Zola is távozik a Vivától
2011. szeptember 14. 13:55
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Tényleg csak Zola miatt néztem a Vivát. Sajnálom, hogy elmegy. Most már tényleg nagyon ócska a Viva. Eddig sem kedveltem ezt a csatornát, most sem fogom jobban az új műsorvezetőtől. Iszak Esztertől is a víz lever :S
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. szeptember 14. 14:00
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ne szórakozzatok már velem. Mikor még nagyon sokat néztem a Vivát, ő volt a kedvencem, manapság már nem nagyon nézem, de ha nézem is csak miatta. Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy nélküle már semmi a Viva. Teljesen igazuk van. Konkrétan engem már az új műsorvezető sem érdekel. Ennyit a Viváról.
2011. szeptember 14. 14:05
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Lady Suzy egyetértek
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. szeptember 14. 14:14
|
|
Cintusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 71 Csatolások: 2 Azonosító: 155916 offline
|
Amikor Zola volt a műsorvezető Adával és Bencével tök sokat nevettem. Főleg Zola hülyeségein.
Ne szórakozzanak máár! Először Ada,utána Bence most meg Zola is?? Bazz... Kit érdekel az új műsorvezető??!Pff! Engem nem!Komolyan mondom h le fogok koccanni a Viváról!:'( :@
2011. szeptember 14. 14:19
a vivát én mér nem is nevezném zene csatornának...de amúgy Zola nélkül tényleg semmit sem ér..először Ada aztán Ben és Zola..nemcsodálkozom ha csökkent a nézők száma..
2011. szeptember 14. 14:26
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
Ne:(((( ez nagyon gáz! Így már tényleg semmi értelme.
2011. szeptember 14. 14:36
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ne már!!
Elment Ben,Ada és most Zola is?!Az Interaktív volt a kedvenc műsorom a VIVÁN.Most,hogy Zola is elmegy mi értelme lesz az egész műsornak?!Eszti egyáltalán nem vicces és nincs is benne semmi különleges.Ha az új műsorvezető is olyan lesz mint Eszti,akkor nagyon unalmas egy műsor lesz az biztos!
2011. szeptember 14. 14:43
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Nem már ezt nem hiszem el :/. Imádtam Zolát pedig :/. Nagyon hiányozni fog
. Először Ada aztán Bence most meg ő :s. De azért remélem hogy valami jó fej pasit választanak ki, mert nekem Eszter nem nagyon szimpatikus :s.
2011. szeptember 14. 14:46
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee ez nem lehett én negyon bírtam Zolát nem vagyok Zola fan de olyan jókat röhögtem rajta mindig és felvíditotta a napom ha szomorú voltam. És most ki lesz az aki színesebé teszi a napjaim a tv előtt ülve és ki tesz fel olyan keresztkérdéseket a sztrároknak imitől zavarba leszenek nem akarom ,hogy Zola elmenyen . Ez így nem ér . ma már ez a 4. rossz hírem összevesztem az osztálytársammal , kaptam egy 1 , elromlott a telefonom és még ez is . Nem hiszem el . Mi lehet még ezzen a napon és még csak háromnegyed három .
2011. szeptember 14. 14:49
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én megértem miért ment el.a viva már közel sem olyan népszerű mint régebben volt,annyira nem éri meg neki ottmaradni.én mostanában nem is nézem a vivát,de zola egészen szimpatikus fazonnak tűnik,mármint amennyit az interaktívban(azt hiszem,ez a műsor neve) láttam belőle egyszer-kétszer.
2011. szeptember 14. 14:55
|
|
khata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.20. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 127658 offline
|
pffffffffff. én azóta nem nézem mióta ada elment. a viva már csak egy nagy rakás sz**. eszti tök aranyos meg minden de nem tud műsort vezetni. zola volt az egyetlen jó dolog a viván.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.