Lady Gaga villantott (18+)
2011. szeptember 24. 21:24
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Az a cipő valami borzadáj!! És maga az egész Lady Gaga undoritó (már bocs) de akkor is!! Miért mutogat intim piercingeket? Ennek a nőnek az agyával van valami gond (már bocsánat)
2011. szeptember 24. 21:32
Ez undorító! Még róla se gondoltam volna ezt, mert ha véletlen lenne, de ez nem az. Szánalom!!!
2011. szeptember 25. 14:14
|
|
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline
|
áááá! Pfúj :||| hát ezt nem kellet volna
2011. szeptember 25. 14:19
Nagy ügy.Már olyan sokan villantottak.Pl:Paris H. és a kocsiból való kiszállás.
2011. szeptember 25. 15:11
"SuiteLifeonDeck18
fúúúúúúúúúúj ez nagyon undorító!! "
Mi az undorító ebben? hogy kilátszik a szemérem ajka, ha az az egyáltalán és nem a bugyija??? Mit játszod itt az agyad? fúúúúúúj..Jézusom! Ennyire sok ostoba tinit mint akik itt vagytok...és belőletek lesz a jövő nemzedéke...hát akkor frankó élet lesz Magyarországon ha az ilyen ostoba kétszínű buta emberekre kell majd támaszkodnia az országnak! Jézusom mi lesz itt!
fúúúúúúúúúúj ez nagyon undorító!! "
Mi az undorító ebben? hogy kilátszik a szemérem ajka, ha az az egyáltalán és nem a bugyija??? Mit játszod itt az agyad? fúúúúúúj..Jézusom! Ennyire sok ostoba tinit mint akik itt vagytok...és belőletek lesz a jövő nemzedéke...hát akkor frankó élet lesz Magyarországon ha az ilyen ostoba kétszínű buta emberekre kell majd támaszkodnia az országnak! Jézusom mi lesz itt!
2011. szeptember 25. 15:13
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2011.09.24. 21:32)
Ez undorító! Még róla se gondoltam volna ezt, mert ha véletlen lenne, de ez nem az. Szánalom!!! 
TE jóóóóóó isten,fúúújj
2011. szeptember 25. 15:14
Idézet (Cassa @ 2011.09.25. 14:19)
Nagy ügy.Már olyan sokan villantottak.Pl:Paris H. és a kocsiból való kiszállás.
NEm olyan nagy ügy manapság már az ilyen...nem tudom mit vagytok oda ennyire...Konkrétan Paris H.-t láttam már férfi hímtaggal a szájában szórakozni is...akkor egy kis punci villantás már szerintem nem nagy dolog...Szal nem kell az álszentség meg ez a "jaj, fúj,undorító, " duma amikor ti is nézegetitek az ilyeneket otthon, és rákerestek a pucér celeb pasik fotóira..
2011. szeptember 25. 15:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.25. 11:10)
írtátok páran hogy manapság sokan járnak bugyi nélkül...
de kérdezem én, hogy azoknak vajon hány százaléka normális?
de kérdezem én, hogy azoknak vajon hány százaléka normális?
Jó kérdés.
Nem normális és undorító. Hogy lehet idáig süllyedni?
2011. szeptember 25. 19:39
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
szánalmas!!
2011. szeptember 26. 10:24
fúúúj nem érezte kicsit szellősnek a ruhát??? lehetőleg most már meg nyugszik tényleg be bizonyította h nő
2011. szeptember 26. 17:14
|
|
mano-girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 24 Csatolások: 1 Azonosító: 129237 offline
|
engem különösen nem zavar h milyen dolog van a lába között, de hogy miért kell mutogatni?? aki rajong érte (mert sokan) az akkor is rajong érte hogyha más van a lába között... (na meg az a cipő....
...)
2011. szeptember 26. 22:41
Úgy bírom hogy akik itt osztják az észt hogy fúj de undi meg stb... Aztán a legtöbb még csak 9 vagy 10 éves. Komolyan nincs jobb dolgotok minthogy itt osszátok a nemlétező eszeteket?!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: