Starity

Lady Gaga villantott (18+)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 14. 16:22 #21
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Túl lőtt a célon! Ez gusztustalan és erkölcstelen! Viselkedjen már normálisan!
Az tuti, ha így folytatja a zártosztályon fog kikötni! Teljesen elrugaszkodott a valóságtól. sad.gif
2011. szeptember 14. 16:24 #22
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Ez nagyon durva!!!
2011. szeptember 14. 16:26 #23
Lilly98
Lilly98
Unicorn♥

StátuszWake me up, when September ends
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 643
Azonosító: 139329
ht ez nagyon durva
2011. szeptember 14. 16:26 #24
H_Eszti
H_Eszti
visszatérő vendég

StátuszMásik felhasználón vagyok aktív.. :) De törölni ezt nem szeretném.♥
Hozzászólás: 251
Csatolások: 46
Azonosító: 156848
áh..fúj.. sosem szerettem gagát. de ez már több a soknál. -.-"
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2011. szeptember 14. 16:27 #25
dolores2
dolores2
visszatérő vendég

Státusz...A jó lányok a mennybe mennek, a rosszak külföldi luxusútra...
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 155126
Idézet (misssha @ 2011.09.14. 16:14)
teljesen egyetértek! már nincsenek is olyan nagy slágerei sem, így akarja magára vonni a figyelmet. én sosem bírtam. ez sem véletlen, ilyen kivágású ruhához nem húz bugyit? hiába akarja magát mutogatni, szerintem senki sem kiváncsi rá, látszik rajta hogy egy r!banc aki (be is vallotta) szexmániás.
undorító egy nő, az biztos...

Ehhez csak annyi hozzáfűzni valóm lenne,hogy attól még,hogy valaki szexmániás még nem lesz r*banc..ezt nem is tudom,hogy kötötted össze blink.gif
2011. szeptember 14. 16:28 #26
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljr9l0Tl3r1qc363oo1_500.png
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel??? blink.gif ohmy.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, WhiteRosee, Domcicc, Cannibal3, Lady Suzy
2011. szeptember 14. 16:31 #27
- törölt felhasználó -    
Egyáltalán az meg mi akar ott lenni? Csak mert nagyon intim részre gondolom nem tetetnek az okos emberek percinget.
2011. szeptember 14. 16:31 #28
zsoffy9
zsoffy9
visszatérő vendég
Hozzászólás: 261
Azonosító: 160024
én nem tudok iigazodni h az mi...de elég gááz..nem értem miért bújuk álarc mögé, mert am meg olyan szép és természetes lenne, de így emberellenes a kinézete:(
2011. szeptember 14. 16:38 #29
Kamy97
Kamy97
visszatérő vendég

StátuszSzépnek tűnsz,lehetnék én a senkid.
Hozzászólás: 411
Azonosító: 128087
Na hát ez elég durva:S.Hát legalább a hangját még szeretem.Olyan szép volt nem tudom miért kellett így elcsúnyítania magát.sad.gif
2011. szeptember 14. 16:45 #30
- törölt felhasználó -    
Ba*d de durva ohmy.gif Lassan uj csicsolinank lesz:))
2011. szeptember 14. 16:48 #31
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Hamarosan jönnek a Little Monster-ek, és jól le leszünk szidva, hogy miért merjük bántani az "anyjukat". Felesleges azokkal az érvekkel előjönni, hogy attól ő még sokat tett le az asztalra, és, hogy ő milyen rátermett a szakmára. Bocsánat, de ha valóban annyira jó lenne abban mit csinál, tehát tehetséges lenne, akkor nem lenne szüksége ilyen villantásokra, botrányokra. Csak az a baj, hogy túl sok a mondatokban a lenne szócska. Az is tévedés, hogy a munkássága miatt szeretnék. Ő most csak egy felkapott sztárocska, akiért divat rajongani. Persze vannak igaz rajongói, de nem sok akad. Be kellene látnia mindenkinek, Lady G. is csak egy felesleges emberke a sztárvilágban. A botrányaival tud csak fennmaradni. Pár év múlva ő is pszichiátrián fog kikötni. Majd szépen lassan eltűnik a köztudatból. Nem is egy példa volt már erre... pardon.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Glamster, WhiteRosee, Grace Benning, Domcicc, Cannibal3, _ToTo_, An_d_a
2011. szeptember 14. 16:51 #32
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
És ez az előadó fog fellépni a Children In Need jótékonysági műsoron, Londonban, ahol a szegény és beteg gyerekeknek gyűjtenek pénzt. dry.gif
2011. szeptember 14. 16:51 #33
- törölt felhasználó -    
Nem sok értelmét látom ennek a 18-as határnak. Ha valaki el akarja olvasni, akkor egyszerűen csak a másik gombra kattint (ahogyan én is tettem).
Az nem érdekel, hogy piercing-e, avagy sem, az ő dolga, hol és mit szúrat ki.
De az elég nyilvánvaló, hogy direkt "villantott", mivel, mint ahogyan jó páran előttem is mondták, mással nem tudja felhívni magára a figyelmet. Itt már nem is a piercingről van szó, hanem arról, hogy ő mindenáron vissza akar vágni a hatereknek, hogy ő bizony nagyon is nő.
Tessék, Little Monsterek, itt a példaképetek - buzdít arra, hogy legyetek önmagatok, ő meg adja a nagy és sérthetetlen Gagát, közben pedig igazából úgy viselkedik, mint egy öt éves gyerek. Mert azt ne mondjátok nekem, hogy ő igazából ilyen. Az egész nő egy hamis imidzs, egy reklámfogás. Kérlek, értsétek már meg.
(Tudom, fölöslegesen könyörgök.)

És tudjátok mit bírok még? Ha valaki másról, tegyük fel Taylor Momsen-ről jelent volna meg egy ilyen hír, mindenki, a Little Monster-öket beleértve rohannának kommentelni, hogy milyen undorító, gusztustalan, provokatív, és még sorolhatnám. Ez esetben pedig, mivel Gagáról van szó, meg ne merjen senki szólalni, mert ez csak önkifejezés és kreativitás. Lol, józanodjatok már ki a Gaga körül forgó világotokból.
7 felhasználónak tetszik: Glamster, ophely88, WhiteRosee, lizz, Domcicc, Cannibal3, An_d_a
2011. szeptember 14. 16:52 #34
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Borzalmas,hogy evvel akarja magára vonni a figyelmet és nem a tehetségével(ami aligha van neki).
Boldog leszek,mikor sok Litlö Mánsztör nekem ront evvel a kifejezésemmel,de mindenkinek van egy egyedi véleménye és azt el kell fogadni,ha negatív,ha pozitív.Szerintem nem csúnyán fejeztem ki a véleményem,szóval no problem pardon.gif
2011. szeptember 14. 16:54 #35
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.14. 16:51)
Nem sok értelmét látom ennek a 18-as határnak. Ha valaki el akarja olvasni, akkor egyszerűen csak a másik gombra kattint (ahogyan én is tettem).
Az nem érdekel, hogy piercing-e, avagy sem, az ő dolga, hol és mit szúrat ki.
De az elég nyilvánvaló, hogy direkt "villantott", mivel, mint ahogyan jó páran előttem is mondták, mással nem tudja felhívni magára a figyelmet. Itt már nem is a piercingről van szó, hanem arról, hogy ő mindenáron vissza akar vágni a hatereknek, hogy ő bizony nagyon is nő.
Tessék, Little Monsterek, itt a példaképetek - buzdít arra, hogy legyetek önmagatok, ő meg adja a nagy és sérthetetlen Gagát, közben pedig igazából úgy viselkedik, mint egy öt éves gyerek. Mert azt ne mondjátok nekem, hogy ő igazából ilyen. Az egész nő egy hamis imidzs, egy reklámfogás. Kérlek, értsétek már meg.
(Tudom, fölöslegesen könyörgök.)

És tudjátok mit bírok még? Ha valaki másról, tegyük fel Taylor Momsen-ről jelent volna meg egy ilyen hír, mindenki, a Little Monster-öket beleértve rohannának kommentelni, hogy milyen undorító, gusztustalan, provokatív, és még sorolhatnám. Ez esetben pedig, mivel Gagáról van szó, meg ne merjen senki szólalni, mert ez csak önkifejezés és kreativitás. Lol, józanodjatok már ki a Gaga körül forgó világotokból.

Az utolsó sorodat szinte kötelező lenne terjeszteni! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, House Of Wax, An_d_a
2011. szeptember 14. 16:55 #36
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Én majd a védőbeszédre leszek kíváncsi. A monszterek vajon ezt hogy magyarázzák ki? Volt rajta alsónemű csak számítógéppel eltűntették vagy hasonló rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, WhiteRosee, lizz, Glamster, House Of Wax, An_d_a
2011. szeptember 14. 16:56 #37
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Azonosító: 152743
most erre nem tok mit mondani
2011. szeptember 14. 16:57 #38
- törölt felhasználó -    
Ez azért már egy kicsit sok(k). Az ilyen dolgait nyugodtan megtarthatná magának. mellow.gif
2011. szeptember 14. 17:02 #39
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???  blink.gif  ohmy.gif

Eltűnt a régen imádott,pókeres remixes csaj.Ha észhez kapna máig is ilyen maradna,csak az a baj,annál inkább ki akar tünni a sorból,hogy saját magával csesz ki,2 év múlva kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni,nem lepne meg ha kopasz lenne. blink.gif
2011. szeptember 14. 17:03 #40
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
úristen, mostmár tényleg azt mondom, elmebeteg. ilyet nem csinál normális ember, önkifejezés ide meg oda. és a vele szemebjövő, esetleg rajongó kisgyerekek? sokkoló.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok