ennyi.
már a viva szinte nem is viva,, már azzal semmis lett h Ben ement..
Zola is távozik a Vivától
2011. szeptember 14. 15:10
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Istenes Bence? Az egy *os.
Én nagyon ritkán nézem, de csak azért néztem mert Zola, jó arc volt és rengeteget lehetett nevetni rajta
Még az anyukám is szereti
Én nagyon ritkán nézem, de csak azért néztem mert Zola, jó arc volt és rengeteget lehetett nevetni rajta
2011. szeptember 14. 15:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (naomi92 @ 2011.09.14. 15:10)
Istenes Bence? Az egy *os.
szerintem annak a srácnak a távozásán azért akadtak ki annyira a fanjai,mivel a legtöbb tinilány bele volt zúgva..
2011. szeptember 14. 15:24
A Viva szerintem eddig se nagyon ert sokat, de ezek utan nagyon le fog sullyedni szerintem.
2011. szeptember 14. 15:26
|
|
Cintusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 71 Csatolások: 2 Azonosító: 155916 offline
|
Most dumálnak a TV-ben hogy valami Búás mit t'om én ki XD lesz a másik műsorvezető. Zola mondta hogy még október 7-éig lesz. Bazd meg itt ülök és nézem azt a buzi gyereket hogy itt "anno"-zik meg jó pofizik. Olyan mint egy homokos! De amit Zola csinál azon röhögnöm kellXD
2011. szeptember 14. 15:30
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
Én nem kifejezetten búráztam Zolát.. sőőőt. De így hogy ő is ott hagyja a csatornát, Bence után (akit egyébként imádtam :$). Iszak Eszterrel az egész csatorna lehúzhatja magát a klotyón mert őszintén szólva azt a nőt műsorvezetőként (de emberileg) se tartom valami sokra....
Egy csatorna nézettségét csak Eszter "csinipofijára" alapozni merész húzás....
A másik pedig az új műsorvezető rejtély... kiváncsi vagyok kivel próbálják pótolni a két kirugott nagy ágyút: Zolát és Bencét. Egy biztos a titokzatos személynek nagy az elvárássokkal kell majd szembe néznie...
Egy csatorna nézettségét csak Eszter "csinipofijára" alapozni merész húzás....
A másik pedig az új műsorvezető rejtély... kiváncsi vagyok kivel próbálják pótolni a két kirugott nagy ágyút: Zolát és Bencét. Egy biztos a titokzatos személynek nagy az elvárássokkal kell majd szembe néznie...
2011. szeptember 14. 15:42
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
na neee ! O.o Imádom Zolát ,nélküle nem nézem többet a vivát ... habár eddig is csak a valóság showkat néztem az interaktívot meg csak ha Zola volt.. De Bence elég szr volt anno
2011. szeptember 14. 15:49
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
Nemár minden jó elmegy
én nagyon bírtam
és hova megy tovább milyen műsorba ??
2011. szeptember 14. 15:59
Ne már!
Nem fogom többet nézni. Eszti is gyatrán vezeti szerintem! :S
2011. szeptember 14. 16:18
Amikor Ada távozott, onnantól nem nézem a Vivát. szóval nekem már mindegy. de biztos, hogy megint egy olyan őstehetséget fognak beválasztani, mint Esztert..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: