Az Evanescence rajongók már régóta sóvárognak a bandától egy új videoklip után: a kívánságuk ma végre valóra vált. Itt van az Evanescence legújabb videója!
A teljes cikkhez kattints ide!
Evanescence: What You Want klippremier!
2011. szeptember 13. 17:25
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én régebben nagyon imádtam a bandát de az már elmúlt. Amy még mindig nagyon szép, jó a hangja és vélek benne felfedezni néhány jellemző Evanescence 'jegyet', a videó és a dal sem rossz de szívesebben hallgatom a régebbi számaikat.
2011. szeptember 13. 17:36
Idézet (ophely88 @ 2011.09.13. 17:25)
Én régebben nagyon imádtam a bandát de az már elmúlt. Amy még mindig nagyon szép, jó a hangja és vélek benne felfedezni néhány jellemző Evanescence 'jegyet', a videó és a dal sem rossz de szívesebben hallgatom a régebbi számaikat.
Én is így vagyok vele. A Fallen, és a The Open Door még mai napig rendszeresen látogatja a lemezlejátszómat, de számomra ezt a kettőt semmi sem üti, ami nem azt jelenti hogy nem tetszik, de a régieket jobban szeretem.
2011. szeptember 13. 17:45
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nekem tetszik, viszont nagyon bánom, hogy nem tudjuk egyelőre jobb minőségben megtekinteni. Most arra várok, hogy valaki feltöltse a HD verziót és én letölhessem, mert ez így számomra nem állapot
Viszont a tény az tény: ez nem egy My Immortal minősgű dal.
Viszont a tény az tény: ez nem egy My Immortal minősgű dal.
2011. szeptember 13. 17:49
Nekem nagyon tetszik,régóta vártam már a visszatérésükre hiszen nagyon tehetséges banda ráadásul Amy-nek elképesztő hangja van.Igaz hogy a régi számaik picit erősebbek voltak de nekem ezzel sincs semmi bajom.
2011. szeptember 13. 18:08
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
bárki bármit mond sztem k*rva jó lett
2011. szeptember 13. 18:15
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nagyon jo
2011. szeptember 13. 18:42
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hihetetlen jó, megint nagyot alkottak!
Ugyan nem teljesen ugyanaz a stílus mint az előzőeknél, és van egy-kettő amit nem tud megelőzni, de a klip a legjobbak között van!!!
Nagyon, nagyon, nagyon imádom (bár a számok közül az Oceans jobban bejött, remélem ahhoz is lesz klip
)
2011. szeptember 13. 19:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Imádom.
Már nagyon hiányoztak.
Már nagyon hiányoztak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: