Az tuti, ha így folytatja a zártosztályon fog kikötni! Teljesen elrugaszkodott a valóságtól.
Lady Gaga villantott (18+)
2011. szeptember 14. 16:22
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Túl lőtt a célon! Ez gusztustalan és erkölcstelen! Viselkedjen már normálisan!
Az tuti, ha így folytatja a zártosztályon fog kikötni! Teljesen elrugaszkodott a valóságtól.
2011. szeptember 14. 16:26
|
|
H_Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 251 Csatolások: 46 Azonosító: 156848 offline
|
áh..fúj.. sosem szerettem gagát. de ez már több a soknál. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2011. szeptember 14. 16:27
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (misssha @ 2011.09.14. 16:14)
teljesen egyetértek! már nincsenek is olyan nagy slágerei sem, így akarja magára vonni a figyelmet. én sosem bírtam. ez sem véletlen, ilyen kivágású ruhához nem húz bugyit? hiába akarja magát mutogatni, szerintem senki sem kiváncsi rá, látszik rajta hogy egy r!banc aki (be is vallotta) szexmániás.
undorító egy nő, az biztos...
undorító egy nő, az biztos...
Ehhez csak annyi hozzáfűzni valóm lenne,hogy attól még,hogy valaki szexmániás még nem lesz r*banc..ezt nem is tudom,hogy kötötted össze
2011. szeptember 14. 16:28
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
2011. szeptember 14. 16:31
Egyáltalán az meg mi akar ott lenni? Csak mert nagyon intim részre gondolom nem tetetnek az okos emberek percinget.
2011. szeptember 14. 16:31
|
|
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline
|
én nem tudok iigazodni h az mi...de elég gááz..nem értem miért bújuk álarc mögé, mert am meg olyan szép és természetes lenne, de így emberellenes a kinézete:(
2011. szeptember 14. 16:48
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Hamarosan jönnek a Little Monster-ek, és jól le leszünk szidva, hogy miért merjük bántani az "anyjukat". Felesleges azokkal az érvekkel előjönni, hogy attól ő még sokat tett le az asztalra, és, hogy ő milyen rátermett a szakmára. Bocsánat, de ha valóban annyira jó lenne abban mit csinál, tehát tehetséges lenne, akkor nem lenne szüksége ilyen villantásokra, botrányokra. Csak az a baj, hogy túl sok a mondatokban a lenne szócska. Az is tévedés, hogy a munkássága miatt szeretnék. Ő most csak egy felkapott sztárocska, akiért divat rajongani. Persze vannak igaz rajongói, de nem sok akad. Be kellene látnia mindenkinek, Lady G. is csak egy felesleges emberke a sztárvilágban. A botrányaival tud csak fennmaradni. Pár év múlva ő is pszichiátrián fog kikötni. Majd szépen lassan eltűnik a köztudatból. Nem is egy példa volt már erre...
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Glamster,
WhiteRosee,
Grace Benning,
Domcicc,
Cannibal3,
_ToTo_,
An_d_a
2011. szeptember 14. 16:51
Nem sok értelmét látom ennek a 18-as határnak. Ha valaki el akarja olvasni, akkor egyszerűen csak a másik gombra kattint (ahogyan én is tettem).
Az nem érdekel, hogy piercing-e, avagy sem, az ő dolga, hol és mit szúrat ki.
De az elég nyilvánvaló, hogy direkt "villantott", mivel, mint ahogyan jó páran előttem is mondták, mással nem tudja felhívni magára a figyelmet. Itt már nem is a piercingről van szó, hanem arról, hogy ő mindenáron vissza akar vágni a hatereknek, hogy ő bizony nagyon is nő.
Tessék, Little Monsterek, itt a példaképetek - buzdít arra, hogy legyetek önmagatok, ő meg adja a nagy és sérthetetlen Gagát, közben pedig igazából úgy viselkedik, mint egy öt éves gyerek. Mert azt ne mondjátok nekem, hogy ő igazából ilyen. Az egész nő egy hamis imidzs, egy reklámfogás. Kérlek, értsétek már meg.
(Tudom, fölöslegesen könyörgök.)
És tudjátok mit bírok még? Ha valaki másról, tegyük fel Taylor Momsen-ről jelent volna meg egy ilyen hír, mindenki, a Little Monster-öket beleértve rohannának kommentelni, hogy milyen undorító, gusztustalan, provokatív, és még sorolhatnám. Ez esetben pedig, mivel Gagáról van szó, meg ne merjen senki szólalni, mert ez csak önkifejezés és kreativitás. Lol, józanodjatok már ki a Gaga körül forgó világotokból.
De az elég nyilvánvaló, hogy direkt "villantott", mivel, mint ahogyan jó páran előttem is mondták, mással nem tudja felhívni magára a figyelmet. Itt már nem is a piercingről van szó, hanem arról, hogy ő mindenáron vissza akar vágni a hatereknek, hogy ő bizony nagyon is nő.
Tessék, Little Monsterek, itt a példaképetek - buzdít arra, hogy legyetek önmagatok, ő meg adja a nagy és sérthetetlen Gagát, közben pedig igazából úgy viselkedik, mint egy öt éves gyerek. Mert azt ne mondjátok nekem, hogy ő igazából ilyen. Az egész nő egy hamis imidzs, egy reklámfogás. Kérlek, értsétek már meg.
És tudjátok mit bírok még? Ha valaki másról, tegyük fel Taylor Momsen-ről jelent volna meg egy ilyen hír, mindenki, a Little Monster-öket beleértve rohannának kommentelni, hogy milyen undorító, gusztustalan, provokatív, és még sorolhatnám. Ez esetben pedig, mivel Gagáról van szó, meg ne merjen senki szólalni, mert ez csak önkifejezés és kreativitás. Lol, józanodjatok már ki a Gaga körül forgó világotokból.
2011. szeptember 14. 16:52
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Borzalmas,hogy evvel akarja magára vonni a figyelmet és nem a tehetségével(ami aligha van neki).
Boldog leszek,mikor sok Litlö Mánsztör nekem ront evvel a kifejezésemmel,de mindenkinek van egy egyedi véleménye és azt el kell fogadni,ha negatív,ha pozitív.Szerintem nem csúnyán fejeztem ki a véleményem,szóval no problem
Boldog leszek,mikor sok Litlö Mánsztör nekem ront evvel a kifejezésemmel,de mindenkinek van egy egyedi véleménye és azt el kell fogadni,ha negatív,ha pozitív.Szerintem nem csúnyán fejeztem ki a véleményem,szóval no problem
2011. szeptember 14. 16:54
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.14. 16:51)
Nem sok értelmét látom ennek a 18-as határnak. Ha valaki el akarja olvasni, akkor egyszerűen csak a másik gombra kattint (ahogyan én is tettem).
Az utolsó sorodat szinte kötelező lenne terjeszteni!
2011. szeptember 14. 16:56
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
most erre nem tok mit mondani
2011. szeptember 14. 16:57
Ez azért már egy kicsit sok(k). Az ilyen dolgait nyugodtan megtarthatná magának.
2011. szeptember 14. 17:02
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.

Eltűnt a régen imádott,pókeres remixes csaj.Ha észhez kapna máig is ilyen maradna,csak az a baj,annál inkább ki akar tünni a sorból,hogy saját magával csesz ki,2 év múlva kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni,nem lepne meg ha kopasz lenne.
2011. szeptember 14. 17:03
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
úristen, mostmár tényleg azt mondom, elmebeteg. ilyet nem csinál normális ember, önkifejezés ide meg oda. és a vele szemebjövő, esetleg rajongó kisgyerekek? sokkoló.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.