Az Evanescence rajongók már régóta sóvárognak a bandától egy új videoklip után: a kívánságuk ma végre valóra vált. Itt van az Evanescence legújabb videója!
A teljes cikkhez kattints ide!
Evanescence: What You Want klippremier!
2011. szeptember 13. 17:25
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én régebben nagyon imádtam a bandát de az már elmúlt. Amy még mindig nagyon szép, jó a hangja és vélek benne felfedezni néhány jellemző Evanescence 'jegyet', a videó és a dal sem rossz de szívesebben hallgatom a régebbi számaikat.
2011. szeptember 13. 17:36
Idézet (ophely88 @ 2011.09.13. 17:25)
Én régebben nagyon imádtam a bandát de az már elmúlt. Amy még mindig nagyon szép, jó a hangja és vélek benne felfedezni néhány jellemző Evanescence 'jegyet', a videó és a dal sem rossz de szívesebben hallgatom a régebbi számaikat.
Én is így vagyok vele. A Fallen, és a The Open Door még mai napig rendszeresen látogatja a lemezlejátszómat, de számomra ezt a kettőt semmi sem üti, ami nem azt jelenti hogy nem tetszik, de a régieket jobban szeretem.
2011. szeptember 13. 17:45
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nekem tetszik, viszont nagyon bánom, hogy nem tudjuk egyelőre jobb minőségben megtekinteni. Most arra várok, hogy valaki feltöltse a HD verziót és én letölhessem, mert ez így számomra nem állapot
Viszont a tény az tény: ez nem egy My Immortal minősgű dal.
Viszont a tény az tény: ez nem egy My Immortal minősgű dal.
2011. szeptember 13. 17:49
Nekem nagyon tetszik,régóta vártam már a visszatérésükre hiszen nagyon tehetséges banda ráadásul Amy-nek elképesztő hangja van.Igaz hogy a régi számaik picit erősebbek voltak de nekem ezzel sincs semmi bajom.
2011. szeptember 13. 18:08
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
bárki bármit mond sztem k*rva jó lett
2011. szeptember 13. 18:15
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nagyon jo
2011. szeptember 13. 18:42
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hihetetlen jó, megint nagyot alkottak!
Ugyan nem teljesen ugyanaz a stílus mint az előzőeknél, és van egy-kettő amit nem tud megelőzni, de a klip a legjobbak között van!!!
Nagyon, nagyon, nagyon imádom (bár a számok közül az Oceans jobban bejött, remélem ahhoz is lesz klip
)
2011. szeptember 13. 19:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Imádom.
Már nagyon hiányoztak.
Már nagyon hiányoztak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.