt ruha, papirpohar a penznek es a poraz vegen egy: LAMA!
egybol turkaltam a zsebeimben telefon utan, de szerencsere igeretemhez meltoan nem viszek telot magammal 2 hetig sehova, ugyhogy eleg elhinnetek... reg rohogtem ekkorat. Asszony meg nezett erdekesen, az utazokozonseg meg butan.
bekesen ballagunk a villamossal, jonnek a megallok, mennek az emberek, a parade platz-nal a sarkon koldul egy tipikus koldus... haziallat a porazon, szakadt ruha, papirpohar a penznek es a poraz vegen egy: LAMA!
egybol turkaltam a zsebeimben telefon utan, de szerencsere igeretemhez meltoan nem viszek telot magammal 2 hetig sehova, ugyhogy eleg elhinnetek... reg rohogtem ekkorat. Asszony meg nezett erdekesen, az utazokozonseg meg butan.
2008. január 03. 20:01
Idézet(Gereb @ 2008. January 3. - 19:55)
Regi, na, storyt ide, ne osszegzest 
Nem aludtam valami sokat mostanában, ráadásul vége lett a téli szünetnek és suliba kellett menni. Minden 45 perc 3 órának tûnt, alig bírtam nyitva tartani a szemem.
+ pasi gond
De mind1.
2008. január 03. 20:49
Igaz, ez tegnap történt, de azért leírom. Kicsi fiammal tegnap este mentünk ki wc-re, amikor odaértünk, nézem én, hogy a bilije tiszta víz, aztán szétnéztem, hogy az egész fürdõszoba tiszta víz. Utána megnéztem azt a kis lavórt, amiben 4 kis halunk volt (tata nagy pecás és babának hozta, én meg nevelgettem õket fél éve), és üres... Akkor már leesett, hogy bent van a macska, aki nagyon szerette a halakat nézni... Most nem nézte õket, hanem kipecázta és megette õket... Kisbaba berohant és elkezdett sírni, de megnyugodott, hogy majd tata fog másikat..
Na még aznap jön a mama, hogy a macska feje (másik macsek) beszorult a konzerves dobozba, amit drága húgom kint hagyott az udvaron, és levadászta. Mama mondta, hogy nézte Õ, hogy mit csinál a macsek a hóba dugta a fejét? Aztán látta, hogy beszorult a feje, alig tudta levenni róla, és amikor sikerült, akkor a macsek leste, hogy mi ez a hirtelen világosság...
Na még aznap jön a mama, hogy a macska feje (másik macsek) beszorult a konzerves dobozba, amit drága húgom kint hagyott az udvaron, és levadászta. Mama mondta, hogy nézte Õ, hogy mit csinál a macsek a hóba dugta a fejét? Aztán látta, hogy beszorult a feje, alig tudta levenni róla, és amikor sikerült, akkor a macsek leste, hogy mi ez a hirtelen világosság...
2008. január 03. 20:55
Idézet(noska @ 2008. January 3. - 20:49)
Igaz, ez tegnap történt, de azért leírom. Kicsi fiammal tegnap este mentünk ki wc-re, amikor odaértünk, nézem én, hogy a bilije tiszta víz, aztán szétnéztem, hogy az egész fürdõszoba tiszta víz. Utána megnéztem azt a kis lavórt, amiben 4 kis halunk volt (tata nagy pecás és babának hozta, én meg nevelgettem õket fél éve), és üres... Akkor már leesett, hogy bent van a macska, aki nagyon szerette a halakat nézni... Most nem nézte õket, hanem kipecázta és megette õket... Kisbaba berohant és elkezdett sírni, de megnyugodott, hogy majd tata fog másikat..

máris jobban érzem magam, köszi a vicces sztorit
2008. január 03. 21:17
Idézet(Regina @ 2008. January 3. - 20:55)
máris jobban érzem magam, köszi a vicces sztorit
A halak halála azért annyira nem volt vicces, bár a macsek igen... Mondjuk én rendesen nevettem mind a kettõn, de a macsek egy kicsit meg lett mancsolva, bár azóta is bejöhet...
Ha van mirõl, akkor írok szívesen...
2008. január 07. 16:15
|
|
|
aldom epp a Staatliche Toto-Lotto GmbH Baden-Württemberg embereit. Csutortokon lottoztam, 1€... aztan szombaton lementunk asszonnyal cigit venni a kioskba, mondom szerezzunk ilyen kaparos akarmit is... 2-2 olyat vettem (4€). En nyertem 2€-t (gyk 0), asszonypajtas meg 15ot... Na most epp onnan jovok, persze a lottom nem nyert (5M €-nel tart), de bosszubol vettem meg 1 kaparosat, amivel nyertem 5€-t. huhh, asszem bontok is hirtelen egy sort
2008. január 07. 16:36
Idézet(Gereb @ 2008. January 7. - 16:15)
aldom epp a Staatliche Toto-Lotto GmbH Baden-Württemberg embereit. Csutortokon lottoztam, 1€... aztan szombaton lementunk asszonnyal cigit venni a kioskba, mondom szerezzunk ilyen kaparos akarmit is... 2-2 olyat vettem (4€). En nyertem 2€-t (gyk 0), asszonypajtas meg 15ot... Na most epp onnan jovok, persze a lottom nem nyert (5M €-nel tart), de bosszubol vettem meg 1 kaparosat, amivel nyertem 5€-t. huhh, asszem bontok is hirtelen egy sort 
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: