Rákra gyanakodnak a színésznő kezelőorvosai. Vanessa annyira beteg, hogy már beszélni sem tud. Valószínűleg a dohányzása miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Redgrave halálos beteg?
2011. szeptember 14. 06:58
2011. szeptember 14. 12:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Castia @ 2011.09.14. 12:15)
Kedves előttem lévő hozzászólók: ugye jól sejtem, hogy halvány fogalmatok sincs, ki ő?
Én is erre gyanakszom...
Olyan rossz volt ezt olvasni
A sok fantasztikus szerepe közül bennem akkor is úgy maradt meg leginkább, mint Dr. Wick az Észvesztőből. Abban IS zseniális volt.
Egyébként olyan könnyű olyanokat mondani, hogy magának köszönheti, meg hogy miért nem jutott előbb eszébe, de valószínűleg a dohányzó embereknek nem az az első gondolata, mikor rágyújtanak, hogy "de bele fogok halni". Gondoljatok már bele, hogy hány ember dohányzik és hogy mennyi emberrel történik közülük ilyen. És hát az ember hajlamos azt hinni, hogy vele úgysem fog megtörténni. De sajnos megtörténhet.
2011. szeptember 14. 13:31
Sajnálom, mivel a kedvenc "öreg" színészem, kár lenne érte, egy valódi Világsztár veszne oda, és akkor tényleg gyászolnék (Amy halálánál egy ripet sem tudtam kinyögni). A színészet egyik legkiemelkedőbb alakja, és nem szeretném, hogy a rák tönkretegye. Igazából tényleg elég koros, szóval előbb-utóbb felmondta volna a szolgálatot, de remélem, az az utóbb elég soká lesz. : )
2011. szeptember 14. 13:37
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Sajnálom én is. De hát ha dohányzik, így jár. Az a baj, hogy az én (még egész fiatalos 60-70) nagyszüleim is dohányoznak régóta, és úgy féltem őket, meg hiába próbálom lebeszélni, hiába.
2011. szeptember 14. 14:04
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
szegény
bár mindenki beteg lesz egyszer
2011. szeptember 14. 16:59
remélem ez sok fiatalnak elrettentő példa!! de amúgy nagyon sajnálom.... :'(
2011. szeptember 14. 17:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A Redgrave családot veri a sors. Lynn és Natasha Richardson is meghalt
. Meg azt írták, hogy szerepel a Song for Marion filmben, de akkor nem, sebaj, az egészség a legfontosabb.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: