Megérkezett az új Breaking Dawn előzetes!
2011. szeptember 14. 14:48
|
dzsen.valakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 160309 offline
|
nagyon várom imádom ezt a filémet!!
2011. szeptember 14. 14:49
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Istenem, istenem, istenem!!! November 18. az még 2 hónap én addig nem birok várni!!!! Most azonnal november 18-at akaroooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szeptember 14. 14:49
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
ez nagyon jónak tűnik...alig várom már...
Miley Cyrus is benne lehetne vendégszereplőként akkor lenne a legtutibb...
2011. szeptember 14. 14:56
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
az a vámpírbébi engem sokkolt 
valahogy nem hoz lázba az előzetes,nem voltam soha twiglight-fan,szerintem nem választották meg valami jól a főszereplőket(gondolok:kristen,robert).valamint a film se tetszik,vámpíros sorozatok/filmek közül egyedül a TVD,de az is csak Ian miatt.valahogy engem ez a téma annyira nem hoz izgalomba.
ui.:egyéni vélemény,nem kérek visszaszólást fanoktól.köszi
valahogy nem hoz lázba az előzetes,nem voltam soha twiglight-fan,szerintem nem választották meg valami jól a főszereplőket(gondolok:kristen,robert).valamint a film se tetszik,vámpíros sorozatok/filmek közül egyedül a TVD,de az is csak Ian miatt.valahogy engem ez a téma annyira nem hoz izgalomba.
ui.:egyéni vélemény,nem kérek visszaszólást fanoktól.köszi
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 14. 14:57
Hát, határozottan jobb, mint az előző trailer. Na de mi az a hang a legvégén, Kristen?
2011. szeptember 14. 15:12
Annak idején minden Alkonyatlázban égett, hát persze, hogy megfertőződtek vele az én barátnőim is. Aztán megtetszett Taylor L., na azután már én is elkezdtem nézni. Az első részét pocséknak tartottam, de úgy voltam vele, hogy megnézem a másodikat is, kizárólag T. miatt. Aztán megnéztem a harmadikat is. A negyediket már kétlem, hogy meg fogom.
2011. szeptember 14. 15:35
|
|
LarissaClaireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 156471 offline
|
huh régen tök be voltam zsongva az alkonyatért
persze ez elmúlt
na azért kiváncsi leszek a bd-re, a könyv szuper volt. Csak az a kár, hogy kettészedik az egészet. Pedig olyan kiváncsi lettem volna Nessie-re!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.