Kedd este lezajlott a második Való Világ 5 beszavazóshow, melyben három szenvedélyes nő küzdött meg egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV5: Seherezádé a második villalakó
2011. szeptember 14. 00:00
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
hála ezt nem láttam, amúgy nem arról írtatok, hogy ne legyenek VV5-ös adatlapok?
2011. szeptember 14. 07:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
őszinte leszek,engem nemnagyon lepett meg,hogy ő került be.ugyan nem néztem ezt a beszavazós izét,de a képéről és arról,amiket mondott magáról,nekem egyértelmű következtetés jött le:tipikus olyan,aki bárkivel csinálja.noha azt állítja,komoly kapcsolata van,nemnagyon hiszek abban,hogy az a szende szűzies kislány maradna.legalábbis nekem ez jött le.
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. szeptember 14. 07:09
Idézet (An_d_a @ 2011.09.14. 07:00)
őszinte leszek,engem nemnagyon lepett meg,hogy ő került be.ugyan nem néztem ezt a beszavazós izét,de a képéről és arról,amiket mondott magáról,nekem egyértelmű következtetés jött le:tipikus olyan,aki bárkivel csinálja.noha azt állítja,komoly kapcsolata van,nemnagyon hiszek abban,hogy az a szende szűzies kislány maradna.legalábbis nekem ez jött le.
Még jó,hogy nem egy szendeszűz.ValóVilág-ba ment be,ahol elég kényelmetlen dolgokat is kell csinálni.Ha nem lenne elég az,hogy a "normál adás-neked való",de még a belevaló is megy,ahol elég érdekes minden az unokabátyám elmondása szerint.
2011. szeptember 14. 08:42
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Mikor láttam a 3 csajt, akkor reméltem,hogy Szilvi megy be..de a beszavazón eléggé megváltozott a véleményem!! Seherezádé magasan a " legnormálisabb" volt!!
2011. szeptember 14. 10:26
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
És már van sztáradatlapja. Az igen.
2011. szeptember 14. 10:39
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
ToTo,félre tippeltél
Amúgy ahogy belenéztem ebbe a hülyeségbe,már gondoltam,ez a csaj fog tovább jutni
Amúgy ahogy belenéztem ebbe a hülyeségbe,már gondoltam,ez a csaj fog tovább jutni
2011. szeptember 14. 11:06
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Amúgy én is elkezdtem tippelni,hogy kik is fognak bejutni
Alekosz exei: Harcsaszájú Veronika
Amazonok: Valéria
Cselszövők: A lajháros Reni
Duma gépek: A csorbacsík Márió
Érzékeny lelkűek: Egyem meg a szívüket szerintem a Juditka
Furák: Edi és Rudi avagy a bolond szöszi
Helyes pasik: Renátó
Pláza cicák: Dya-a nevét sem bírja jól leírni,bajok lesznek
Skalpvadászok: A szőke fiú,Márkó
Szüzek: A kockafej Tomi
Valóságshow vetenárók: A tarzan,Rambó
Ha mindet eltalálok,megyek veszek lottót
Alekosz exei: Harcsaszájú Veronika
Cselszövők: A lajháros Reni
Duma gépek: A csorbacsík Márió
Érzékeny lelkűek: Egyem meg a szívüket szerintem a Juditka
Furák: Edi és Rudi avagy a bolond szöszi
Helyes pasik: Renátó
Pláza cicák: Dya-a nevét sem bírja jól leírni,bajok lesznek
Skalpvadászok: A szőke fiú,Márkó
Szüzek: A kockafej Tomi
Valóságshow vetenárók: A tarzan,Rambó
Ha mindet eltalálok,megyek veszek lottót
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. szeptember 14. 12:02
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
undorító neve van XDDD
2011. szeptember 14. 12:53
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Olyan jó tényleg, hogy ezeknek az önjelölt celebeknek már valaki szerkeszti is az adatlapját. Ennyit a nagy petícióról.
Amúgy meg a legvégébe belenéztem, és úristen amit ott lefolytattak az tényleg kritikán aluli volt. Hihetetlen vagy sem, de az IQ-juk nem üti meg a 60-at sem.
Amúgy meg a legvégébe belenéztem, és úristen amit ott lefolytattak az tényleg kritikán aluli volt. Hihetetlen vagy sem, de az IQ-juk nem üti meg a 60-at sem.
2011. szeptember 14. 12:55
|
|
fajagirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 563 Csatolások: 5 Azonosító: 153568 offline
|
Alekosz exei: Veronika
Cselszövők: Reni
Duma gépek: Márió
Érzékeny lelkűek: Roberta
Furák: Edi és Rudi
Helyes pasik: Csaba
Pláza cicák: Dya
Skalpvadászok: Márkó
Szüzek: Tomi
Valóságshow vetenárók: Rambó
Cselszövők: Reni
Duma gépek: Márió
Érzékeny lelkűek: Roberta
Furák: Edi és Rudi
Helyes pasik: Csaba
Pláza cicák: Dya
Skalpvadászok: Márkó
Szüzek: Tomi
Valóságshow vetenárók: Rambó
2011. szeptember 14. 13:10
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
megérdemelte a beszavazást !! ő egy beleveló csajszi lesz! HAJRÁ SEHEREZÁDÉ!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.